Pretty Ballerinas pop up

 

Hei, oletteko kuulleet että Helsingin Esplanadille avautuu Pretty Ballerinasin pop up? Kävelin tässä muutama päivä sitten Esplanadia pitkin kunnes näin yhden liiketilan ikkunassa ilmoituksen Pretty Ballerinasin pop upista.. Hmm. Sattuisiko siellä ruudun takana olla joku joka tietäisi tästä enemmän? Milloin se oikein aukeaa? Ihanaa, että saamme Pretty Ballerinasin tänne meille edes pop upin muodossa.

Kävin ensimmäisen kerran heidän Barcelonassa sijaitsevassa liikkeessään kuukausi  sitten ja täten odotankin innolla Esplanadille avautuvaa kauppaa.  Barcelonassa liike sijaitsee  osoitteessa Rambla Cataluña 77 ja se on todella pikkuruinen ja lattiasta kattoon täynnä vaaleanpunaisia kenkälaatikoita. Barcelonassa sijaitseva liike on ulkoapäin vähän piilossa, joten kannattaa olla tarkkana ;)

Suosittelen muutenkin teitä Barcelonaan matkaavia suunnistamaan Rambla Cataluñialle, sillä sieltä minä ainakin löysin kaiken tarvitsemani. Katu on pienempi ja kotoisampi mitä esimerkiksi Passeig de Gracia ja siellä sijaitsevat liikkeet sopivat paremmin normaalille budjetille. Rambla Cataluñialta löytyy esimerkiksi Sephora, Oysho, Massimo Dutteja, Muji, Zara, Zara Home,Mango Touch ja Muxart. Kadun varrella sijaitsevat kaupat eivät siis ole liikkeiden lippulaivoja vaan  ne ovat pienempiä eikä kaupoista välttämättä löydy ihan koko valikoimaa. Mielestäni liikkeissä oli kumminkin miellyttävämpi asioida mitä Gracialla esimerkiksi, sillä niissä ei ollut hurjaa väentungosta ja kokojakin löytyi. Pyydän nyt myös huomioimaan, että Rambla Cataluña ei ole sama asia kuin Las Ramblas :)

_________________________________

 

One day when I was walking around the city center I noticed that Pretty Ballerinas will open their Pop Up store in Helsinki. Month ago when I had my mini vacation in Barcelona I found their store from Rambla Cataluña 77. The store was quite small and not that easy to be find. So when you are walking around Rambla Cataluña, please keep your eyes open if you want to find their store.

Rambla Cataluña was my favorite shopping street because I could find everything that I needed from there. I could find for example Muji, Massimo Dutti, Zara, and Mango Touch from Rambla Cataluña. The street is more easy going and homely like of a street than Passeig de Gracia for instance :)

 

You may also like

18 Comments

 1. Eikä, juuri aamusella ihastelin kyseisen merkin ballerinoja Brandoksen nettisivuilla. Voinkin tekstata poikaystävälle mistä minut löytää tänään töiden jälkeen :D

  Muistaakseni Bulevardi 5 – liikkeen valikoimasta pitäisi löytyä Pretty Ballerinas’s merkkiä. Kannattaa pistäytyä putiikista jos satut joskus ohi kävelemään :)

  P.s Vähänkö nauratti FB:n kommenttisi eilisestä astia-episodistasi, niin tuttua. Itse ostin talvella alesta Essencen juomalaseja jotka onnistuin salakuljettamaan ja piilottamaan miekkoselta :D

  1. Siis ei, se ei ole vielä auki. Ovessa ei ollut muuta kuin juliste, että tähän avataan PB:n pop up. Eli älä vielä riennä sinne :D

   Niin löytyy, mutta odotan innolla, että mitä kaikkia ihania malleja sieltä pop upista löytyykään. Barcelonassa ollessani meinasin seota ihan lopullisesti niiden vaaleanpunaisten kenkälaatikoiden seassa :D

   Hih, no niin kyllä muakin. En päässyt kotiin kaikkien kantamuksieni kanssa muuten kuin taksilla ja kyllä taas hävetti kun roudasin tuoleja ja lautasia ns. salaa kotiin ja sitten mua oltiinkin vastassa. “Eikö me olla sovittu että yhtään lautasta et enää osta ennen kuin on entisillekin tilaa”… Hih, no ensi kerralla pitää varmistaa tilanne ennen kuin kaartaa taksilla kotiovelle :)

   Essence on tosi kiva sarja! Juuri eilen mietin, että multa puuttuu siitä vielä monen monta osaa ;). Ekä raksuttimeni ei huomaisi niiden lisääntymistä kun niitä on jo muutenkin…

   1. Taisin innostua liikaa kun en tekstiäsi osannut lukea kunnolla :) Täytyy jäädä siis vielä odottelemaan.

    Meillä on harmillisesti niin vähän kaappitilaa keittiössä, että on aika haastavaa tehdä tilaa uusille astioille (keittiöremppaa ja lisä kaappitilaa odotellessa). Kippojen ja lasien lisäksi aiheutan harmaita hiuksia miekkoselle erilaisten sisustusprojektieni kanssa kun aika välein keksin kivoja pikkuideoita mitä asunnossamme voisi tehdä. “Ensin täytyy hoitaa edelliset projektit loppuun ennen kuin aloitetaan uusia” sanonta toistuu harva se päivä hänen suustaan :) Odotan malttamattomana kesälomaani jolloin pääsen projektieni kimppuun…

