Puhtaus ja onnellisuus käsi kädessä (+DERMOSIL LIVING ARVONTA)

[mittaustagi]

Yksi syy siihen miksi meidän piti lähteä kesälomalla kotoa pois, on siivousintoni. Siivoaisin ja hinkkaisin paikkoja koko ajan – siivous on parasta terapiaa ja hyötyliikuntaa. Täällä toki ilmasto, terassi ja ilmastointi tuovat siivoukseen uuden lisän, sillä pölyä ja pientä roskaa tulee koko ajan sisälle. Niin käytännössä kävelen luuttu kädessä ja puhdistusaine toisessa. Tämän siivousintoni takia, olen äärettömän onnellinen, että saan tehdä kaupallista yhteistyötä Dermoshopin Dermosil Living ympäristöystävällisen tuotesarjan kanssa.

Avec Sofié blog l Clean home with Dermosil

Teille monelle Dermoshop on tuttu Dermosil-tuotesarjasta, joka on ollut markkinoilla jo vuodesta 1988. Tällä hetkellä upea tuoteperhe on noin 400 tuotteen laajuinen ja ideologiassa korostuu nimenomaan ekologisuus ja Dermoshop on saanut myös luonnonkosmetiikkasarjalleen ECOCERT-sertifikaatin. Upeaa eikö?

Avec Sofié blog l Clean home with Dermosil

Koti on minulle äärettömän tärkeä paikka. Se ei tosin koostu vain tietyistä seinistä, vaan sen voi rakentaa sinne missä on. Puhdasta siellä tosin tulee olla. Puhtaus on minulle itseasiassa järjestystä tärkeämpää ja yllättyisitte jos näkisitte vaatekaappini. Tämän puhtauden tärkeyden huomasin konkreettisesti, kun ystäviäni on ollut meillä kyläilemässä tänä kesänä pienten taaperoiden kanssa. En ollut oikein aiemmin ymmärtänyt, että miten paljon lapset sotkevat ennen kuin olin kävelevänä moppina reilun viikon verran. Toivon, että ystäväni eivät pidä minua ihan pirttihirmuna, kun hinkkailin sormenjälkiä lasipöydistä ja -ovista sekä muovikalusteista koko ajan. Tuli samalla siinä siivotessa tosin ymmärrettyä, että joko meillä pitäisi lasten kanssa olla erilaisen kalusteet, tai sitten pitää minun vähän höllätä tämän hinkkaamiseni kanssa.

Avec Sofié blog l Clean home with Dermosil

Avec Sofié blog l Clean home with Dermosil

Luin hetki sitten onnellisuudesta ja siivouksesta todella mielenkiintoisen artikkelin suomalaisilta tehdyn kyselyn pohjalta Helsingin Sanomista. Todella voin nähdä itseni monesta lukemastani lauseesta. Sotkuisuus ärsyttää, ahdistaa ja puolittain hävettää. Meillä nyt on aina tosin sellaista, jotta kylään voi tulla, mutta jos tiedän, että sängyn alla on pölypalloja tai keittiö ei ole siisti, kun menen nukkumaan, uni ei tule. Minulla tosin on aina sellainen ”sekakaappi”, mutta luurankoja siellä ei ole, sotkuista kylläkin. Se on sellainen epämääräisen tavaran kaappi, josta voi tehdä hyvässä tapauksessa myös löytöjä.

Minulle puhtaus on iso osa onneani. En kestä sitä, että jaloissa tuntuu hiekanmuruja tai keittiön pinnat eivät ole kiiltävät. Isoja mattojakaan en halua juuri sen pesemisvaivan takia, vaan matot ovat meillä sellaiset, että ne voi heittää kätevästi pesukoneeseen kerran viikossa. Ymmärrän siis hyvin, että miten sotkuisuus ja epäsiisteys ärsyttää.

Avec Sofié blog l Clean home with Dermosil

Avec Sofié blog l Clean home with Dermosil

Meillä ei tehdä joulusiivouksia tai muitakaan suurempia siivouksia, vaan koko ajan pientä puunausta. Ennen meillä oli selkeä siivouspäivä, mutta minun kanssani se ei oikein toimi.  Pyyhin pintoja koko ajan, sillä meillä kotona eletään ja se näkyy, että täällä tehdään ruokaa, maalataan huonekaluja, grillataan ja istutetaan kasveja. Pariisissa myös saasteet tuovat oman lisän kodin siivoukseen.

Avec Sofié blog l Clean home with Dermosil

Koska siivous on jokapäiväinen juttuni, pitää siivoustarvikkeet olla koko ajan näkyvillä. Senpä takia pullojen tulee olla kauniita ja katseenkestäviä, sillä ne ovat esillä muiden käyttöesineiden tapaan. Helpoin siivousvinkki minusta onkin, että siivoaminen on helppoa silloin kun välineet ovat kunnossa sekä lähettyvillä.

