Pariisin vinkkejä

ja salaisuuksia

Te olette kyselleet kovasti Pariisiin vinkkejä. Olen käynyt siellä hyvin monta kertaa ja tunnen jokaisen turistin tuskan kun kaupunki on niin iso ja olisi oikeasti kiva tehdä jotain muutakin kuin nähdä päänähtävyyksiä ja kävellä suurimmilla kaduilla. Nyt kun olen oleillut Pariisissa jonkun verran tässä viime aikoina, olen löytänyt monen monta ihanaa paikkaa joista ei kirjoiteta perinteisten matkailusivustojen sivuille, vaan ne salaiset ja suloiset Pariisiin paratiisit löytyvät ihan jostain muualta.

Kerroin teille vähän aikaa sitten Popcorn Projectista. Muistatteko? En olisi sinnekään löytänyt, ellen olisi tutustunut Secret’s of Paris – sivuston kirjoittajaan, Heatheriin. Heather on alun perin Yhdysvalloista, mutta on asunut Pariisissa ja Ranskassa jo hyvinkin pitkään. Hän teki aluksi Pariisissa muunlaisia töitä, kunnes löysi kutsumuksensa – kirjoittamisen ja Pariisiin vinkkien jakamisen. On ihana tavata Heatherin kaltaisia ihmisiä, jotka vain päättävät mitä haluavat tehdä ”isona” ja tekevät niistä unelmista totta.

Heather ei jaa pelkästään vinkkejä, että mitä valojen kaupungissa tulisi tehdä, vaan myös ihan arkipäiväisiä vinkkejä. Heather on intohimoinen lenkkeilijä, joten hänen sivustoltaan löytyy myös Pariisin parhaimmat juoksureitit. Heather järjestää myös yksityisiä Pariisin kävelykierroksia turisteille, jotka haluavat nähdä Pariisissa muutakin kuin Eiffelin ja Champs Elyseen :)

Minulla on muutama muukin sivusto jota seuraan Pariisiin liittyen. Yksi suosikkini on My Little Paris. My Little Paris – sivustolta löytyy ”pinterestkamaa” minne voi oikeasti mennä muutenkin kuin boardien kautta. Sivulta löytyy vinkkien lisäksi sieviä e-kortteja sekä musiikkia inspiraatioksi.

Olen keräillyt itselleni myös ihania paikkoja minne haluaisin teidän menevän Pariisissa, joten minulta on varmaankin tulossa paaaaljon Pariisin vinkkejä teille. Yhden voin kertoa teille jo nyt. Parempaa näköalaa ei Pariisista saa kuin Printempsin katolla sijaitsevasta kahvilasta. Sieltä näkyy Sacre Coeur, Eiffel, Madeleine.. Eli suosittelen kipuamaan Printempsin katolle illalla ja katselemaan valoja ;)

 

You may also like

2 Comments

  1. Kotiuduin juuri pari päivää sitten Pariisista. Muita “salaisuuksia” en ehtinyt tutkia tiukkojen messupäivien jälkeen kuin vakiokempparini City Pharman Rue du Fourilla. Sieltä saa ranskalaista apteekkikosmetiikkaa puolet halvemmalla kuin Suomesta ja edullisemmin kuin muista paikoista Pariisissa.

    Syksyllä taidan mennä taas viikonlopuksi, niin ehdin vähän kierrelläkin kaupungilla enenn messurutistusta.

    -Lumo Lifestyle-

  2. Kiitos vinkistä, pitääkin käydä kurkkaamassa? Onko siellä myös luonnonkosmetiikkaa? 

    Pariisissa voi käydä vaikka kuinka monta kertaa ja aina löytää jotain uutta :)

    Yritän koota sinulle vinkkejä syksyn reissua varten :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*