Red Lips

Jos joku on minun juttuni niin se on kirkkaanpunaiset huulet. Aiemmin maalasin huuleni punaiseksi MACin Lady Bug-sävyllä, mutta noin vuosi sitten huomasin että olen kyseisen merkin huulipunille ja -voiteille allerginen.  Etsin pitkään korvaavaa tuotetta, kunnes ystäväni antoi minulle Lumenen Lingonberry huulilakan. Kyse ei ole huulipunasta eikä -kiillosta, vaan lakasta. Lakka levittyy hyvin ja antaa huulille todellisen kiillon. Ainoa miinuspuoli lakassa on, että se on aika tahmaista, joten hiukseni tarttuvat tuulessa siihen kiinni. Lumenen huulilakka on tähän asti kokeilemistani tuotteista kumminkin paras ja voin lämpimästi suositella sitä kaikille, jotka tykkäävät punaisista huulista. Lumene on minulle aika tuntematon merkki, joten en olisi ikinä löytänyt kyseistä lakkaa ellei ystäväni olisi minulle sitä antanut.

If something is my thing that’s bright red lips. Before, I painted my lips with Lady bug-shade from MAC, but about a year ago I noticed that I’m allergic to brands lip products. I tried to replace my favorite lipstick but it took almost a year to find a substitute for MAC’s red shade. I don’t know that are you aware of our Finnish Makeup brand called Lumene? Anyway, my friend gave me a gift and that was Lumene’s lingonberry lip lacquer. It’s not a gloss or lipstick, it’s lacquer. My new lip lacquer spreads well and it gives a pretty nice gloss on the lips. The only minus thing about this lip lacquer is that the lip lacquer is quite sticky.  Despite the stickiness, Lumene’s lip lacquer it the best product what I’ve tested so far and therefore I can warmly recommend it to anyone who likes red lips.


You may also like

64 Comments

 1. Wau mikä donna!! Upea Sofié!

  Nizzassa kesällä lomaillessamme hehkutin Ruotsissa asuvalle ystävälleni ostaneeni niiiin ihanan ja parhaan huulijutun, ja kaivoin juuri tuon punaisen huulilakan laukustani. Mitään sanomatta ystäväni käveli omalle laukulleen: olimme ostaneet täysin saman tuotteen ja loppumatkan kiistelimmekin siitä, kumpi sitä saa laittaa iltaisin… :D

  1. Grazie Mille :D!

   Hihi, Lumenen huulilakka on kyllä aivan mahtava juttu! En yleensä käytä Lumenen tuotteita ollenkaan, mutta tästä lakasta on tullut huulikiiltopussini vakiomatkustaja ;)

   On muuten hassua, että jos kaverilla on samassa tilanteessa punaiset huulet, niin sitten mielummin maalaan huuleni nudeiksi? Mistäköhän tämä johtuu? Punaiset huulet ovat nimenomaan iltoja varten. Kouluun en kyllä punaisia huulia laittaisi, sillä tuntisin itseni todella typeräksi :D

 2. Wau mikä donna!! Upea Sofié!Nizzassa kesällä lomaillessamme hehkutin Ruotsissa asuvalle ystävälleni ostaneeni niiiin ihanan ja parhaan huulijutun, ja kaivoin juuri tuon punaisen huulilakan laukustani. Mitään sanomatta ystäväni käveli omalle laukulleen: olimme ostaneet täysin saman tuotteen ja loppumatkan kiistelimmekin siitä, kumpi sitä saa laittaa iltaisin… :D

  1. Kiitos, niin minunkin mielestäni :) Aluksi koin punaiset huulet kovin vieraiksi, mutta viimeisen kahden vuoden aikana ovat punahuulet olleet osa iltalookiani :)
   Ja pöh, nudessa ei ole mitään tylsää :D