Avec Sofié blog l Clean home with Dermosil

Dermoshopin Living-sarjan Kitchen Cleaner ja All Purpose Cleaner sopivat meidän kotiin täydellisesti niin kauniin ulkonäkönsä kuin myös tehonsa ja ekologisuutensa takia. Suurta arvoa annan myös, että näihin puhdistustuotteisiin on saatavilla täyttöpakkaukset. Muovin tuottaminen, kun on ihan järjetöntä puuhaa ja tunnen joka kerta piston sydämessäni, kun ostan esimerkiksi vesipullon kaupasta muovipullossa. Dermoshop on kierrätysasioissa monella tapaa edelläkävijä ja he tarjoavat asiakkailleen muovipusseja, jotka ovat valmistettu biohajoavasta Degralen®-materiaalista. Milloinhan saamme myös samanlaisia pusseja normaaleihin kauppoihin?

Lukijakilpailu:

Tähän yhteistyöhön liittyy myös lukijakilpailu ja valitsemalla verkkokaupan valikoimasta suosikkisi ja jättämällä kommentin, voit voittaa Dermosil Living -tuotepaketin. Tuotepaketti sisältää siivoustuotteet, huonetuoksun, tiskirätin, tarjottimen, käsisaippuan, käsi- ja vartalovoiteen sekä suihkugeelin. Palkinnon arvo on 70€. Kilpailun arvonnassa arvotaan kolme tuotepakettia ja arvonta suoritetaan viikon päästä sunnuntaina klo:20.

Kilpailun säännöt löytyvät täältä.

You may also like

165 Comments

 1. Täällä toinen siivousintoilija moi!
  Vauvan kanssa vielä ihme kyllä kotona on siistiä, mutta juurikin siitä syystä, että koko ajan puunataan pikkuisen ja esimerkiksi ruoanlaiton jälkeen tiskit yms. sotkut korjataan heti.

  Valintani ehdottomasti näin ollen on All Purpose Cleaner. Jotain kyllä kertoo itsestä, kun olen innoissaani tästä postauksesta ja arvonnasta.

  1. Heippa,

   Minua ihan alkoi naurattamaan kommenttisi : “Jotain kyllä kertoo itsestä, kun olen innoissaani tästä postauksesta ja arvonnasta.” :D:D:D

   But I feel you :)

 2. Meillä tehdään töissä kimppatilauksia Dermoshopille. Juurikin näitä siivoustuotteita tilaan seuraavalla kerralla. . Ehkä se innostaisi minua siivoamaan… Olisinpa yhtä kova puunaamaan kuin sinä, mutta en ole. Minä nukahdan ihan hyvin, vaikka kaikki ei ole tiptop. Tykkään arjesta, mutta yritän ujuttaa sinne vähän lisää tehokasta siivousta.

 3. Käsisaippua roosa.
  Ja olisi kiva päästä kokeilemaan näitä siivousuutuksia (meillä ei siivota joka päivä, mutta nämä voisi innostaa siivoukseen useammin)

 4. Tunnistan itseni siitä, mitä kirjoitat. Sotkuisuus ärsyttää, mutta sitä enemmän ärsyttää epäsiisteys ja lika. Haluaisin niin, että kotimme olisi aina tiptop, puhdas ja raikas. Mutta… Meillä on kaksi lasta. Ei taaperoita toki enää, mutta kyllä niitä tavaroita tahtoo olla hujan hajan, eikä siivous tietenkään ole lasten lempparipuuhaa. En haluaisi olla äiti, joka koko ajan naputtaa siivoamisesta, joten olen tietoisesti päättänyt, että välillä en vaan mene ollenkaan lasten huoneeseen, etten saa ns. primitiivi-reaktiota :D Täytyy ymmärtää myös se, että lapset leikkivät, eikä aina voi vaatia, että lelut kerätään pois lattioilta, jos leikkiä halutaan vielä huomennakin jatkaa. Toisaalta huomaan, että siisteyskasvatusta on tullut tehtyä ja lapset itsekin bongaavat likoja ja sotkuja ja vähintäänkin huomauttavat, että “äiti, tuossa on likaa”. Voisin tarinoida näistä asioista tosi pitkään, mutta en kehtaa näin julkisesti :) Nyt nautin siitä, että putkirempan jälkeen meillä on puunattu ihan joka paikka ja kaikki todellakin on puhdasta. Siisteys ja onnellisuus kulkevat minullakin käsi kädessä!

  Dermoshopin tuotteet ovat tuttuja ja meillä on aina keittiössä keittiösaippuaa. Se on ihana tuote! Nyt kyllä kiinnostaisi kokeilla sekä yleispuhdistus- että keittiön puhdistusaineita! Kauniit paukkauksetkin vielä!

