Rakastunut hölmö ja kerrankin kaunis

Kuuntelen  hyvin erilaista musiikkia, mutta suomalainen musiikki on jäänyt tässä viime aikoina vähän liian vähälle. Olin tällä viikolla kuuntelemassa kumminkin Heli Kajoa ja minä olen kyllä nyt vähän rakastunut. Siis en varsinaisesti Heliin, vaan hänen ääneensä ja musiikkiinsa. Hän oli aivan kertakaikkisen ihana.

20120518-110252

Keikan suosikkibiisini olivat ehdottomasti Barcelona ja poikajumala. En ollut kuullut niitä ikinä aiemmin ja olen kuunnellut Heliä muutenkin nyt tässä repeatilla koko ajan. Siis ihan koko ajan. Barcelonan kertosäkeessä lauletaan Barcelonan kaduista ja keräsin sen innoittamana teille kuvia Barcelonan kaduilta. Barcelona 20124

IMG_4836 IMG_4858 2 Barcelona 201213

Barcelona on ihan yksi lempikaupungeistani. Se on niin kotoisa. Aina kun menen sinne, niin minusta tuntuu kuin olisin jollain lailla kotona. Värikkäitä katuja ja boheemeja ihmisiä, ihanaa puheensorina, autojen tööttäilyä ja pussailua. Olen käynyt Barcelonassa kolmena vuonna aina keväisin ja toivottavasti ehdin lempikaupunkiini myös tänä kesänä/keväänä. Barcelona 201218

IMG_4278 IMG_4419 IMG_4525 IMG_4562 IMG_5358 IMG_5470
Search results for Barcelona 2012

Sillä välin kun haaveilen Barcelonan kaduista, niin kuuntelen vain Heliä, syön tapaksia ja katson VickyChristinaBarcelonaa. Tehkääpäs tekin niin <3

P.S. Olisi kiva kuulla millaista musiikkia te kuuntelette :)

You may also like

12 Comments

 1. Minullakin on musiikkimaku hyvin monipuolinen. En osaa nimetä mitenkään yhtä suosikkiani, koska suosikkejani olisi niiin monta. Ja yleensä ihan yksittäiset biisit ovat niitä suosikkeja, ei niinkään esittäjät. Tietysti toisilla bändeillä/esiintyjillä on parempi lavashow kuin toisilla, toiset toimii paremmin levyllä.

  Heli Kajo oli minullekin todellinen ylläri noin vuosi takaperin! Olin kuullut hänestä, ja muutamien youtubettelujen jälkeen olin myyty. Ostin hänen levynsä, ja kuuntelin sitä pari kuukautta repeatilla :-) Tykkään edelleen! Sanoitukset on niin loistavia, Suomessa tuollaiset tekstit ei ehkä vieläkään ole ihan hyväksyttyjä etenkään naisilta. Sen vuoksi minusta erittäin rohkeaa Heliltä ja kovasti odottelen uutta tuotantoa! Ekalla levyllä on vain yksi ongelma – aivan liian lyhyt :-)

  1. Heippa :)

   Minulla on vähän sama juttu, liian monta lempparia ja ne vaihtelevat mielialan mukaan :)

   Siis pidän SMG:sta ja muutamista muista samantyyppisistä, mutta Heliä en ollut oikein ikinä kuunnellut kunnolla. Hänen höpötykset biisien väleissä ja herkkä esiintyminen oli kyllä vai niin upeeta.

   P.S.Toivottavasti toinen levy on pidempi :)

 2. Minullakin on musiikkimaku hyvin monipuolinen. En osaa nimetä mitenkään yhtä suosikkiani, koska suosikkejani olisi niiin monta. Ja yleensä ihan yksittäiset biisit ovat niitä suosikkeja, ei niinkään esittäjät. Tietysti toisilla bändeillä/esiintyjillä on parempi lavashow kuin toisilla, toiset toimii paremmin levyllä. Heli Kajo oli minullekin todellinen ylläri noin vuosi takaperin! Olin kuullut hänestä, ja muutamien youtubettelujen jälkeen olin myyty. Ostin hänen levynsä, ja kuuntelin sitä pari kuukautta repeatilla :-) Tykkään edelleen! Sanoitukset on niin loistavia, Suomessa tuollaiset tekstit ei ehkä vieläkään ole ihan hyväksyttyjä etenkään naisilta. Sen vuoksi minusta erittäin rohkeaa Heliltä ja kovasti odottelen uutta tuotantoa! Ekalla levyllä on vain yksi ongelma – aivan liian lyhyt :-)

