Prinsessan aamiainen

ja viimeisiä italian hetkiä

Viimeisiä lomapäiviä vietellään hyvinkin ruhtinaallisissa merkeissä. Olen edelleen Luccassa ja maailman kauneimmassa hotellihuoneessa. Lucca ei ole tunnettu suurista hotelliketjuista vaan ihan jostakin muusta ja juurikin tällaisista pienistä residensseistä (paremminkin palatseista). Olemme siis palleron ystävän omistamassa rinsessointihotellissa ja tuntuu kuin olisin Marie Antoinette ja asustelisin Versaillesissa.

Kuvat ovat huoneeseen katetusta aamiaisesta, ja ikkunasta kuuluu piazzalta kuuluva möly, puheensorina sekä lusikoiden kopsahtelu lautasille aamuisista cappuccinohetkistä. Arkisin en ikinä ehdi/jaksa panostaa aamiaisiin, mutta viikonloppuisin kylläkin. Tämä pääsiäinen ja lomani on ollut yhtä viikonloppua, sillä yhtäkään aamiaista en ole skipannut. Vuorilla tein aamiaisen aina itse, mutta täällä Luccassa olen mieluusti rentoutunut ja rinsessoinut ja antanut jonkun muun hoitaa aamiaishommat.

Vielä on yksi tuollainen aamiainen odottamassa, joten voin rennosti rinsessoida vielä muutaman päivän. Ilmat eivät ole ihan ehkä olleet ne otollisimmat tällä lomalla, mutta on sitä aurinkoakin näkynyt ja iho on palanut pariinkin otteeseen.. Ei pahasti, mutta vähän kumminkin. Pisamia tosin on tullut ihan kiitettävästi ;)

 

Nyt kumminkin vielä hetki prinsessaleikkejä ennen arkea – kivaa viikon alkua :)

You may also like

2 Comments

  1. Kuulostaa ihanalle. Prinsessa-aamiaiset on parhaita <3 Arkisin ei valitettavasti ehdi muuta kuin ottaa kupin kahvia ja leivän. Viikonloppuina on paremmin aikaa kiireettömille aamiaisille ja ehtii nauttia monipuolisemmasta aamiaispöydästä. Tervetuloa takaisin Suomeen – täälläkin taas viilenee.. – Merja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*