Samettinen marraskuu

[mittaustagi]

Marraskuu on kaksijakoinen kuukausi, sillä silloin on yleensä ikävimmät ilmat, mutta parhaimmat juhlat. En ole pimeiden kuukausien ihminen, vaikka tummista sävyistä pidänkin. Marraskuun alun saan tosin viettää kesäkodissa ennen muuttoa sekä samettisissa vaatteissa. Samettia ja pehmeyttä marraskuu nimenomaan tarvitsee ja sen takia olen iloinen, että pääsen esittelemään samettitakkiani yhdessä kaupallisessa yhteistyössä Elloksen Joelle -merkin kanssa.

Avec Sofié l Velvet Novemner

Avec Sofié l Velvet Novemner

Vaikka eri vuodenajoista pidänkin, on marraskuu ollut minulle se kuukausi, jonka haluaisin viettää aina kaukana Euroopasta. Helpotusta tosin tuo, kun voi valmistella joulua ja erilaisia juhlia, niin pimeys unohtuu. Pimeyden myötä myös vaatekaapin sisältö muuttuu pehmeämmäksi ja hohdokkaammaksi, sillä pellavat poistuvat ja sametit saapuvat.

Avec Sofié l Velvet Novemner

Olen pienestä asti pitänyt sametista ja sen takia en voisi olla enempää innoissani vallitsevasta samettitrendistä. Samettia näkyy tällä hetkellä ihanasti vaatteiden lisäksi myös kengissä ja muissa asusteissa. Ei siis ollut epäilystäkään, että minkä tuotteen Joelle-valikoimasta klikkasin ostoskoriini.

Sinisten sävyjen ystävänä, klikkasin samettiselle takilleni vielä kaverin ja kuvissa näkyvä tupsuhuivi tulee varmasti olemaan ahkerassa käytössä valkoisten kauluspaitojen ja farkkujen kaverina.

Avec Sofié l Velvet Novemner

Avec Sofié l Velvet Novemner

Avec Sofié l Velvet Novemner

Mitä tulee verkkokauppoihin, on niiden käyttökokemuksissa paljon eroja. Yleensä sitä itse ainakin toivoo, että ostoprosessi on visuaalinen, intuitiivinen ja joka tavalla helppo. Ellokselta voisi moni verkkokauppa ottaa mallia, että miten se asiakas saadaan vietyä ostoksissa helposti maksuun asti, kun kaikki turhat välietapit sivustolla on sivuutettu.

Elloksen verkkokauppa on myös todella laaja, sillä sieltä löytyy tuotteita kodintuotteista elektroniikkaan ja kosmetiikkaan muodin lisäksi. Verkkokaupasta löytyy myös laaja tuotemerkkien valikoima ja esimerkiksi korvissa koreilevat Dyberg / Kern -merkiltä kesällä tilaamani korvakorut ovat nimenomaan Elloksen kautta tilatut.

Avec Sofié l Velvet Novemner

Avec Sofié l Velvet Novemner

Kuvien samettitakki tulee varmasti olemaan paljon käytössä tulevana talvikautena, sillä se menee arkisten farkkujen lisäksi myös mekon kanssa. Tykästyin nimenomaan takin royal blue -väriin ja villeimmissä unelmissani minulla olisi tuon värinen samettisohva. Kun sitä sohvaa en tosin ole uusimassa, on ihana saada syviä sävyjä vaatekaappiin. Jos tosin haaveilet samettisesta ja sinisestä sisustuksesta, mutta sohvaa et halua uusia, Ellokselta löytyy myös aivan ihanat siniset  Valter- tyynynpäälliset.

Ihanaa sunnuntaita!

 

You may also like

2 Comments

 1. Pitäisi terästäytyä verkkokauppojen kanssa. Niistä olisi helppo ostella vaatteita, kun arki on niin kiireistä, ettei vaatekauppoihin ehdi. Nytkin listalla olisi vaikka mitä hankittavaa. Elloksen verkkokaupassa en ole edes käynyt, mutta tämän postauksen innoittamana aion pistäytyä. Valoisaa marraskuuta sinne etelään :)

  1. Heippa,

   ostan varsinkin kaikki kodin liinavaatteet ja pyyhket verkkokauppojen kautta, sillä olen kokenut että hinta- ja laatusuhde on niissä varsinkin parempi. Kenkiä ostan myös Italialaisista verkkokaupoista, mutta vain jos tiedän että mikä on hyvä koko. Olen kenkien kanssa hieman nirso niin sen takia en niitä usein tilaile.

   Amsterdamissa ilmeisesti tilataan ruokakassit yleensä kotiin, sillä se helpottaa arkea niin paljon. Minulla kun ei ole pyörää niin olenkin miettinyt että miten saisin helpoiten ruokakassit kotiin kannettua :)

   Elloksen verkkokauppa on todella hyvä, toimii tosi simppelisti ja on verkkokaupoista sieltä modernimmista päästä, sekä visuaalisesti kaunis.

   Ihanaa marraskuuta. Täällä on nyt tosi vilpoista ja on ukkostanut monta yötä putkeen, joten talvi on tulossa myös tänne :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*