Rusetteja ja punahuulia

niistä on nykynaiset tehty.

Hyvää huomenta muruset, rusettityttö täällä hei. Moni teistä tietääkin, että olen heikkona rusetteihin. Rusetteja löytyy niin korvista, rannekoruista, ballerinoista… Ja nyt kaulalta.

En pidä varsinkaan talvisin/arkisin mitään kovin värikkäitä tai näyttäviä vaatteita. Yleensä muutenkin simppelit värit ja vaatteet ovat niitä kaikista parhaimpia.  Välillä tuntuu, että pukeudun jopa liian tylsästi kun sieltä kaapista ei löydy muuta kuin sinistä, valkoista, mustaa ja harmaata. Ruskeaakaan en enää jostain syystä osaa pitää, sillä se tekee minut vähän väsyneen ja elottoman näköiseksi?

Kun siirtää katseensa yksivärisistä vaatekappaleista korulaatikkooni, on tilanne sitten vähän toinen. Sieltä ei löydy pelkästään simppeleitä tai ohuita koruja, vaan kaulalle eksyy arkenakin isoja killuttimia. Yksi viimeaikaisimmista suosikeistani on Kööpenhaminasta ostamani DAY Birger Mikkelsenin kaulakorun, mikä näkyy kämppiselämää – postauksessani. 

Nyt kimaltavien kivien sijaan kaulalle eksyi Zarasta viime viikolla sininen iso rusetti. Se ei ehkä pääse kuvissa oikein oikeuksiinsa, mutta se on aika sievä. Rusettityttö on todella onnellinen aarteestaan, joka koristaa valkoista kauluspaitaa kauniisti.

You may also like

4 Comments

 1. Onpas kaunis rusetti! Minullakin oli hiljattain punaiset kynnet. Silloin yhdistelin niitä melkein joka päivä punaisiin huuliin. Siinä vasta kaunis yhdistelmä! Nyt taas vaihtelun vuoksi minulla on nuden väriset kynnet (nimettömillä kultaglitteriväritys) mutta taidan palata punaisiin kynsiin kun käyn ensi kerralla kynsihuollossa koska ne ovat vain yksinkertaisesti niin herkullisen näköiset :)

   

  xxx

  E

  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 2. Ihana look! Niin asiallinen, mutta kohtalokas. OIkeastaan tulee vähän sellaisia pikkutuhma koulutyttö -viboja, mikä on ihan mahtavaa! ;)

  Aurikoisia syyspäiviä Töölöön!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*