 3. Sun Barcelona kuvat ovat aina niin houkuttelevia ja ihania. Olen käynyt kolme kertaa Barcelonassa, aina ystäviä tapaamassa, enkä koskaan itse kaupungin takia ja mulle on jäänyt aina siitä jotenkin turvaton ja sekava maku. Vaikka jokainen matka onkin ollut ihana, Barcelonaa pidän jotenkin hämyisenä. Toivottavasti kohta vois jo matkustaa sinne ihan kaupungin vuoksi, yöpyä hotellissa ja nähdä kaupunkia enemmän päivänvalossa :)

  Ruuasta on tietty aina jäänyt hyvä maku, mutta paikkoina enemmän tykkään Costa Bravan tarjonnasta kuin itse Barcelonasta, ainakin toistaiseksi :)

  1. Heippa :)

   Tiedän hyvin mitä tarkoitat tuolla turvattomuudella. En itsekään haluaisi yksin iltaisella kävellä siellä. Mieluiten aina poikaystävä kainalossa myös päivisin. Tai kun kulkee kaksin kameroin ja monin linssein, niin se kiinniittää ikävästi ihmisten huomiota :/

   Muutenkin kannan siellä aina mahdollisimman vähän tavaroita mukanani. Ikinä minulta ei ole viety mitään, mutta muutama ikävä jutu on meinannut käydä.

   Ruoka on kyllä tosi hyvää! Ensi kerralla kun menet Barcelonaan, niin käyppä Cadaguesissä. Ihana pikkuinen kaupunki <3

 4. Sun Barcelona kuvat ovat aina niin houkuttelevia ja ihania. Olen käynyt kolme kertaa Barcelonassa, aina ystäviä tapaamassa, enkä koskaan itse kaupungin takia ja mulle on jäänyt aina siitä jotenkin turvaton ja sekava maku. Vaikka jokainen matka onkin ollut ihana, Barcelonaa pidän jotenkin hämyisenä. Toivottavasti kohta vois jo matkustaa sinne ihan kaupungin vuoksi, yöpyä hotellissa ja nähdä kaupunkia enemmän päivänvalossa :)Ruuasta on tietty aina jäänyt hyvä maku, mutta paikkoina enemmän tykkään Costa Bravan tarjonnasta kuin itse Barcelonasta, ainakin toistaiseksi :)

 5. Heippa :)Minulla on vähän sama juttu, liian monta lempparia ja ne vaihtelevat mielialan mukaan :)Siis pidän SMG:sta ja muutamista muista samantyyppisistä, mutta Heliä en ollut oikein ikinä kuunnellut kunnolla. Hänen höpötykset biisien väleissä ja herkkä esiintyminen oli kyllä vai niin upeeta. P.S.Toivottavasti toinen levy on pidempi :)

 6. Heippa :)Tiedän hyvin mitä tarkoitat tuolla turvattomuudella. En itsekään haluaisi yksin iltaisella kävellä siellä. Mieluiten aina poikaystävä kainalossa myös päivisin. Tai kun kulkee kaksin kameroin ja monin linssein, niin se kiinniittää ikävästi ihmisten huomiota :/Muutenkin kannan siellä aina mahdollisimman vähän tavaroita mukanani. Ikinä minulta ei ole viety mitään, mutta muutama ikävä jutu on meinannut käydä. Ruoka on kyllä tosi hyvää! Ensi kerralla kun menet Barcelonaan, niin käyppä Cadaguesissä. Ihana pikkuinen kaupunki <3

 7. Vicky Cristina Barcelona on suosikkejani vaikka en ole ikinä Barcelonassa käynytkään – ehkä joskus vielä :) Ja kuuntelen tällä hetkellä lähinnä elokuvien soundtrackeja, esimerkiksi (englantilaisia) historiallisten pukudraamojen kappaleita jotka sopii hyvin keväiseen fiilikseen mutta myös tuo edellämainitun Allenin leffan soundtrack on huippu!