 5. Living käsisaippua vaikuttaa hyvältä ja tarpeeksi miedolta herkille käsilleni. Kaunis pumppupullo ja täyttöpakkaus myös plussaa, joten valitsen tämän :)

 6. Yleispuhdistusaine on mun suosikkini! Uudet keittiön korkeakiiltoiset valkoiset ovet pitäisi pyyhkiä joka ilta….ehkä tuo auttaisi siinä puuhassa

 7. Tällä hetkellä keittiössä on lähes tyhjä pullo keittiöön tarkoitettua käsisaippuaa ja oli iloinen yllätys löytää Living-sarjan musta käsisaippuapullo. Todella kaunis, yksinkertainen pakkaus.

 8. Täällä on useamman päivän siivousoperaatio takana ja hieman on tehtävää jäljelläkin. Tavaraa on lahjoitettu hurjat määrät pois. Haluan, että kotona on vain tavaroita joista oikeasti pidän.

  Dermosilin Living saippua on yksi lemppsreistani, koska pullo on erittäin tyylikäs ja tuotteen tuoksu tekee minut onnelliseksi.

 9. Olen ollut täysi siivousnatsi, jonka on ollut pakko höllätä lasten myötä. En voi vaatia ihan samaa siivousntoa perheen kolmelta muulta jäseneltä. Siivoan pitkin viikkoa, mutta lauantainen siivouspäivä on suoranaista terapiaa, jota ilman en voi olla. En voisi koskaan kuvitella palkkaavani siivoojaa kotiin. Lomallakin on kiva puunata paikkoja.

  Noista tuotteista valitsisin tiskirätin, sillä meillä on edelleen hakusessa se täydellinen keittiön tummaa kivitasoa varten.

 10. Olen haikaillut Dermosilin Living-sarjan huonetuoksun perään jo kauan ja siivousintoilijana niin myös tarvitsisin pesutuotteet, jotka voi jättää näkösälle, joten myös nämä uutuudet viehättävät kovasti.

 11. Living keittiösaippua :) Dermosilin tuotteissa on paljon muitakin suosikkeja! Mukana arvonnassa. Siivousvimmaa löytyy myös minultakin ja olen juuri muuttanut uuteen kotiin, niin paikat on oltava kunnossa :)

 12. Vaikea valita suosikkia, kun niin monta tuotetta on hyväksi jo havaittu. Mutta valinta osuu ehkäpä Living-sarjan Kitchen Cleaneriin ja Nature-sarjan käsi- ja kynsivoiteeseen. Siitä syystä, että meidän lapsiperheessä ruokaa laitetaan usein ja Kitchen Cleaner pelastaa keittiön pahimmalta kaaokselta. Kaiken siivouksen jälkeen kädet suorastaan huutavat käsivoidetta ja tuon käsivoiteen tuoksu on niin ihana, että sitä voisi laittaa ihan muutenkin vain jatkuvasti :)

 13. All Purpose-putsari, koska voisin sen kanssa suihkia menemään pitkin taloa :) Kaksi kissaa ja kaksi teini-ikäistä (ja yksi aviomies) jättävät jälkeensä siivottavaa :)

 14. All purpose cleaner! Olen tässä yli vuoden pituisen mammaloman jälkeen palaamassa töihin ja mietinkin että miten sitten ehdin siivota kotona tuon pikku hirmun perässä…mulle ei pelkkä siivous tosin riitä, järjestys on ehkä vieläkin tärkeämpää.

 15. Suosikit ovat nuo kauniit ja hauskanmuotoiset käsisaippuat, joita olen testaillut. Aiemmin noissa oli ongemana, että alkoivat käytössä helposti valua, toivottavasti tämä asia on korjattu, sillä ovat todella kylpyhuoneen piristys!

 16. komppaan, siivoaminen on must ja joskus parantaa fiilistä! en kestä sotkuisuutta. ihanaa, että dermosilillä on myös ecologisempia vaihtoehtoja. keittiöpuhdistusaine pomppasi ekana silmään, olisi kiva kokeilla merkin tuotteita (:

 17. Suosikkini on Living käsisaippua, joka ei kuivata käsiä.

  Yleensä näihin blogiarvontoihin ei tule osallistuttua, mutta varmaan joku häiriö päässä, kun koen vetovoimaa siivoustuotteisiin. Oli muuten kiva postaus, en ollut huomannut, että Dermosilille oli tullut puhdistusaineita myyntiin.

