Pussukoita toisen perään

Tavarat piilossa ja epäjärjestyksessä.

Mitä pikkutavaroihin tulee, en ole maailman järjestelmällisin ihminen. Post-it-lappuja en käytä, sillä ne katoaisivat laukkujeni pohjalle, joten kaikki muistikirjat, kalenterit ja päiväkirjat ovat digitaalisessa muodossa. Pikkutavaroita ei tosin saa didgitaalisena, joten niille pitää olla omat pussinsa. En tiedä montako pussukkaa olen tässä vuosien saatossa ostanut, mutta aina niille näyttää löytyvän käyttötarkoitus.

Kun matkustan, niin matkalaukkuni on auttamattomasti täynnä pusseja. Meikkipussi, matkapussi, lääkepussi, johtopussi, kamerapussi, huulikiiltopussi, kenkäpussi,… Siis jokaiselle jutulle on oma pussukka, jotta löytäisin ne tarpeen tullen. Seuraavan kerran kun matkustan niin, voin laittaa teille kuvan näistä pusseistani. Minulla on johtopussi aina laukussa ja

Yksi pussukka mikä minulta on ”puuttunut” on isokokoinen pussi, jonne voin laittaa kaiken kosmetiikkani shampoopulloista lähtien kun matkustan. Olen haaveillut nahkaisesta sievistelijästä, mutta pelkäisin sen menevän pilalle rankan käytön seurauksena. Kun on vähän siellä sun täällä, niin sen vähän arvokkaamman pussukan ostaminen itselle on jäänyt, sillä en haluaisi että se menisi heti parin kuukauden jälkeen nuhjuiseksi.

En ole todellakaan mikään nettishoppailun pioneeri, vaan mielelläni ostan ihan fyysisteä kaupasta kun olen ensiksi hypistellyt ja kokeillut materiaaleja jne. Ystäväni Charimus sen sijaan ostaa todella paljon Internetin syövereistä ja hän löysikin tämän pussin ensin. Kun näin pussukan, tiesin että that’s the one for me as well. Pussi on matkustanut mukanani koko alkuvuoden, ja pidän siitä suunnattomasti. Se on helppo puhdistaa vedellä, joten vaikka shampoot leviäisivätkin sinne, niin se ei haittaa ollenkaan.

Ostin pussukan Bootz-nettikaupasta ja siellä niitä on edelleen. Jos joku haluaa hyvän toimivan pussin kaikelle pikkutavaralle, niin voin lämpimästi suositella :)

You may also like

3 Comments

  1. Minulla on laukku täynnä erilaisia pussukoita,joista löytyy pikkukamat helposti.Minulla on käsiveskassa 7 eri merkkistä pussukkaa ja tiedän tarkalleen mitä löytyy esim Ted Barkerin vaaleanpunaisesta pussukasta tai mustasta Hilfigerin etc. Omat tytöt perineet saman tavan,mutta käyttävät Marimekon kangaspusukoita.

    -kirsisusanna-

  2. Mullakin noita pussukoita riittaa, ja saankin usein kuulla naureskelua muiden ihmisten suunnalta, kun jalleen vedan esiin uuden pussukan laukustani. Mulla suurin osa pussukoista on juurikin marimekkoa, enka kylla nae mitaan syyta vaihtaa niita mihinkaan muuhun. Elan kans melkoista matkalaukkuelamaa, joten kaikenmaailman pussukat helpottavat tavaroiden tallessapitoa. Pussukoita ei mielestani voi koskaan olla liikaa, joten seuraavalla Suomen reissullani taidankin metsastaa jalleen ainakin yhden uuden kokoelmaani, silla kasvava korukokoelmani taitaa tarvita oman pussukkansa!

     

     

  3. Hei,kirjoittelit jossain aikaisemmassa postauksessasi muovipurkeista ja suljettavissa läpinäkyvistä pussukoista, joihin laitat matkalla tarvitsemasi kosmetiikat. Ne olivat tosi kätevän näköisiä. Muistatko vielä, mistä olet ne hankkinut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*