Picnic-kauppa

Cornelia.

Kertoilin teille, että kävin Barcelonassa picnicillä. Ystäväni vanhempien kodin lähellä on ravintola/bruncheria/picnic-kauppa nimeltä Cornelia. Cornelian nimessäkin on daily picnic store – liite, joten jo nimestäkin voi päätellä, että sieltä voi ostaa eväät kätevästi mukaan.

En ollut aiemmin käynyt Corneliassa, vaikka Barcelonassa on tullut käytyä monta kertaa. Ravintola on yksi Barcelonan uusista ihastuksistani ja tiedän palaavani sinne jo heti joulukuussa. Joulukuussa ei tosin Kataloniassa taida olla ihan picnic-ilmat, mutta onneksi Corneliassa voi käydä vaikka brunssilla tai illallisellakin.

En ole aiemmin löytänyt ravintolaa, joka olisi nimenomaan profiloitunut myös picnic-eväisiin ja – tavaroihin. Olin niin onnellinen kun huomasin, että ravintolan yksi nurkka oli nimenomaan varattu koreille, astioille ja muille picnic-tarvikkeille. Korin ostin totta kai, sillä eihän picnic ole picnic ilman koria.

Ruoka on hivenen arvokkaampaa Corneliassa ja loppulasku oli kyllä hivenen korkea. Suosittelenkin, että varsinkin ne jamonit (kinkut) ja kuoharit ostatte jostain muualta sillä ne saa 90% edullisemmin viereisestä liikkeestä. Mutta kerrankos sitä vain eletään ja iberico maistui taivaalliselta, niin en voi valittaa :)

Näin picnic-ihmisenä yksi raskaimmista asioista mitä tulen talvisin kokemaan on se kun en voi käydä picniceillä (yep, some people have problems). Onneksi olen ymmärtänyt vihdoinkin sen, että  picnicin voi asetella ihan sisätiloihinkin. Voisinkin vaikka viikonloppuna tehdä eväsretken olohuoneen lattialle :)

You may also like

3 Comments

  1. Piknikin voi tosiaan tehdä omaan kotiinkin, mutta vielä hauskempaa on pakata piknikkori ja kipaista kaverin luokse ja rakentaa piknik sinne. Ja toisaalta jos nyt ollaan oikein piknikihmisiä (ja sitä eittämättä olemme molemmat), miksei piknikille voisi mennä talvellakin? Joku kaunis aurinkoinen talvipäivä, lämpimästi vaatetta päälle, termariin kahvia tai kaakaota ja kylmälaukku pitää lämpimät herkut lämpiminä pidempään. Väliin vähän lämmittelyä vaikkapa pulkkamäen tai lumisodan muodossa ja sitten taas herkutellaan. Vähänkö mä nyt inspiroiduin talvipiknikistä, enää tarvitaan se kaunis aurinkoinen talvipäivä. Kiitos inspiksestä! :)

  2. Meillä on pidetty jo monta vuotta perjantai-iltaisin piknikiä olohuoneen lattialla :) Lapsista ihan superhauskaa. Nykyisin asumme Etelä-Ranskassa ja täällä voimme huoletta tehdä oikeitakin piknikejä. Silti lapset välillä haluaa, että pidetään se olohuoneessa. Että suosittelen ja varmasti yhtä kivaa myös kavereiden olohuoneen lattialla :D
    Tiina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*