 3. Grazie Mille :D!Hihi, Lumenen huulilakka on kyllä aivan mahtava juttu! En yleensä käytä Lumenen tuotteita ollenkaan, mutta tästä lakasta on tullut huulikiiltopussini vakiomatkustaja ;)On muuten hassua, että jos kaverilla on samassa tilanteessa punaiset huulet, niin sitten mielummin maalaan huuleni nudeiksi? Mistäköhän tämä johtuu? Punaiset huulet ovat nimenomaan iltoja varten. Kouluun en kyllä punaisia huulia laittaisi, sillä tuntisin itseni todella typeräksi :D

 4. Kiitos, niin minunkin mielestäni :) Aluksi koin punaiset huulet kovin vieraiksi, mutta viimeisen kahden vuoden aikana ovat punahuulet olleet osa iltalookiani :)Ja pöh, nudessa ei ole mitään tylsää :D

  1. Ei ole. Olen kokeillut ripsienpidennyksiä ja kerran jotain seerumiakin, mutta totesin kummankin kokeilun jälkeen, että ne eivät ehkä ole ihan mun juttu. Näytin tekoripsissä ihan ylilaitetulta. Tykkään yleensä aika luonnollisesta meikistä punahuulia lukuunottamatta :)
   Suosin Shiseidon perfect mascaraa ;)

 5. Ei ole. Olen kokeillut ripsienpidennyksiä ja kerran jotain seerumiakin, mutta totesin kummankin kokeilun jälkeen, että ne eivät ehkä ole ihan mun juttu. Näytin tekoripsissä ihan ylilaitetulta. Tykkään yleensä aika luonnollisesta meikistä punahuulia lukuunottamatta :)Suosin Shiseidon perfect mascaraa ;)

 6. Ooh miten kaunis! Itsekin rakastan punahuulia, mutta olen usein niin mukavuudenhaluinen, etten jaksa koko ajan syödessä ja juodessa varoa huuliani. Tai sitten pitää vain löytää kestävämpi puna. : )

  1. Olen vähän samanlainen kuin sinä sillä en jaksa koko ajan olla korjailemassa huuliani. Punaiset huulet ovat syömisen ja juomisen kanssa vähän riskit, sillä jo muutaman haarukallisen jälkeen puna on häipynyt ja huulia ympäröi ei niin imarteleva punainen rajaus…

   Mainitsemani MACin puna oli tosi hyvä, joten kannattaa kokeilla sitä :) Heillä oli joku toinenkin sävy joka antoi huulille mattaisen pinnan :)

 7. Ooh miten kaunis! Itsekin rakastan punahuulia, mutta olen usein niin mukavuudenhaluinen, etten jaksa koko ajan syödessä ja juodessa varoa huuliani. Tai sitten pitää vain löytää kestävämpi puna. : )

 8. Olen vähän samanlainen kuin sinä sillä en jaksa koko ajan olla korjailemassa huuliani. Punaiset huulet ovat syömisen ja juomisen kanssa vähän riskit, sillä jo muutaman haarukallisen jälkeen puna on häipynyt ja huulia ympäröi ei niin imarteleva punainen rajaus…Mainitsemani MACin puna oli tosi hyvä, joten kannattaa kokeilla sitä :) Heillä oli joku toinenkin sävy joka antoi huulille mattaisen pinnan :)

  1. Voi kun olette niin armeliaita :`).
   Olen aina pelännyt omien kuvien laittamista, mutta eihän tämä nyt niin pelottavaa ollutkaan. Minulla on kyllä niin kivoja lukijoita :)

   Niin minunkin mielestäni. Ehkä kun olen vähän tummempi niin kontrasti ei ole niin vahva :)

 9. Voi kun olette niin armeliaita :`).Olen aina pelännyt omien kuvien laittamista, mutta eihän tämä nyt niin pelottavaa ollutkaan. Minulla on kyllä niin kivoja lukijoita :)Niin minunkin mielestäni. Ehkä kun olen vähän tummempi niin kontrasti ei ole niin vahva :)

 10. Mulla on tuo sama Lumenen huulilakka. Taitaa olla jopa sama sävy :) Nyt oon käyttänyt enemmän perinteisiä mattapunia mutta ehkä taas kaivan sen meikkipussin pohjalta sun inspiroimana!

