Rib Boating

Sain viime viikolla nauttia kesäillasta laineiden päällä. Sain kutsun Marsaana Communicationilta ja illan oli järjestänyt yritys nimeltä Boxy. Boxy on elämyksiä tarjoava yritys/lahjapalvelu. Boxyn toiminnnan lähtökohtana on, että lahjan saaja saa nimenomaan laatikon, jonka sisällä on kortti joka pitää aktivoida yrityksen sivuilla ja vasta silloin lahjan saaja saa tietää, että mitä lahjapaketti sisältää.

Olen sanonut monta kertaa, että en halua lahjaksi tavaraa, vaan jotain sellaista josta jää oikeasti muisto. Olen vähän huono ostamaan lahjoja jos en tiedä ollenkaan, että mistä toinen varmasti pitäisi. Tällaisten tapausten takia Boxyn palvelu onkin loistava, sillä lahjan voi kätevästi vaihtaa toiseen elämykseen. Viime talvena vein poikaystäväni uudeksi vuodeksi Pariisiin ja tiedän, että matka oli hänelle paljon antoisampi kuin kasa lahjoja. Boxyn kautta voi lahjaksi antaa niin sushikursseja kuin kuumailmapallolentojakin.

Olen enemmänkin soutelija, kuin hurjapää. Tykkään pitää jalat tukevasti maassa ja nautiskella rauhallisesta menosta. Viime viikkoinen veneily oli jotain aivan muuta kuin rauhallista laineilla kellumista. Veneen maksiminopeus oli 55 solmua eli n. 100 km/h. Aluksi minua vähän hirvitti, mutta lopuksi minä jopa nautin veneilystä. Meillä kävi säiden kanssa hyvä tuuri sillä lämpötila oli reilusti yli 20 astetta ja aurinko paistoi koko ajan. Ennen kuin saavuimme määränpäähämme, Gula Villalle, pysähdyimme keskelle merta nauttimaan skumppalasilliset mansikoiden kera. Villalla söimme pientä purtavaa ennen kuin lähdimme takaisin Helsinkiin.

Minulla on kesäisin tapana käydä Helsingin lähisaarissa, mutta Espoon Vasikkasaari ei ollut minulle entuudestaan tuttu. Saarella sijaitsevassa villassa on tasokas ravintola, jota koristaa aivan mielettömän viehättävä maalaismiljöö. Eli jos haluatte viettää kesäpäivän maalla, mutta silti kaupungissa, niin menkääpä Espoon Vasikkasaareen. Yhteydet Gula Villalle ovat hyvät, joten omaa venettäkään ei välttämättä tarvitse.

You may also like

4 Comments

 1. Hei! Ei liity tähän postaukseen, mutta tiedustelisin, millä kameralla ja linssillä/linsseillä kuvaat? Olen monen vuoden jahkailun jälkeen vihdoinkin hankkimassa järkkäriä ja siksi kiinnostaa. Käsittääkseni objektiiveilla on enemmän väliä kuin rungolla, onko näin? Mikä on oma linssisuosikkisi? Kuvaat niin hienosti :)

  1. Voi kiva jos tykkäät, sillä itse en oikein malttanut/pystynyt aalloilla kuviin panostaamaan, niin tämähän oli kiva kommentti :D

   Rungolla ei nyt periaatteessa ole niin hirveästi väliä. Siis jos puhutaan nyt ihan aloittelevasta järkkärinkäyttäjästä. Mulla on ollut Canonin 450D nyt kaksi vuotta ja olen ollut siihen ihan tosi tyytyväinen. Se on aiemmin täyttänyt tarkoituksensamukaisuuden ihan hyvin, mutta hiljattain olen alkanut haluamaan uutta kameraa. Kuvaan mietuiten Canonin 50mm 1.8 ja Sigman 18-50 mm 2.8 Ex Macrolla. Matkoilla käytän jonkin verran myös zoomia, mutta nämä kuvat nappasin juurikin Sigman linssilläni.

   Kun olet ensimmäistä kameraasi hankkimassa ja ruokakuvailu on se pääjuttusi, suosittelisin sinun hankkivan hyvän perusrungon ja panostavan parempaan linssiin :)

 2. Hei! Ei liity tähän postaukseen, mutta tiedustelisin, millä kameralla ja linssillä/linsseillä kuvaat? Olen monen vuoden jahkailun jälkeen vihdoinkin hankkimassa järkkäriä ja siksi kiinnostaa. Käsittääkseni objektiiveilla on enemmän väliä kuin rungolla, onko näin? Mikä on oma linssisuosikkisi? Kuvaat niin hienosti :)

 3. Voi kiva jos tykkäät, sillä itse en oikein malttanut/pystynyt aalloilla kuviin panostaamaan, niin tämähän oli kiva kommentti :DRungolla ei nyt periaatteessa ole niin hirveästi väliä. Siis jos puhutaan nyt ihan aloittelevasta järkkärinkäyttäjästä. Mulla on ollut Canonin 450D nyt kaksi vuotta ja olen ollut siihen ihan tosi tyytyväinen. Se on aiemmin täyttänyt tarkoituksensamukaisuuden ihan hyvin, mutta hiljattain olen alkanut haluamaan uutta kameraa. Kuvaan mietuiten Canonin 50mm 1.8 ja Sigman 18-50 mm 2.8 Ex Macrolla. Matkoilla käytän jonkin verran myös zoomia, mutta nämä kuvat nappasin juurikin Sigman linssilläni. Kun olet ensimmäistä kameraasi hankkimassa ja ruokakuvailu on se pääjuttusi, suosittelisin sinun hankkivan hyvän perusrungon ja panostavan parempaan linssiin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*