Ruokatorstai ja Ruokatorstain joulu!

Moni ystävistäni on kesän aikana hehkuttanut minulle Helsingin Sanomien ruokatoimittajan Eeva Salosen kokoamaa kirjaa. Salonen toimi Helsingin Sanomien ruokatoimittajana 30-vuotta. Kirjan reseptit on kerätty kolmelta vuosikymmeneltä ja kaiken kaikkiaan kirja sisältää 500 sivua, ne pitävät sisällään 1500 reseptiä. Moni keittokirja on nykyään vuodenaikojen mukaan eritelty, niin myös Salosen Ruokatorstai. Salonen kävi läpi kaikki lukiojoiden suosikit kolmenkymmenen vuoden ajalta ja kokosi niistä ne suosituimmat ja maistuvimmat kansien väliin.
Ensi kuussa on meille herkkusuille luvassa iloinen yllätys, nimittäin Ruokatorstaita seuraa Ruokatorstain joulu! Innolla jo odottelenkin jouluisia herkkuruokia. 
Rakastan vain hyvää ruokaa ja on ihanaa, että tämän kaltaisten kirjojen avulla pääsen myös loihtimaan niitä keittiössäni :)
Minä odotan tulevaa kirjaa kovasti!
Kirja julkaistaan 4.10.2010. Kuvat lainattu täältä

You may also like

4 Comments

  1. Heippa Ilmapallomatkailija :)Jos tilaat Helsingin Sanomatniin saat ainakin Ruokarorstain hesarin nettikauasta hivenen halvemmalla, kun mitä se normaalisti maksaisi, ihan vinkkinä vain :)

  2. Heippa Ilmapallomatkailija :)Jos tilaat Helsingin Sanomatniin saat ainakin Ruokarorstain hesarin nettikauasta hivenen halvemmalla, kun mitä se normaalisti maksaisi, ihan vinkkinä vain :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*