Ravintola Spis

Uusi ihastukseni <3

Kerroin teille vähän aikaa sitten, että kävimme syömässä Ravintola Spis:ssä muutaman muun bloggaajan sekä kutsuttujen vieraiden kanssa liittyen yhteistyöhöni Västerbottensost-juuston kanssa. En ollut ikinä kuullut ravintolasta aiemmin, mikä sinänsä on hivenen outoa. Oletteko te? Olin hyvin positiivisesti yllättynyt joten sen takia suuntaan sinne myös tänään.

Saan Euroopan esimieheni kylään ja hän on pyytänyt hyvin suomalaista illallista, eli lihaa ja perunaa. Tämä leidi ei ehkä ihan odota, että vien hänet syömään niitä vähän modernimmin. Joten toivon, että hän pitää illallisesta yhtä paljon kuin minä.

Olimme kaikki hyvin hyvin onnessamme jokaisesta suupalasta, jotka meille tarjoiltiin. Viinit sopivat täydellisesti myös ruokiin ja jälkiruokaviini varsinkin veti suun hymylle ja soikeaksi. Makeaa mahan täydeltä siis.

Yksi asia minkä huomasin näin astiakeräilijänä, olivat ravintolan lautaset ja astiat. Spis käyttää pienten suomalaisten suunnittelijoiden suunnittelemia astioita ja nämä kupposet ja lautaset toivat sievän lisän ravintolan kattaukseen.  Vaikka tilaa ei astiakaapeissa sinänsä olekaan, mutta kyllähän muutama lautanen sinne aina mahtuu  – vai mitä?

Muut jatkoivat iltaa vielä euroviisujen merkeissä toiseen ravintolasuosikkiini, Gastrobar Emoon. Vaikka Emon jälkkärit ovat myös suuria suosikkejani, jatkoin silti itse kotosalle. Siellä minua odotti karvainen lainahauva jonka viereen menin masu pyöreänä.

Tänään onneksi pääsen siis uusimaan tämän ihanan ruokakokemuksen ja toivottavasti voin myös yllättää esimieheni positiivisesti. Hän ehkä odottaa jotain muuta kuin Legojen päältä tarjottavia jälkkäreitä, mutta toivon, että hän todella pitää Ravintola Spisin menusta. Voitte seurailla dinneriä varmaankin Instagramista :)

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*