Pikkuruinen piilopaikka

kauniin kylän sydämessä.

Kerroin teille eilen, että yövyin viime viikonloppuna Normandiassa kylässä nimeltä Honfleur. En ollut ikinä aiemmin kuullutkaan kyseisestä paikasta ja sen takia sinne päästyäni olinkin aika todella yllättynyt, että millaisia pikkuruisia helmiä pohjoisesta oikein löytyykään. Tällaisena pienehkönä romantikkona fiilistelin kaupunkia ihan toden teolla ja Honfleurin pikkukaupunki onkin ihan omiaan pienelle romanttiselle pakomatkalle.

Yövyimme hotellissa nimeltä Maison de Lucie, joka kruunasi pikkukaupungin charmin täydellisesti. Pikkuhotelli sijaitsi pienen kujan kulmassa ja kätki sisäänsä pieniä aamiaishuoneita, takkatulta ja ystävällisen palvelun.

Tehän tiedätte, että unohdan välillä syödä lounasta tai illallista, mutta aamiaiselle on aina tilaa. Hotellissa ei ollut yksittäistä aamiaishuonetta, vaan jokainen söi aamiaisen erillisissä huoneissa. Me söimme aamiaisen takkatulen ääressä ja sanotaanko nyt näin, että croissantit eivät ole koskaan maistuneet rapeammilta, eikä vastapuristettu mehu tuoreemmalta.

Maison de Lucie oli aivan ihana hotelli ja jos menette Normandiaan, niin pysähtykää siellä edes yhdeksi yöksi, sillä se jos mikä on ihana paikka. Honfelur oli muutenkin oiva paikka rentoutumiseen, sillä hiljaisessa kylässä pääsi kunnon lomamoodiin ja virittäytymään joulufiilikseen – juuri siihen mitä olin kaivannutkin.

X

You may also like

4 Comments

 1. Honfleur on mahtava paikka! Asuin siellä teininä muutaman kuukauden ja rakastin jokaista hetkeä :) Pieni, kaunis kaupunki täynnä ihania kujia, kahviloita ja ystävällisiä ihmisiä. Löytyipä sieltä perhostalo ja ihastuttavia museoita ja hiekkaranta. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka :)

   

  -jennie k

 2. Ah miten soma paikka! Juuri tuollaisessa miljöössä pääsee todella hyvin rentoutumaan: Todella kodikkaan ja perinteikkään oloiselta näyttää myös, juustoista ja croissanteista puhumattakaan…

 3. Heip,

  oikeastiko? Olet ehkä maailman onnekkain ihminen <3 Se kylä oli jotain niin ihanaa! Haluan palata sinne ehdottomasti vähän paremmalla ajalla ja kesäisillä keleillä :)

  Totta, ehdottomasti Ranskan helmi :)

 4. Niin se olikin, soma kuvaa sitä oikein hyvin. Kaunis keidas keskellä kylää :)

  Odotappas kun näet kaupungin kuvina ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*