Purkit järjestyksessä

pussukoissa ja työkalupakeissa.

Nyt kun kotona asustelee kaksi hyvinkin naisellista naista, on tasot, lipastot ja laatikot täyttynyt jos jonkinlaisesta kosmetiikasta. Kumpikin kun on tällaisia kosmetiikkafanaatikkoja jotka yrittävät elvyttää kuivia ihojaan ja helliä hipiöitään jos jonkinlaisilla tuotteilla, niin purkkeja lojuu ties missäkin. 

Kun Char muutti taloon, piti minun tehdä laatikoistani ja kaapeistani tilaa hänen kosmetiikkajutuille. Laatikoihin tuli tehtyä suuri remontti, jonka jälkeen niissä ei pitäisi olla muuta kun se välttämättömin. Kröhöm. Tähän en taida uskoa itsekään. Noh, anyway, oli miten oli, mutta tilaa tuli ;)

Olin ihastellut jo kauan aikaa läpinäkyvää Nomess-merkkistä työkalupakkia. Charilla sellainen oli ja huomasin miten kätevä sellainen on, kun kaikkia purnukat löytyvät ja niitä on myös helppo kuljetella paikasta toiseen. Ostin itselleni samanlaisen ja nyt työkalupakit majailevat vierekkäin kylpyhuoneessa. 

Rusettitytön lisäksi ihastun aina erilaisiin pussukoihin. Minulla on pusseja ties millekin asioille ja käsilaukustani löytyy aina myös pussi kaikenmaailman johdoille ja kameratarvikkeille. Työkaverini luulivat kauan aikaa, että läpinäkyvä pussi jota kantelin mukanani oli meikkipussini, mutta ei – johtojahan ja linssejähän  siellä  oli.

 

Käsilaukustani löytyy tosin myös muita pusseja kuin tuo johtopussi. Siellä on aina huulikiiltopussi, sekä emergency/whatever-pussukka missä on kaikkea laastareista, särkylääkkeisiin ja ylimääräisiin kuulokkeisiin. Siis ihan mitä tahansa. Yksi parhaimmista ystävistäni sanoi, että jos joku joskus haluaa rakentaa yllättäen talon, niin kaikki tarvittava löytyy varmasti laukustani. Eli ennen kun menette rautakauppaan, niin kysyttehän ensiksi minulta ;)?

You may also like

10 Comments

  1. Kauniisti sinulla on kaikki järjestyksessä, pitäisi varmaan vähän ottaa mallia :) Oletko tuon Nomess-työkalupakin tilannut Länna Möbleristä vai löytyykö jostain Helsingin kaupasta ?

    t. Mariina

  2. Olen saanut sen joskus blogitapahtuman kautta Helsingin Fredrikinkadulla sijaitsevasta sisustuskauppa Casuarinasta :)

  3. Ihanaa joku toinenkin pussukkalady! Mullakin on laukussa aina vähintään kaksi pussukkaa, joissa pidän meikkejä ja muuta tarpeellista mitä jo luettelitkin. Paljon parempi kuin kaikki hujan hajan laukun pohjalla :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*