  Jenni

  1. Heippa Jenni!

   Uskon, että se sopii sinulle ihan mielettömän hyvin! Olet niin klassisen kaunis :) Jos tykkäät mattapunista niin MACillä oli yksi jännä sävy joka teki huulista jännästi kuivan näköiset. Huulet meni ihan uurteille. Saisi ainakin hienoja kuvia :)

 11. Mulla on tuo sama Lumenen huulilakka. Taitaa olla jopa sama sävy :) Nyt oon käyttänyt enemmän perinteisiä mattapunia mutta ehkä taas kaivan sen meikkipussin pohjalta sun inspiroimana!Jenni

 12. Heippa Jenni!Uskon, että se sopii sinulle ihan mielettömän hyvin! Olet niin klassisen kaunis :) Jos tykkäät mattapunista niin MACillä oli yksi jännä sävy joka teki huulista jännästi kuivan näköiset. Huulet meni ihan uurteille. Saisi ainakin hienoja kuvia :)

  1. Hah, no voi kiitos! Olen ihan ymmälläni, sillä luulin että en saa näin kivoja kommentteja. Moni teistä tulee kumminkin tänne blogiini reseptien perässä, mutta kiva juttu jos tällaisetkin postaukset kelpaa :)

   Punaisen huulipunan kanssa ei juurikaan muuta tarvita! No, nyt vaan sitten huulet punaisiksi :)

 13. Kerrassaan lumoavan kauniit kuvat, kaunis! Innostuin myös pitkästä aikaa punaisesta huulipunasta, antaa raikkaan ilmeen.

 14. Hei! mikä sävy on kyseisessä huulilakassa? Ollet mahdottoman kaunis ja kiitos ihanasta blogista. toivoisin myös juttua muista luotto kosmetiikka tuotteistasi, Tiedän että blogisi käsittelee enemmän matkailua ja ruokaa mutta aina saa toivoa :)

  1. Hei :)
   Lakkani on kyseisistä sävyistä punaisin ja sen numero on 4. No voi kuule, kyllä näillä meikeillä saa ihmeitä aikaan ;) Ole hyvä vain! Kiva että tykkäät, se on minulle tärkeintä! No olenhan minä aiemminkin eksynyt vähän aiheesta, joten miksipäs en esittelisi teille muitakin kosmetiikkatuotteitani :)

   Niin saa, ja yritän kovasti toteuttaa teidän toivomuksia :)

 15. Hei! mikä sävy on kyseisessä huulilakassa? Ollet mahdottoman kaunis ja kiitos ihanasta blogista. toivoisin myös juttua muista luotto kosmetiikka tuotteistasi, Tiedän että blogisi käsittelee enemmän matkailua ja ruokaa mutta aina saa toivoa :)

 16. Hah, no voi kiitos! Olen ihan ymmälläni, sillä luulin että en saa näin kivoja kommentteja. Moni teistä tulee kumminkin tänne blogiini reseptien perässä, mutta kiva juttu jos tällaisetkin postaukset kelpaa :)Punaisen huulipunan kanssa ei juurikaan muuta tarvita! No, nyt vaan sitten huulet punaisiksi :)

 17. Hei :)Lakkani on kyseisistä sävyistä punaisin ja sen numero on 4. No voi kuule, kyllä näillä meikeillä saa ihmeitä aikaan ;) Ole hyvä vain! Kiva että tykkäät, se on minulle tärkeintä! No olenhan minä aiemminkin eksynyt vähän aiheesta, joten miksipäs en esittelisi teille muitakin kosmetiikkatuotteitani :)Niin saa, ja yritän kovasti toteuttaa teidän toivomuksia :)

 18. Lumene on tuonut aiemmin mieleeni lähinnä äitini huulipunat, jotka eivät ole sävyltään minulle sopivia lainkaan. Osuin Lumenen ystävämyyntiin viime joulukuussa ja löysin useita täydellisen sävyisiä neutraaleja punia (kolme kympillä!), joista varsinkin Wild Rore lipstick no 23/haave vain on ollut kovassa käytössä.