 18. Hih, tunnistin itseni monessa kohtaa tekstissäsi. En voisi elää sotkuisessa kodissa, joten meillä on aina siistiä ja tykkään hifistellä siivousaineissa, ne tekevät siivouksesta paljon kivempaa ja kun putsaa sotkut heti ja laittaa tavarat paikoilleen, niin ei mitään kaaosta edes ehdi syntyä. Ja minun on helppo tässä puhua, koska lapsi on jo muuttanut kotoa :) Eniten käytän suihkuteltavia yleispuhdistusaineita eli suosikkini on All Purpose Cleaner.

 19. Huonetuoksut! Asuntooni tulvii välillä rappukäytävästä inhottava tunkkainen vanhan tupakan haju, ja olen miettinyt sen takia tuoksukynttilöiden polttamista kotona, mutta huonetuoksu voisi olla parempi vaihtoehto. Paras vaihtoehto olisi tietysti raikkaan tuoksuinen rappukäytävä, mutta se on ilmeisesti liikaa vaadittu tässä tunkkaisessa talossa -_-

  1. Hei suosittelen kokeilemaan Lampe Berger sisäilmanpuhdistajaa! Saattaa kuulostaa “huijaukselta”, mutta tämä oikesti toimii :)

 20. Suosikki on ehdottomasti tuo Salvia keittiösaippua, se on ollut minulla käytössä jo pitkään. Se on sopivan raikas ja vie turhat tuoksut käsistä mennessään, jättäen ne raikkaiksi.
  Mielelläni tutustuisin myös muihin tuotteisiin, varsinkin tuohon mainitsemaasi Living-sarjaan. :)

 21. Lempparini on tuo uusi suihkepullossa oleva keittiöpesuaine, natural ecocert detergent. Kokkaan ja keivon jatluvasti, enkä kestä likaa keittiössä. Muualla sittrn toinen asia.. Olisi kiva päästä ruoanlaiton harrastajana kokeilemaan kyseistä tuotetta!

 22. Viimeksi ostin käsisaippua Sagan mökille. Kuva sopii sinne hienosti. Harmi kyllä, siihen ei taida saada täyttöpakkausta.

 23. Tunnistan itseni 110%:sti tekstistäsi. Onneksi en ole ainoa siivousfriikki. Miten ihanaa onkaan, kun koti on puhdas, siisti ja hyvältä tuoksuva. Täytyy ehdottomasti kokeilla Living-sarjaa. Lemppari tuote on Kitchen Cleaner.

 24. Valitsisin mintun yleispuhdistusaineen koska se on sävyltään ihana ja sopisi hyvin vaaleanharmaaseen keittiööni :)

 25. En edes tiennyt, että Dermosililla on siivousaineita. Iso plussa myös täyttöpusseista. Lähtee testaukseen varmasti :-)

 26. Roosa käsisaippua on värinsä puolesta silmäkarkkia ja pullon muoto on kaunis; linjakas. Siivousaineista (Dermosil) minulla ei ole kokemusta. Mukava kilpailu ☺

 27. Keittiöpuhdistusaine on lempparini! Itsekin olin kova siivoamaan ennen burnoutia ja masennusta. Nyt kun masennuksesta huolimatta käyn töissä, ei energiaa meinaa kodin siivoamiseen riittää . Ja se se vasta ärsyttää! :D Onneksi on mies auttamassa.

 28. Ai miten tunnistin itseni kirjoituksesta. Meillä on tapana muutamien ystävieni kanssa kokata yhdessä ja kun tapaamme luonani, siivoilen jatkuvasti kavereideni jälkiä. Vähäntästä jo vitsaillaankin, mutta ei märkiä tavaroita tai puolikasta sitruunaa voi jättää lojumaan luonnonpuusta tehdylle pöydälle! :) en vielä tiedä miten selviän jos joskus saamme lapsia! :). Dermosilin tiotteet ovatkin jo tuttuja. Käytän siivoustarvikkeiden lisäksi myös perusrasvoja ja deodoranttia dermosililta. Keittiön käsisaippua on suosikkini ja alkaakin olla lopussa, mutta onneksi siihen löytyy täyttöpussi

 29. Tuo Dermosil Living saippua on ihan suosikki, sitä on tullut käytettyä jo monta pulloa ja samaa on mennyt lahjaksikin kun vieraat ovat siihen ihastuneet :)

 30. Oihh, olen meidän perheen ainoa hinkkaaja ja tykkään luonnonmukaisista aineista. Eli eniten kiinnostaa juurikin Living -sarjan ecocert-tuotteet. Ei ne lapset haittaa siistimistä, sitä on vaan hieman enemmän ja jos hyvin käy saa lapsesta kasvatettua uuden sukupolven esteetikkoja, tai sitten ei :)