 8. Vicky Cristina Barcelona on suosikkejani vaikka en ole ikinä Barcelonassa käynytkään – ehkä joskus vielä :) Ja kuuntelen tällä hetkellä lähinnä elokuvien soundtrackeja, esimerkiksi (englantilaisia) historiallisten pukudraamojen kappaleita jotka sopii hyvin keväiseen fiilikseen mutta myös tuo edellämainitun Allenin leffan soundtrack on huippu!

 9. Voi ihana Sofié, kirjoitit tuossa, että Barcelona on sinusta kotoisa kaupunki ja se kyllä näkyy kuvista, olet niin onnellisen näköinen! :)
  Sitten musiikkiiasiaan;mulla on kanssa Helin levyltä nuo samat lempikappaleet, lisäksi tykkäsin Thelma&Louisesta ja Kiinasta(ja kaikista niistä muistakin, ei sillä levyllä “turhia” kappaleita ollut).

  Mun on yleensä aika vaikea yksilöidä, että minkälaista musiikkia kuuntelen ja niin se yleisin vastaus on, että “kaikenlaista”, mutta eihän se hirveästi kyllä avaa asiaa. Jos nyt kotimaisista mainitsen niin Von Hertzen Brothersista tykkään, tosin en ole heidän keikalleen vielä koskan päässyt. Uusimmalta levyltä suosikiksi nousi “Prospect for Escape” ja “The Willing Victim” on vanhemmista heidän biiseistä suosikki.
  Jostain kumman syystä oon myös kuunnellut nyt jonkun verran Biffy Clyroa, esim. Mountains ja Machines on mun mielstä hyviä kappaleita, tosin oon ehkä enemmän tykästynyt akustisiin versioihin. Laitan nyt vielä jotain linkkejä niistä:http://www.youtube.com/watch?v=MP0Q4XrcVKY ja https://www.youtube.com/watch?v=Uif50pgeHII

  No tuossa oli nyt jotain, mutta kyllä kuuntelen paljon muutakin ja aina on mukavaa jos löytää jonkun uuden artistin/bändin, jota ei ole aiemmin kuullut. :)

 10. Voi ihana Sofié, kirjoitit tuossa, että Barcelona on sinusta kotoisa kaupunki ja se kyllä näkyy kuvista, olet niin onnellisen näköinen! :)Sitten musiikkiiasiaan;mulla on kanssa Helin levyltä nuo samat lempikappaleet, lisäksi tykkäsin Thelma&Louisesta ja Kiinasta(ja kaikista niistä muistakin, ei sillä levyllä “turhia” kappaleita ollut).Mun on yleensä aika vaikea yksilöidä, että minkälaista musiikkia kuuntelen ja niin se yleisin vastaus on, että “kaikenlaista”, mutta eihän se hirveästi kyllä avaa asiaa. Jos nyt kotimaisista mainitsen niin Von Hertzen Brothersista tykkään, tosin en ole heidän keikalleen vielä koskan päässyt. Uusimmalta levyltä suosikiksi nousi “Prospect for Escape” ja “The Willing Victim” on vanhemmista heidän biiseistä suosikki. Jostain kumman syystä oon myös kuunnellut nyt jonkun verran Biffy Clyroa, esim. Mountains ja Machines on mun mielstä hyviä kappaleita, tosin oon ehkä enemmän tykästynyt akustisiin versioihin. Laitan nyt vielä jotain linkkejä niistä:http://www.youtube.com/watch?v=MP0Q4XrcVKY ja https://www.youtube.com/watch?v=Uif50pgeHIINo tuossa oli nyt jotain, mutta kyllä kuuntelen paljon muutakin ja aina on mukavaa jos löytää jonkun uuden artistin/bändin, jota ei ole aiemmin kuullut. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*