Printic – memories into photos

Nykyään tulee enää harvemmin teetettyä kuvia digistä paperille. Se on minusta jollain lailla harmillista, sillä monella saattaa hävitä kaikki muistot vuosien takaa koneen hajotessa jos kuvat eivät ole tuplasti tallessa. Muutenkin kuvia on kivempi katsoa kansioista kuin ruudulta. Tein päätöksen itseni kanssa joulun alla, että alan nyt taas vuosien jälkeen keräilemään kuvia ihan oikeisiin valokuvakansioihin.

 

Printic

Ihan kaikkia valokuvia en tosin kehittäisi, vaan muutaman kuvan sieltä täältä muistuttamaan hauskoista hetkistä ja lomareissuista. Aloitin tämän projektin joulun tienoilla ja samalla mieleeni muistui Printic. Siitä samalta kahvilan istumalta sitten latasin suoraan Instagramistani parhaat palat sovellukseen ja muutaman päivän päästä Polaroidit olivat postiluukussa.

printic

En oikeastaan lataa Instagramiini mitään muita kuvia kuin Olympuksellani ottamia valokuvia, joten kuvien laatu säilyy hyvänä myös paperilla. Toki sovellukseen voi ladata kuvia muualtakin kuin Instagramista, mutta Instagram kun on monelle meistä se paikka minne ladataan kaikista kivoimmat hetket niin kuvat ovat helppo napata suoraan sieltä. Printiciltä voi kehittää myös hauskoja kalentereita ja vaikka en seinäkalentereista (tai edes paperisista) kovastikaan välitä, mutta Printicin valokuvakalenterin voisin kyllä itsekin laittaa seinälle.

 

Printicin käyttis on todella helppo ja ehkäpä yksi parhaimmista mitä olen nettikauppoilla törmännyt. Eli ei kannata pelätä tätä prosessia. Kuvat vain muistoiksi kätevästi ja nopeasti!

………………………………………………..

It’s been at least 5 years since I’ve printed a photo. Before people had piles of photo albums in their bookshelves, and now we organize our photo albums digitally into hard drives. It’s a bit sad because what if your computer crashes and you lose all of your memories?

During the Christmas holidays I made a promise that from now on I will make physical photos of my memories. When I started my project a French start up, Printic, came to mind. Trough their service, I convert my Instagram photos into Polaroid style prints easily. Of course you can print any kind of photos but I have thousands of photos stored in my Instagram account. Printic made the job easy to just download my favorite pics from my favorite app.

I have been a customer and also developed for different kinds of e-commerce platforms. While I was drinking coffee and downloading my photos to Printic I realized that the site they have built is that kind of experience every online store should have. Super easy, fluid and fast. I highly recommend their service!

You may also like

6 Comments

  1. Printic on oma suosikkini ja meillä onkin olohuoneessa oma Printic- valokuvaseinä sisustustakan yläpuolella. Joka kerta kun on vieraita niin he ihastelevat kuvaseinää ja ilahtuvat kun löytävät itsensä sieltä. Muistellaan niitä ihania ikuistettuja hetkiä sitten siinä samalla ;)

    1. Kuulosta ihanalta! Itsekin haaveilen seinätilasta minne noita kuvia sitten laittelen. Carita joskus vuosia sitten tilaili ja siitä lähtien olen monta kertaa miettinyt, mutta jouluna laitoin tilauksen menemään. Ja Meksikosta teen varmasti tilaukset ennen kuin tulen edes takaisin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*