Parisian home and my Pinterest perfect canapé

En tiedä muistatteko sitä sunnuntaista kävelyreissua, kun löysin viereiseltä kadultamme nuhjaantuneen sohvan? Pariskunta oli muuttamassa pois ja he kantoivat kaikenlaista tavaraa pihalle. Tavararöykkiön keskellä oli myös jotain missä näin hurjasti potentiaalia, vaikka oma raksulaiseni ei ehkä ollut ihan samaa mieltä. Kerran käännyimme jo pois, mutta onneksi sain toisen pään käännettyä.

Avec Sofié blog l Parisian home and my Pinterest perfect canapé

Vähän aluksi pelotti, että mitä jos sohva on ollut, vaikka kellarissa ja sen sisällä asustelisi esimerkiksi hiiriä tai luteita. Sen takia ensimmäiset yönsä se vietti nimenomaan rappukäytävässämme eikä meillä sisällä. Kuntotarkastuksen jälkeen, löysi sohva väliaikaisen nurkan meidän kotoa.

Avec Sofié blog l Parisian home and my Pinterest perfect canapé

Avec Sofié blog l Parisian home and my Pinterest perfect canapé

Meni hetki ennen kuin löysin kankaan ja myös unelmani toteuttajan. Sohva piti käytännössä rakentaa uudelleen, sillä pohja oli myös rikki. Löysin arkkitehtiystäväni kautta artesaanin, joka osasi heti sanoa sohvan olevan vuosisadan alusta. Sohva oli päällystetty kerran, mutta sen täytteet olivat alkuperäisessä kunnossa ja sohva oli täytetty hevosenjouhilla.

Avec Sofié blog l Parisian home and my Pinterest perfect canapé

Olen ihan äärettömän onnellinen, että löysin todellisen ammattilaisen entisöimään pienen sohvani, sillä kun viime sunnuntaina se vihdoin kannettiin kotiin, en olisi voinut olla lopputuloksesta onnellisempi. Ystäväni Pedro, oli tehnyt ihan mielettömän työn ja antanut nuhjuiselle sohvalleni uuden elämän. Pieni odotus ja vaivannäkö siis kannatti.

Sohva sai inspiraation mistäs muualtakaan kuin Pinterestistä ja onneksi löysin samanlaisen kankaan pienen etsinnän jälkeen. Muistan pinnanneeni tämän kuvan jo ennen kuin muutin Pariisiin kansiooni ja toivonut, että joskus pääsisin toteuttamaan haaveeni. Nyt se haave ja kuva on laitettu toteen ja oma pieni sohvani on valmis.

Avec Sofié blog l Parisian home and my Pinterest perfect canapé

En malta odottaa seuraavaa pysyvämpää kotia mistä sohvani löytää oman paikan, sillä nyt alkaa meidän Pariisiin kodin neliöt olla aika täynnä. Niin kuin tiedätte, olemme varmaankin muuttamassa jonnekin tässä lähitulevaisuudessa, niin seuraavasta kodista sohvani saa kyllä arvoisensa paikan. Sohvasta tuli ainakin minusta kertakaikkisen upea!

You may also like

7 Comments

    1. Olin niin häkeltyä onnesta kun sain sohvani kotiin. Se kun oli niin rähjäisessä kunnossa silloin kun löysimme sen. Onneksi on ystävinä maailman etevimpiä tekijöitä :)

    1. Pidän lopputuloksesta enemmän kun uskalsin edes kuvitella. Siitä tuli kyllä niin hieno. Kiva juttu on myös se, että sohvia ei tule joka paikassa vastaan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*