    1. Hihi, no sellaista sattuu :))

     Niin meilläkin. Teetin juuri lisähyllyjä astiakaappiin, jotta saisin astioitani hivenen järjestykseen.. No, mutta projektejahan pitää aina olla, eikö niin?Oi ihanaa projektien täytteistä lomaa ja sitä lomaa :))

  1. Hmm. Miksiköhän tästä ei ole tiedotettu missään? Yleensä tälläisistä jutuista tulee aina tiedotteita, mutta tästä ei ole tullut. Jäämme siis odottelemaan :)

 2. Kiitti hei tosi paljon vinkeistä. Ei niinkään tuon pop upin vaan Barcelonan suhteen. Lennot varattu pari päivää sitten kesälomalle Barcelonaan ja budjettiin varattu pienin omaisuus shoppailua varten :)

  Muuten uskaltaako Barcelonassa hengailla järkkäri mukana? Mieheni on ainakin sitä mieltä, ettei kannata ottaa niin arvokasta kameraa mukaan…

  1. Oi ihanaa! Oon ehkä pikkuruisen kade. Paras ystäväni on siellä koko kuukauden putkeen vanhemmillaan ja puhuin hänen kanssaan eilen skypessä. Siellä on kuulema niin lämmin että ihan pyörryttää..

   Hmm. Voisin kirjoittaa vähän Barcelonasta ennen matkaasi kun olen siellä kumminkin ympäri kaupunkia pyörinyt… Milloin lähdet?

   No mun mielestä sinne voi ihan hyvin ottaa kameran mukaan. Olen ollut siellä kolme kertaa ja välillä ollut käsissä kaksikin kameraa eikä kukaan ole lähestynyt minua mitenkään uhkaavasti vaikka olen kävellyt yksin. Tietenkään iltaisin en pienimmillä kaduilla heiluttelisi kameraa, mutta kunhan on itse valppaana ja pysyy kaukana Las Ramblasilta (joka on muuten mainitaan ihan turhaan jokaisessa turistioppaassa..) tai Ravalin alueelta. Mutta tottakai Barcelonaan mentäessä kannattaa olla vakuutukset kunnossa, sillä eihän sitä koskaan tiedä.

   1. Oi sellainen Barcelona postaus olisi kyllä aivan mahtava! Meilläkin isäntä on käynyt siellä pari kertaa, mutta se ei todellakaan aio neuvoa mua millekään shoppailumestoille vahingossakaan. Mulle reissu on ensimmäinen joten kaikki vinkit otetaan vastaan. Lähtö on vasta kuukauden päästä, enkä malttaisi odottaa. Mutta siellä sitten ollaan 10 päivää ja ihmetellään, ties vaikka kerittäis käydä Andorrassa/Mallorcalla tai jossain hauskassa sivukohteessakin. Ois jo kesäloma! Aurinkoista kesää sinullekin.

    1. Kiva juttu, laitan sen tehtävälistalleni :)

     Yksi päiväreissu voisi olla siellä Dalin kotikaupungissa, Cadaquesissa. Itse lähtisin sinne heti uudestaan :)
     Hih, ois edes lomaa. Tai edes sitä aurinkoa :)

     1. Aurinkoisempia kelejä odotellessa täälläkin. Lunta vaan lupaillaan vaikka kesä pitäisi olla. Eihän tän ilmastonmuutoksen näin pitänyt mennä?

 3. Heippa!
  Kenkien hinnat ovat reilusta 100 €:sta ylöspäin, eli ihan sellaista normaalia tasoa. Minusta kengät ovat ihan kohtuullisen hintaisia,sillä puhutaan nyt bllerinoista jotka ovat kauttaaltaan nahkaa. Klassikkomallissa ainakin, jota on tehty aina vuodesta 1918 asti, pohja on myös nahkaa :)

 4. Olin kanssa aika riemuissani huomatessani kyseisen ikkunan. Eikai siinä auta muu, kuin suunnata heinäkuun ensimmäisestä päivästä lähtien joka aamu katsomaan,josko liike olisi jo auki. Ehkä tarkkaa päivää aukeamiselle ei ole annettu siksi, että liikkeen pitäjät ovat epävarmoja siitä, kuinka nopeasti he saavat tilat kuntoon..

 5. Voisitko postailla lisää tuosta Barcelonasta ja olisi kiva kuulla jotain pikku shoppailu/ruoka/nähtävyys vinkkejä, jos sulta sellaisia löytyy. Itse olen menossa heinäkuun puolivälissä, odotan jo aika innolla :) täytyy ainakin käydä tuolla pretty ballerinas-kaupassa, yksi kohta taas lisää have to go -listalle :P

 6. Moi Sofié! Myös me olemme menossa viikoksi Barcelonaan syyskuussa (lempikaupunkini btw). :) Olet jo vinkkaillut paljon kivoja juttuja, mutta aivan mahtavaa, jos tekisit vielä oman postauksen parhaista tärpeistä. Siinä vaiheessa matkakuume tulee todennäköisesti karkaamaan käsistä. Kiitos jo etukäteen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*