Pienten intialaistyttöjen puolesta

Tänään on taas ravintolapäivä ja haluaisinkin kertoa teille yhdestä ravintolasta, Piirakkapysäkistä, jonne itse aion mennä. Finnair teki tänä kesänä Flight of Fantasy-tempauksen Intiaan. Suureksi suruksi yksi näistä pienistä tanssitähtösistä, Nikita, menehtyi keskiviikkona malariaan. Myös Nikitan sisko sairastaa tällä hetkellä malariaa ja Piirakkapysäkin tarkoituksena on kerätä rahaa Nikitan ja Jasbirin perheelle ja  Jasbirin koulumaksuihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Menettehän tänään piirakkaostoksille pienten intilaistyttöjen puolesta <3

You may also like

16 Comments

 1. Voi että menisin jos olisi mahdollisuus! Harmi kun täälläpäin ei järjestetä ravintolapäivää eikä koskaan satu olemaan reissussa siihen aikaan kun tapahtuma on. Ota meille herkuista kuvia :)

 2. Voi että menisin jos olisi mahdollisuus! Harmi kun täälläpäin ei järjestetä ravintolapäivää eikä koskaan satu olemaan reissussa siihen aikaan kun tapahtuma on. Ota meille herkuista kuvia :)

 3. Voi kunpa olisin aamulla avannut koneeni ja nähnyt tämän postauksen niin varmasti olisimme suunnanneen Kaivarin rantaan piirakoille kun muutenkin tuli pyörähdettyä keskustassa Ravintolapäivässä.

  Toivottavasti Piirakkapysäkki sai hyvän tuoton tyttöjen perheelle <3

  1. Eiiiii iiii hhh!

   Tämä oli ainoa paikka missä kävin ravintolapäivänä. En tiedä, mutta on jollain lailla mennyt vähän maku koko päivästä. Jos kaikki laittaisivat rahat hyvään kohteeseen, niin siinä tapauksessa kävisin jokaisessa kiskassa :D

   Piirakkapysäkki sai hyvät rahat pienelle perheelle <3 <3

 4. Voi kunpa olisin aamulla avannut koneeni ja nähnyt tämän postauksen niin varmasti olisimme suunnanneen Kaivarin rantaan piirakoille kun muutenkin tuli pyörähdettyä keskustassa Ravintolapäivässä.Toivottavasti Piirakkapysäkki sai hyvän tuoton tyttöjen perheelle <3

 5. Ihan sattumoisin pysähdytiin tuolla tänään piirakalla. Saatiin suut makeaksi ja samalla hyvä mieli pikku lahjoituksesta.

 6. No voi, olisitpa ollut täällä :)No miksi et itse järjestä ;)?Otin kyllä, ja super finskiläisistä myöskin :)

 7. Eiiiii iiii hhh!Tämä oli ainoa paikka missä kävin ravintolapäivänä. En tiedä, mutta on jollain lailla mennyt vähän maku koko päivästä. Jos kaikki laittaisivat rahat hyvään kohteeseen, niin siinä tapauksessa kävisin jokaisessa kiskassa :DPiirakkapysäkki sai hyvät rahat pienelle perheelle <3 <3

 8. Hmm. Taitaa olla ihan vain Makeup Storen sandstorm-kynää ja Diorin Lip Maximizeria. Ihan niitä perusjuttuja joita käytän joka päivä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*