Santa Baby!

Aiemmin tänään pohdin sitä, että mitä ostaa poikaystävälle joululahjaksi ja päätin nyt hieman valottaa, että mina oikein itse toivon. Toisaalta en tarvitsisi yhtään mitään lisää, mutta jos jotain niin seuraavia juttuja.

1. Alessin Tibidabo-ottimet. 2. Iittalan Ego– kuppeja. 3. Arabian Napoli-lautasia. 4. Iittalan Mango-aterimia. Niiden valmistus on tänä vuonna lopetettu, joten haluaisin aterimiini vielä täydennystä. 5. Lexingtonin Original, Off  White-pyyhkeitä. Jos ei Lexingtonia ole saatavilla niin Stockmannin Casa-merkkiset valkoiset pyyhkeet käyvät myös. 6. Villa Stockmannin puuvillasatiiniset pussilakanat. 7. Tiffanyn pienet turkoosit paketit eivät myöskään olisi pahitteeksi.

Oikeastihan toivoisin, että joku tonttu tekisi graduni valmiiksi ennen toukokuuta, mutta sellaista tonttua ei taida olla? Tai se taidan olla mina itse.. Toivottavasti niin.

Olen myös sanonut mummille ja muille sukulaisille, että minulla on erinäisiä  Save Sofié-rahastoja, joihin otetaan myös avosylin  lahjoituksia vastaan. Nämä erinäiset säästökohteet liittyvät New Yorkin matkaan, uuteen kameraan ja käsilaukkuun.  Ainut ajankohtainen ja se kaikista realistisin taitaa olla tuo käsilaukku. New Yorkista ja uudesta kamerasta taidan joutua haaveilla vielä muutaman joulun lisää :D. Pääasia tänä jouluna on kumminkin, että saan viettää joulun rakkaiden lähellä.

_____________________________________

What I want for Christmas? I don’t have any special wishes because I don’t actually need so many things. Or if I could get what I want, I would travel to New York with new camera in my one hand and a new handbag in my other had. Well, I know there is no Santa so I keep on dreaming!  In any case, here is my Christmas wish list..

1Alessi Tibidabo salad set. 2Iittala Ego cups. 3Arabia Napoli plates. 4. Iittala Mango cutlery. 5Lexington Original, Off  White towels. 6. Villa Stockmann cotton satin sheets7. Those little turquoise boxes from Tiffany wouldn’t hurt me either.

You may also like

14 Comments

  1. Minulla on kyseisiä pyyhkeitä kylpypyyhkeinä ja käsipyyhkeinä. Niissä on sitä pientä ylellisyydentunnetta. Tosi hyvä imukykyja miellyttävä pehmeys :)

   Minä olen saanut nuo kummatkin korut poikkikseltani :) Tänä vuonna ei ole kyllä tulossa sinistä laatikkoa sillä pysyttelemme ihan Suomen maan kamaralla.

   Hih, niin minäkin :D

 1. Noi lexingtonin pyyhkeet ottaisin mielellani itellenikin ja aviomieheni usein on ostannut tiffanya joululahjaksi :)Jaan innolla odottamaan mita joulupukki tuo sinulle tana vuonna, varmasti tulee ihania paketteja, hih :))http://iseesc.blogspot.com/

  1. Heh, joo se olisi! Taitaa olla kyllä karvas jouluaatto, sillä sitä nyt on varmasti turha odottaa :)
   Oikeastaan en mielellään haluaisi mitään tavaroita, sillä minulla on tällä hetkellä niin paljon semmoista mistä pitäisi päästä eroon..

   Kiitos samoin <3

 2. Tiffanya en ole saanut joululahjaksi, mutta yhtenä syntymäpäivänä ja parilla muullakin matkalla Siippa on maksanut valitsemani korun Tiffanylta. Toissa vuonna annoin hänelle kesällä New Yorkista hankkimani Tiffanyn kalvosinnapit.

  Hieman olin toivonut,että eräässä liikkeessä näkemäni antiikkilautaset olisi Siippa tai hänen vanhempansa hakeneet minulle joululahjaksi, hieman olen vihjaillut niistä. Siellä olivat kuetinkin edelleen (toisaalta jos ne olis myyty, en voisi olal varma, että juuri he olisivat ostaneet ne…).Paljon muita toiveita ei täksi jouluksi olekaan, mutta eiköhän pukki jotain muista tuoda.

  1. Ohoo, sinulla on nyt sellaiset Tiffany-kokoelmat että paremmat taitaa olla vain heidän liikkeissään :*

   Niin, vaikka sitä kuinka yrittää antaa selkeitä ohjeita ja vinkkejä, niin välillä ei kyllä mikään meinaa mennä perille :D. No kyllä varmasti :)

   Minulla ei nyt varsinaisesti ole mitään toiveita tai kun en niinkään tarvitse mitään, mutta lisäykset kuppi- ja kippokokoelmiin ovat aina tervetulleita :)

 3. Tiffanya en ole saanut joululahjaksi, mutta yhtenä syntymäpäivänä ja parilla muullakin matkalla Siippa on maksanut valitsemani korun Tiffanylta. Toissa vuonna annoin hänelle kesällä New Yorkista hankkimani Tiffanyn kalvosinnapit.Hieman olin toivonut,että eräässä liikkeessä näkemäni antiikkilautaset olisi Siippa tai hänen vanhempansa hakeneet minulle joululahjaksi, hieman olen vihjaillut niistä. Siellä olivat kuetinkin edelleen (toisaalta jos ne olis myyty, en voisi olal varma, että juuri he olisivat ostaneet ne…).Paljon muita toiveita ei täksi jouluksi olekaan, mutta eiköhän pukki jotain muista tuoda.

 4. Minulla on kyseisiä pyyhkeitä kylpypyyhkeinä ja käsipyyhkeinä. Niissä on sitä pientä ylellisyydentunnetta. Tosi hyvä imukykyja miellyttävä pehmeys :)Minä olen saanut nuo kummatkin korut poikkikseltani :) Tänä vuonna ei ole kyllä tulossa sinistä laatikkoa sillä pysyttelemme ihan Suomen maan kamaralla. Hih, niin minäkin :D

 5. Heh, joo se olisi! Taitaa olla kyllä karvas jouluaatto, sillä sitä nyt on varmasti turha odottaa :)Oikeastaan en mielellään haluaisi mitään tavaroita, sillä minulla on tällä hetkellä niin paljon semmoista mistä pitäisi päästä eroon..Kiitos samoin <3

 6. Ohoo, sinulla on nyt sellaiset Tiffany-kokoelmat että paremmat taitaa olla vain heidän liikkeissään :*Niin, vaikka sitä kuinka yrittää antaa selkeitä ohjeita ja vinkkejä, niin välillä ei kyllä mikään meinaa mennä perille :D. No kyllä varmasti :)Minulla ei nyt varsinaisesti ole mitään toiveita tai kun en niinkään tarvitse mitään, mutta lisäykset kuppi- ja kippokokoelmiin ovat aina tervetulleita :)

 7. mangoja saa ihan parilla eurolla iittalan outleteistä, kun valmistus lopetettu. kävin tyhjentämässä laareja tänään parissakin paikassa.

 8. mangoja saa ihan parilla eurolla iittalan outleteistä, kun valmistus lopetettu. kävin tyhjentämässä laareja tänään parissakin paikassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*