  1. Joudun myöntämään, että kosmetiikkatuotteissa yksi valintakriteereistäni on myös tuotteen ulkonäkö. Olen monesti varmasti kulkenut monen tuotteen ohi juurikin vain sen takia, että purkki tai purnukka ei ole miellyttänyt silmiäni. Juurikin näin olisi käynyt myös tämän huulikiillon kanssa, jos en olisi saanut sitä ystävältäni. Pitää kyllä katsastaa Lumenen huulipunat, sillä tarvitsisin hieman täydennystä huulikiiltoihini ja -puniini :) Kurkkaan samalla tuon mainitsemasi sävyn, kiitos vinkistä :) Oho, aika hyvä diili! Sillähänän saisi ainakin 9 yhden Chanelin sijasta :D

 19. Lumene on tuonut aiemmin mieleeni lähinnä äitini huulipunat, jotka eivät ole sävyltään minulle sopivia lainkaan. Osuin Lumenen ystävämyyntiin viime joulukuussa ja löysin useita täydellisen sävyisiä neutraaleja punia (kolme kympillä!), joista varsinkin Wild Rore lipstick no 23/haave vain on ollut kovassa käytössä.

 20. Joudun myöntämään, että kosmetiikkatuotteissa yksi valintakriteereistäni on myös tuotteen ulkonäkö. Olen monesti varmasti kulkenut monen tuotteen ohi juurikin vain sen takia, että purkki tai purnukka ei ole miellyttänyt silmiäni. Juurikin näin olisi käynyt myös tämän huulikiillon kanssa, jos en olisi saanut sitä ystävältäni. Pitää kyllä katsastaa Lumenen huulipunat, sillä tarvitsisin hieman täydennystä huulikiiltoihini ja -puniini :) Kurkkaan samalla tuon mainitsemasi sävyn, kiitos vinkistä :) Oho, aika hyvä diili! Sillähänän saisi ainakin 9 yhden Chanelin sijasta :D

  1. En saanut sitä ikinä selville. Samoja ainesosia on ilmeisesti Clarinsin tuotteissakin, sillä heidänkin tuotteet aiheuttavat minulle allergisen reaktion :(

 21. tiedätkö mikä ainesosa Macin punissa oli se jolle olit allerginen? esim. Isadoralla on kauniita hajusteettomia huulipunia :)

 22. En saanut sitä ikinä selville. Samoja ainesosia on ilmeisesti Clarinsin tuotteissakin, sillä heidänkin tuotteet aiheuttavat minulle allergisen reaktion :(

 23. Todella kaunis kuva! Itsekin ostin eilen Lumenen punaisen huulipunan ja se on täydellinen! : ) Tänään käytin sitä ihan mattana, mutta pitää tälläistä “kiiltävääkin” versiota kokeilla! : )

 24. Todella kaunis kuva! Itsekin ostin eilen Lumenen punaisen huulipunan ja se on täydellinen! : ) Tänään käytin sitä ihan mattana, mutta pitää tälläistä “kiiltävääkin” versiota kokeilla! : )

 25. Mikä sävy??!!! Haluaisin nimittäin toisenkin punaisen huulipunan jota voisin käyttää arkisin :))
  Kiiltävät sopivat iltaan ja vähän juhlavampiin juttuihin :)

 26. Mikä sävy??!!! Haluaisin nimittäin toisenkin punaisen huulipunan jota voisin käyttää arkisin :))Kiiltävät sopivat iltaan ja vähän juhlavampiin juttuihin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*