 31. Voi kun olisi ihana saada uuteen kotiin!! Hyödyllinen postaus, all purpose cleaner kiinnostaisi kovasti. ☺️

 32. All purpose cleaner! Täällä myös hinkataan pintoja päivittäin ja olisi ihana kokeilla näitä tuotteita. :)

 33. Olipas kiva teksti, ja ihan samalla lailla koen itse siivouksen! Minulla on tosin 3 v pikkuneiti, joten joudun sietämään pientä sotkua, kuten sen että keittiömattoa ei voi millään pestä jokaisen tahran ilmestyttyä. Mutta kotini on erittäin puhdas ja myös pikkuneidistä on tulossa innokas siivooja, aina auttamassa minua ja haluaa saada oman rätin käteensä Dermosil on minulle tuttu tuotemerkki, mutta nämä siivoustuotteet ovat vielä kokeilematta. Siksi minua kiinnostaisikin suuresti tuo Living sarjan all purpose siivousneste.

 34. Kiitos hyvästä kirjoituksesta. Sarja on minulle uusi tuttavuus mutta kyllä kiinnostaa kovin, ehkä eniten nuo saippuat ja yleispuhdistusaine.

 35. nykyisenä pahana äitipuolena (ei omia lapsia) joudun vähän väliä korjaamaan muiden jälkiä ja klähmöjä ympäri taloa. ei niin kivaa, mutta hyvät putsariaineet auttavat asiaa. all purpose cleener tulisi siis tarpeeseen.

 36. Yksi lapsuuteni lämpimimmistä muistoista liittyy yllättävää kyllä siivoukseen.

  Hymy nousee huulille aina kun mieleeni juolahtaa hetki, jolloin odotin lapsena sohvalla heti aamusta innoissani syntymäpäivävieraita saapuviksi äitini luututessa olohuonetta aamuauringossa Jari Sillanpään tahtiin :) Voi sitä jännityksen määrää!

  Tällä hetkellä tarvetta olisi eniten Kitchen Cleanerille, ihana pakkaus!

 37. Heippa,

  Ehdoton lempparimme on keittiösaippua salvia!
  Olisi kiva kokeilla myös uusia puhdistusaineita.
  -Marjuska

 38. Ihana postaus :D! Olen jonki sortin siivousfriikki. Kotimme on aina ns 10min valmiudella ottamaan vieraat vastaan. Wc pitää olla aina puhdas (ei ainoastaan pytty vaan koko wc) ja järjestyksessä. Vaikka meillä on kolme pientä lasta, on meillä aina ollut matto ruokapöydän alla, kirkkaat muovituolit, valkoinen sohva (toki nahkainen), korkea kiiltoiset senkit olohuoneessa. Lapset oppivat hyvinkin nuorena, ettei ruualla sotketa tahallaan, maitokupin kanssa ollaan varovaisempia, sohvalla ei piirretä yms. Eikö tarvitse on tiukkismutsi edes. . . Käytiin tänä kesänä kahdella eri vuokramökillä ja siisteys on selkeästi kaikilla oma käsitteensä. Toinen mökki oli ihan viimesenpäälle siisti, mutta toista jouduin siivoamaan kolme tuntia ennen kuin pystyin päästämään lapsia edes mökin wc:tä ja keittiötä käyttämään. Ja siltikään ei mökki ollut niin siisti että olisin siellä ihan mielellään ollut. Joka päivä tuli pestyä joku seinä eli loma meni siinä, että hinkkasin tuntemattomien mökkiä. Toisten en sille mökille mene.

  Dermosililta en ole tilannut vielä kertaakaan living tuotteita eli suosikkia sieltä puolelta ei ole, mutta muuten Hyttys-, punkkisuihke on aivan ykkönen. Hajusteeton, kestää pitkään ja oikeasti hyttyset ei käy kimppuun, vaikka niitä olisi todella paljon.

 39. Living käsisaippua on ehdoton suosikki ja ollut käytössä melkein siitä saakka, kun se Dermosilin valikoimaan tuli!

 40. Pystyn aivan täydellisesti samaistumaan ja innostumaan tästä tekstistä!

  Välillä olen miettinyt, että olenkohan vähän höpsähtänyt, kun sotkun keskellä tuntuu että ei voi hengittää. En myöskään voi mennä nukkumaan jos likaiset astiat jäävät pöydälle tai puhtaat pyykit viikkaamatta kaappiin. Onneksi sielunsiskoja tuntuu siis löytyvän!

  Asun myös ulkomailla ja anoppini on siitä ihana (kamala), että tuo myös meille pesuaineita kun hakee niitä tukusta…Omaan makuuni ne ovat ihan kamalia; rumia pulloja ja niin voimakkaita, että en voi kuvitellakaan käyttäväni niitä ilman kumihanskoja. Siivouksen jälkeen koti pitää tuulettaa pesuaineen tuoksusta. Yh.

