QA 2

Lisää QA vastauksia Tukholman kuvilla varustettuna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minä & blogi-minä

Aloitin blogin kirjoittamisen viisi vuotta sitten kun asuin Vaasassa ja minulla oli koulun ohella ylimääräistä aikaa. Blogini ja niin kuin minäkin olen muuttunut vuosien saatossa ja monta asiaa tekisin varmasti toisin jos nyt aloittaisin blogini. Blogin lopettamista en ole koskaan varsinaisesti miettinyt, mutta se on totta kai kokenut suuren muutoksen samalla kun olen itse muuttunut. Olen aikalailla eri ihminen ja eri elämäntilanteessa mitä viisi vuotta sitten ja joskus teidän kommentit satuttavat, kun en ole enää ehkä se opiskelija-Sohvi.

 

sto6

Ulkonäköpaineita minulla on kai ollut aina. Pariisiin muutto lisäsi niitä jonkin verran. Kun en ole luonnostaan kovinkaan siro, vaan naisellinen, niin olen joutunut painimaan Pariisissa ollessa vähän enemmän ulkonäköni kanssa. Enää en tosin pelleille ruoan kanssa vaan syön ihan normaalisti ja välillä saatan syödä yhden pullan sijaan kaksi.

Minulla ja Pampulalla on tasan kymmenen vuotta ikäeroa ja se oli minulle aluksi iso palanen purtavaksi. Huomasin kumminkin aika nopeasti että monella ystävälläni on samanlaisia ikäeroja puolisoidensa kanssa eikä se näy elämässä muuten kuin numeroina. Olen näin jälkeenpäin itse asiassa ihan onnellinen ikäerostamme, sillä Pampula ei olisi varmaankaan ollut valmis sitoutumaan kymmenen vuotta sitten vaan työ meni aina kaiken edelle. Eli nyt hänellä on aikaa myös minulle.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olemme Pampulan kanssa aika samanlaisia ja lapsista tykkäämme, mutta emme koe että ne ovat välttämättä tarkoitettu meille. Olemme kumpikin avioeroperheistä, niin lapsien hankkiminen omien kokemuksiemme takia ei kuulosta houkuttelevalta. Ei sitä koskaan tiedä, mutta nyt lapset eivät ole ainakaan lähitulevaisuuden asia.

 

sto5

Parhaita puoliani ovat varmaankin empaattisuuteni. Saatan välillä olla vähän nössö ja otan muidenkin surut harteilleni, mutta olen aika ihmisraskas ja koen että se on vain hyvä piirre.  Toinen hyvä piirre on varmaankin toisten auttaminen. Koen että se antaa myös itselle kun voi tehdä toiselle hyvää.

sto4
Piirre mistä en taas itsessäni pidä on stressaaminen. Stressaan ihan turhista jutuista välillä ja asioista mille en voi mitään. Saatan heräillä öisin jos olen unohtanut esimerkiksi tehdä jotain. Stressaamisen takia minulla on yöpöydän laatikossa kynä ja paperia niin kirjoitan asian yöllä muistiin. Aamulla kun sitten herään, niin se on ensimmäinen asia minkä teen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lempi elokuvia on monia, mutta televisiota en katso juuri ollenkaan. Minulla ei ole ollut aikaa katsoa televisiota niin kauan kun olen blogiani kirjoittanut. Koulu tai työ on täyttänyt päivät ja blogi illat, niin viimeisenä viitenä vuotena olen katsonut televisiota ihan minimaalisesti. Viimeisenä vuotena olen avannut television varmaankin kaksi kertaa.

 

Materiaalisia haaveita… Unelma pöytäni olisi Aarnion Tulip, valaisin Flossin Arco, laukkuni olisi Célinen Knot, Sohva olisi isompi Gervasoni ja Chanelin ballerinoja olisi totta kai kiva olla eri väreissä.

You may also like

4 Comments

 1. Heippa,

  Olen jo pitkään lukenut blogiasi (ainakin pari vuotta, huh) ja täytyy kyllä sanoa, että samaistun hyvin (blogi)sinuun. Ulkonäköpaineita ja stressiherkkyyttä löytyy, mutta myös luovuutta ja rakkautta kaikkea kaunista kohtaan. Asun myös itse tällä hetkellä ulkomailla ja ymmärrän oikein hyvin tunteen, kun joku paikka ei tunnu siltä omalta. Vaikka kuinka haluaisi sopeutua ja nauttia olostaan niin aina niin ei käy. Tosin kokeilemallahan sitä löytää, että mistä itse tykkää.

  Nykyinen opiskelu-ala ei tunnu oikein omalta, mutta blogistasi saan aina jotenkin inspiraatiota tehdä asioita mistä todella nautin, jotain luovaa ja esteettistä (oli se sitten nättejä kattauksia tai sisustushaaveilua). Halusin kai näin ensikertalaiskommentoijana tulla vain kertomaan, että vaikka blogissa ei tietenkään kaikkea itsestään paljasta, niin sinusta kyllä huokuu aitous ja lämpö. Aina odottelen postauksia ilolla, kiitoksia ja ihanaa syksyä!

 2. Hmm….semmonen bloggaus, mutta ei tuo sinustta paljon kertonut. Tykkaan blogistasi ehka juuri tuon salaperaisyyden takia. Pintaraapaisu. Mutta olisi kuitenkin ollut kiva tietaa mitka ne lempi elokuvat on??

  1. Heippa, no en nyt ajatellut luetella niitä,sillä en ole elokuvia katsellut pitkään aikaan ja olen kai niistä lemppareistani teille aiemmin kertoillut. Kun en listoja tehnyt niin sen takia kuvissa on Woody Allen ja näytöltä näkyy mitä esimerkiksi kuuntelen. Kaikki info kun ei ole tekstissä ☺️

 3. Voi, harmittaa sun puolesta nuo ikävät kommentit mutta tosiasia on että maailma on muuttunut ja tosi moni ihminen nykypäivänä on itsekäs, ajattelematon ja jotenkin kova. Kun tulet vielä vähän vanhemmaksi, huomaat että ne eivät saa enää aikaan niin suurta vaikutusta sinussa, huomaat että olet valinnut ympärillessi vain ne ihmiset joita tarvitset ja haluatkin siinä olevan, ne joille elämässäsi on tarkoitus!
  Me blogimaailman ihmiset olemme myös olemassa täällä mutta emme saisi purkaa sinuun omia ongelmia ja pettymyksiämme.
  Mukavaa syksyn jatkoa ja tsemppiä, blogiasi on ilo lueskella ja seurata missä milloinkin meet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*