Pieni polttarisankari

ja makupaloja Meri-Tuulin Barcelonasta <3

Ystäväni häät ovat ihan muutaman viikon päästä ja polttareita vietimme muutama viikko sitten Helsingissä. Häitä juhlitaan Barcelonassa, sillä morsiamen vanhemmat muuttivat sinne muutama vuosi sitten. Kaasolle se tosin sopii vallan mainiosti, sillä Barcelona on lempikaupunkini ja siellä on tullut käytyä hyvin monta kertaa.

Koska morsian pitää myös matkustelusta ja se on myös osana häiden teemaa, liittyi se myös polttaripäivään. Meille sattui ilman kanssa ihan äärettömän hyvä tuuri, sillä aurinko paistoi koko päivän aamusta iltaan. Pääsimme siis nauttimaan polttareista hyvinkin aurinkoisissa ja Barcelonalaisissa tunnelmissa.

Karaoken, spinningin ja muiden juttujen jälkeen tulimme luokseni ennen morsiussaunaa. Jossakin kohtaa iltaa ovikelloni soi ja morsiamen avatessa oven,  kurkisti oven suusta superherttainen Meri-Tuuli Lindström. Merdulainen kokkasi meille tapaksia sekä kertoi omia Barcelonan kokemuksiaan. Barcelona on myös yksi Meri-Tuulin lempikaupungeista, joten Barcelona-teema oli myös kokille hyvin mieluinen.

Onneksi häihin ei ole enää kuin muutama viikko, niin pääsee vihdoinkin näkemään sen mitä olen vuoden päivät jo odottanut. Häitä juhlitaan käytännössä kolme päivää tapaksia syöden sekä cavaa juoden. Vaikka häät ovat Espanjassa, ovat ne silti hyvin suomalaiset.

Jään häiden jälkeen suoraan lomalle ja suuntaan Espanjan Baskimaahan. Mitään suunnitelmia ei käytännössä ole joten, ottaisin mielelläni vastaan teidän vinkkejä jos olette siellä päin pyörineet. En ole vielä varannut hotelleja tai muita, joten kaikki on vielä ihan avoinna. Eli kaikki vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita :)

You may also like

3 Comments

  1. Olen ollut Kantabrian puolella työmatkoilla pari kertaa, lyhyen matkan päässä Bilbaosta.

     

    Isännät ovat esitelleet aluetta ylpeinä.Santanderin kaupunki rannikolla on kiva, Picos de Europan vuoret ja luonto kauniita. Pienimmissäkin kylissä on ällistyttäviä ravintoloita.

     

    http://www.lumolifestyle.blogspot.com

  2. Baskimaa on <3 <3 <3. San Sebastian ja Biarritz sun on ehdottomasti koettava! Ja jos oot koskaan miettinyt, että kokeilisit surffausta niin Biarritz on paikka sille! :) Mulla olisi miljoona tarinaa kerrottavana molemmista paikoista, mutta ehdotan, että googlaat paikkoja. Ihastut varmasti!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*