  All purpose cleaner olisi ehdottomasti siis tervetullut meille! Ja jos olisi antaa jokin vinkki, miten noista lahjaksi saaduista karmeuksista pääsisi eroon?! :D

 41. Osa sarjan tuotteista on tuttuja, keittiösaippua mm. Itse en ole kovin ahkera luutun kanssa hääräilijä, haluaisin kylläkin olla vähän tarkempi siivoaja. Ehkä se, että pullot ym. välineet on liian kaukana, ei tule niin herkästi siivoiltua. Keittiö- ja yleispesuainetta olisi kiva kokeilla, nehän voisi jättää helposti saataville keittiööön. Josko sitä olisi tehokkaampi ja innokkaammin siistiä.

 42. Siivoaminen on mukavaa, kun on kunnon välineet ja aineet. All Purpose Cleaner-tuotteelle olisi heti käyttöä. Mukana arvonnassa!

 43. Minä olen myös pikkuisen siivousintoilija, mieheni ihmetteli seurustelumme alkuaikoina että putsaanko jääkaapin enmen kuin laitan uudet ruoat sinne. No todellakin putsaan :). Yleispuhdistusaine tulisi todella tarpeeseen. Kaksi koiraa tuo pienoista haastetta siivoukseen on karvanlähtöä, hiekkaa joka paikassa yms..mutta en vaihtaisi pois.

 44. Yleispuhdistusaine, suunnittelmissa onkin vaihtaa nykyisten pesuaineiden loputtua ekoaineisiin. Ja mökille olisi ihana saada ekoaineet kun kaikki vedet menevät luontoon.

 45. Ehdottomasti all purpose cleaner tai yleispuhdistusaine. Kaksi taaperoikäistä lasta ja koira yhdistettynä siivousfriikkiin ei niin stressitön yhdistelmä. Nämä aineet uskaltaisi ja kehtaisi jättää esille. ;-)

 46. Keittiösaippua Salvia on ainut tuttu tuote.
  Minäkin pidän siististä kodista. Nykyään tosin ärsyttää tavaran määrä, jota yritän pikkuhiljaa vähentää, siivouskin olisi silloin helpompaa :)

 47. Kitchen cleaner suosikkini.
  Olen samaa mieltä, että siistiä olla pitää.
  Uni ei tule, jos keittiö ei jää iltaisin siistiksi.
  En myöskään pidä siivouspäivää tai järjestä suursiivouksia mm.joulun alla. Rätti kädessä -päivittäin!=)

 48. All purpose cleaning olisi todellinen arjen pelastaja meillä!! Perheestämme kun löytyy kaksi pientä lasta, joten tahroja löytyy

 49. Ehdoton kestosuosikki Dermosilin tuotteista on keittiösaippua! Tämä postaus olikin hyvä muistutus, että pitäisi tutkia tuotevalikoimaa laajemmin, siellähän on vaikka mitä!

 50. Ihanan näköisiä tuotteita. Oma suosikkini tai kiinnostavin noista olisi tuo mustassa pumppupullossa oleva käsisaippua :)

 51. Keittiösaippua on kaikkien aikojen suosikkini! :) Mutta nämä uutuudet kiinnostavat kyllä kovasti, ja saattavat päätyä vielä tilaukseeni.

 52. Olen hirveän laiska siivoaja, mutta inhoan sotkua. Ongelmana tässä on myös se että asun pienessä yksiössä ja tavaraa on aivan liikaa. Siivoamisen pitäisi mielestäni olla mahdollisimman helppoa, tuotteiden ja laitteiden olla helposti ja nopeasti saatavilla. Vaikka en olekaan kovin ahkera siivoamaan kodin pitää olla perussiisti, juuri että vieraita voi tulla koska vain. Myönnettävä on, että sorrun usein siihen, että äkkiä pois siivottavat tavarat vain sullotaan vaatehuoneeseen ja sinne ne herkästi unohtuukin.

  Olen pitkän linjan Dermosil-käyttäjä, joten innostuin Living -tuotesarjasta sen yksinkertaisuuden vuoksi. Vielä en ole tuotteita testannut, mutta seuraavaan tilaukseen varmasti tulee siivoustuotteita.

 53. Ihania tuotteita! Mietin pitkään käsisaippua Sagan ja yleispuhdistusaineen välillä, mutta yleispuhdistusaine kyllä on suosikki :-) Yllätyin etteivät ole niin kalliita kuin kuvittelin.

 54. All purpose cleaner on suosikkini ja elämäni on siivouksen suhteen tasapainoilua riittävän ja stressaavan siivouksen määrän kanssa. Ajattelen toisaalta että liika siivous voi yliherkistää…

 55. Keittiöpuhdistusaine, natural Ecocert Detergent antaisi varmasti voimia ikuiselta tuntuvaan keittiönpuhdistukseen. Tuntuu että jatkuvasti saa olla pyyhkimässä toisen osapuolen murusia ja sormenjälkiä rosterisesta jääkaapista :D

 56. Yleispuhdistusaineelle olisi käyttöä. En ehkä ole aina niin tarkka siivouksen kanssa, mutta nätti pullo pöydällä saattaisi kannustaa paremmin perussiisteyden ylläpitämiseen.

 57. Suosikkini on Living-käsisaippua. Tähän arvontaan osallistun innolla, sillä puhtaus on minullekin tärkeää ja Living tuotteet vielä tuntemattomia.

 58. Mun lempparituote on tuo keittiösaippua. Mulla on ollut sitä aiemminkin ja sillä lähtee hajut ja liat käsistä niin hyvin.

 59. Miten mulla on jotenkin mennyt ihan ohi, että Dermosililla on näin kivoja tuotteita kotiin. Meillä kyllä on siivouspäivä, muuten mies ei luultavasti siivoaisi ollenkaan jos siitä olisi jatkuvasti erikseen sovittava :) Tosin kyllähän minä joka tapauksessa siivoilen pitkin viikkoa muutenkin. Nyt en kyllä osaa päättaa suosikkia yleispuhdistusaineen ja Living-saippuan välillä, joten sanon ne molemmat :)

 60. Itse olen välillä siivouksesta innostuva, mutta välillä vähän hunnigollakin ollaan :D Luulen että tuo All purpose Cleaner olisi mulle yksi hyvä apu täsmällisempään siivousrytmiin. :)

 61. Mä haluaisin kokeilla huonetuoksun. All purpose clenser ois kuitenkin mun valinta, koska se vaan sopis arkeen parhaiten.

 62. yleispuhdistusaine ja käsisaippua ovat suosikkeja. Tämän hetkinen elämäntilanne on niin hektistä monesta eri syystä johtuen, että siivoaminen pitää olla nopeaa ja tulee mentyä mistä aita matalin. Jos vaikka uudet aineet saisi taas innostumaan.

 63. Luonnonmukaiset puhdistusaineet on suosikkini. Täällä asuu siisteysfriikki. Siivouksesta en tykkää mutta lopputuloksesta kyllä. Tämä palkinto olisi mukava voittaa, jospa oppisin pitämään siivoamisesta.

 64. Täällä tunnustautuu taas suurpiirteinen siivoaja. Nätit pullot ja laadukkaat siivousvälineet voisivat toimia tsempparina. Täytyypä testata:D

 65. All purpose cleanerin ottaisin mielelläni kokeiluun. Ennen olin samanlainen rätti-kädessä-puunaaja á la Sofie (tai Hyacinth Bukéé), mutta sen jälkeen kun aloin koiraperheen äidiksi parikymmentä vuotta sitten, luovuin siitä neuroosista :) Puhtautta ja siisteyttä rakastan edelleen, mutta haukkujani vielä enemmän. Kompromisseja on tarvinnut siis tehdä.

 66. Keittiösaippua Salvia. Tosin kaikki ovat kivan näköisiä. Näillä innostuisi siivouksesta vaikkei se muuten olisikaan lempihommaa!

 67. Oma suosikki Living huonetuoksu saattaa jopa joutua lähipäivinä tai viimeistään lähiviikkoina ostoskoriin.

 68. Moikka,
  Dermosilin keittiösaippua Salvia kiinnostaisi. Samoin esittelemäsi siivoustuotteita kokeilisin mieluusti. Erityisesti purkkien ja pullojen ajattomuus on plussaa :).Kauniita siivousaineita ei tarvitsisi piilottaa kaapin perukoille.Meillä on pieniä lapsia ja puunattavaa, pyyhittävää ja siistittävää riittää.Olisi mahtavaa jos siivousahdistusta helpottaisi kauniit ja hyvät tuotteet :)

 69. Siivoudaftikkelit taitavat olla Dermosililla aika uusi asia. Olen ollut Dermosilin asiakas iät ja ajat. Ja ehdoton suosikkini heidän valikoimassaan on Deo roll-on lime.

 70. Keittiösaippuat ja nää uudet keittiö ja yleispuhdistusaineet on se tän hetken must tuotteet ! Tilataan yleensä kimppatilauksella,ja viimeksi kakki tilasivat kokeiluun näitä,ja tyytyväisiä ollut !

  Itselle palkinnolla olisikin hyötyä,kun ei usein pysty tilailemaan ja nauttimaan näistä ihanista tuotteista !

 71. Dermosililtä on vaikea nimetä yhtä suosikkia, mutta keittiösaippuat on kestosuosikkeja. Nyt kokeilin juuri uutuuksista tuota keittiösuihketta ja se on kyllä tosi kätevä.

 72. All Purpose Cleaner on seuraava jota olis kiva kokeilla! Mun ehdoton kestosuosikki on yövoide käsille ja jaloille! ☺

 73. Itseäni ahdistaa myös sotkuinen koti ja koitan aina pitää sitä siistinä. Tänäänkin pesin ikkunat ja nyt taas auringonvalo kiiltää. Kiinnostavat tuotteet olivat Living käsisaippua ja huonetuoksu. Vaikuttivat tyylikkäiltä.

 74. Living-käsisaippua yksi suosikeista, tuoksu miellyttää ja tyylikäs pullo. Pitäisi kyllä saada kokeiluun uudet puhdistustuotteet :)

 75. Ksäisaippua on suoksikkini! Meillä on kolme pientä lasta joten käsiä saa olla koko ajan pesemässä. Noita yleispuhdostusaineita olisi myös kiva kokeilla, taitaisi olla monessa paikassa vähän tarvetta puunaukselle XD

 76. Tuota All Purpose Cleaneria tekisi mieli kokeilla :) Muita tuotteita Dermshopilta tullut tilattua, mutta Living-sarja on testaamatta.

 77. Viiden koiran omistajana siivoustuotteita kyllä kuluu, vaikkakin täydellisestä puhtaudesta voi vain haaveilla meillä näkyy elämä. Lempparituote Living sarjasta on huonetuoksu. Siivoustuotteissa suosimme ekologisuutta, joten näitä olisi kiva päästä kokeilemaan.

 78. Nämä siivousjutut ovatkin uusi tuttavuus ☺️ Yksi suosikki tuotteista on Livingin hand&body lotion. Täytyypä tilata ja kokeilla, mikäli onni ei suosi

 79. Yleensä pesusienet (ainakin täällä Espanjassa) ovat joko ruman keltaisia tai vihreit ja lika harmaannuttaa sienet jo muutaman käyttökerran jälkeen… Pelastuksena saattaisi olla mustat Living pesusienet! Tyylikkäät ja vaikuttavat laadukkailta.

 80. Lasten myötä nuo siivousnormit ovat laskeneet. En jaksa olla koko ajan luuttu kädessä, joten meillä riittää tuo siivouspäivä kerran viikossa. Toki järjestelyä ja pientä pintojen siistimistä tehdään päivittäin. Tuota All Purpose Cleaneriä olisi kiva kokeilla.

 81. Tässä on pakko olla mukana, onneksi vielä ehdin! :) Meiltä taloudesta löytyy kaksi suurehkoa koiraa, joten siivoustarvikkeille on jatkuva tarve…! ;)

  Itse olen siivousaineiden kohdalla koittanut siirtyä vähemmän “myrkkyihin” jo nykyisellään, ja on ollut ilo huomata, että luonnonmukaisemmat pesuaineet ovat olleet puhdistavuudeltaan vähintään yhtä hyviä ja monesti jopa parempia kuin perinteiset “myrkyt”. Itsellä tekee paljon myös se, että luonnonmukaisempaa pesuainetta käyttäessä voi oikeasti hengittää – esim. monissa perinteisissä kylppärin pesuun tarkoitetuissa aineissa on haju ihan järkyttävä, ja kävi henkeen, vaikka en olisi itse ainetta käyttänyt vaan mieheni.

 82. Keittiöpuhdustussuihke on ykkönen! Ymmärrän täysin tuon siivousinnostuksesi. Itse olen melkeinpä koko ajan ahdistunut kotona 2-vuotiaan takia. Joka puolella on leluja, sormenjälkiä, ruuantähteitä ja hiekkaa… vaikka kuinka siivoaa, niin aina tulee lisää roskia ja likaa. Välillä siivoan apinanraivolla, mutta valitettavasti vaikutus ei näy kauaa :/

 83. Hih, kylläpä kuulostaa tutulle. Lasten myötä olen joutunut hieman joustamaan siivouksen suhteen, mutta perussiistiä meillä on kotona aina.
  Dermosilin tuotteet ovat monet hyvinkin tuttuja, käsisaippuat ovat olleet suosikkejani. Näitä uusia siivoustuotteita en ole vielä kokeillut.

 84. Tämä All Purpose Cleaner on uusi suosikki; aikaisemmin oli Sport mascara. Mutta tämä puhdistusaine on niin kätevä ja tuoksuu hyvältä, ja käytän sitä joka päivä eri paikkojen siistimiseen.

 85. Ihana postaus! Siivous on intohimoni ja olen sitä mieltä, että puhdas koti tasapainottaa myös muutakin elämää. Keittiönpuhdistusaine suihkepullossa on lempparini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*