Pappelina

Uskokaa tai älkää, mutta minä kaikista ihmisistä olen ostanut muovimaton. Mutta en mitä tahansa muovimattoa vaan Pappelinan muovimaton. En voi olla toistelematta sanaa muovimatto, sillä enhän laita jalkaanikaan muovikenkiä tai saatika pue juurikaan ylleni keinokuituja. Mutta kyllä, olen ostanut muovimaton. Muovimatot ovat tällä hetkellä sisutuksen saralla kuuma trendi. Valitsin matokseni Pappelinan Svean monestakin syystä. Ekologisuus, ulkonäkö ja laadukkuus painoivat vaakakupissani. Olin aluksi vähän epäuskoinen mattoa kohtaan, sillä minulla oli mielikuva, että matto olisi kova ja muutenkin epämukava. Mutta väärässä olin, matto on erittäin mukava ja pehmeä kun siinä tepsuttelee. Kaikki muut siivoukseen liittyvät hommat minulta sujuvat, mutta olen äärimmäisen laiska viemään mattoja pesulaan. Pappelinan matoissa siitä ei tarvitse kantaa huolta sillä ne voi pestä pesukoneessa 30 asteessa ilman linkousta tai suihkuttaa puhtaaksi kylpyhuoneessa. Muovin takia mattoon ei helposti tartu lika, niin uskalsin ihan hyvin laittaa maton meidän keittiön lattialle. Matot kestävät kosteutta, joten niitä voi hyvin käyttää terasseilla tai kylpyhuoneissa. Valitsin aika yksinkertaisen mallin, mutta Pappelinalta löytyy jos jonkumoista kuosia ja väriä. Coco on blogissaan myös ihastellut Pappelinan Mira-kuosia. Ja jos muovimatot kiinnostavat enemmänkin, niin uusimmassa Divaani-lehdessä on esitelty eri merkkien muovimattoja. Mutta jos haluaa laadukkaan ja näyttävän muovimaton, niin kannattaa laittaa Pappelina korvan taakse. Yrityksen sivuilta pääsee näkemään kaikki mallit, värit ja tarkemmat pesuohjeet. Pappelinan omilta sivuilta pääsette näkemään myös lähimmät jälleenmyyjät. Vaasassa mattoja myy Säde, Espoossa Oliva, Turussa Sisustuksen Koodi, Porvoossa Lina Interior, mutta Helsingissäkö ei tällä hetkellä kukaan?

___________________________

Believe it or not but I have bought plastic rug into my kitchen. Me from all the people, I don’t even own plastic shoes or wear synthetic fibers. When it comes to interior design, plastic rugs are the hot topic at the moment. First I was a bit skeptic about my new rug, I  didn’t believe that plastic rugs could be soft or comfortable, but they definitely are. When it comes to cleaning, I love to rub and polish everything but I’m extremely lazy to take my rugs into laundry place.  Well, now I don’t have to think about these questions with my new rug, because I can easily wash it in my washing machine (30 c and no cycle or tumble dry) or just wipe the dirt away. And because  my new rug is made from plastic, dirt does not even stuck very easily on it. I chose quite neutral model from Pappelina, but they have a lot of different kinds of patterns and colors. Pappelina rugs are also excellent choice to terraces or bathrooms. My Svea rug is in my kitchen and I’m not worried at all even it is white ;)

You may also like

22 Comments

 1. Pakko kysyä, että paljonko matot maksavat sillä en löytänyt hintatietoja Pappelinan sivuilta? En ollu kuullut matoista aiemmin, mutta tähtikuvio sopisi terassillemme oikein mainiosti :)

 2. Hintahaitari on vähän alle sadasta eurosta yli neljään sataan euroon. Minun mattoni maksoi 110 e (70×160), mutta yleensä saman kokoiset matot ovat halvempia. Svea-malleissa on helmiäisväriä, niin se tekee matosta hieman arvokkaamman.

 3. Pakko kysyä, että paljonko matot maksavat sillä en löytänyt hintatietoja Pappelinan sivuilta? En ollu kuullut matoista aiemmin, mutta tähtikuvio sopisi terassillemme oikein mainiosti :)

 4. Hintahaitari on vähän alle sadasta eurosta yli neljään sataan euroon. Minun mattoni maksoi 110 e (70×160), mutta yleensä saman kokoiset matot ovat halvempia. Svea-malleissa on helmiäisväriä, niin se tekee matosta hieman arvokkaamman.

 5. aah, munkin tarvii pian suunnata mattokaupoille! en vaan vielä tiedä yhtään mitä oon ees etsimässä.. :)hei, mulle tuli mieleen, että olis kiva saada joku resepti sun lemppari pikkuleivistä tai kekseistä.. :) rakastan leipoa töihin kahvitauoille jotain pientä, ja jotain joka voi hengailla pöydässä vaikka koko viikon kuivumatta/pilaantumatta..

 6. aah, munkin tarvii pian suunnata mattokaupoille! en vaan vielä tiedä yhtään mitä oon ees etsimässä.. :)hei, mulle tuli mieleen, että olis kiva saada joku resepti sun lemppari pikkuleivistä tai kekseistä.. :) rakastan leipoa töihin kahvitauoille jotain pientä, ja jotain joka voi hengailla pöydässä vaikka koko viikon kuivumatta/pilaantumatta..

 7. Heippa Linda!Olenkin miettinyt, että miltä mahtaa tutkijan elämä maistua siellä Ruotsissa :)Muistanko väärin, että et pitänyt niin paljon ihan älyttömän makeista jutuista? Voisin kyllä leipoia tällä viikolla joitan keksejä, jotka eivät pilaantuisi niin helposti. Mun suosikit on kyllä ne M&M keksit, jotka on sellaisia kunnon chewy chunck-keksejä. Niissä on kyllä aika paljon suklaata, joten yksi keksi kyllä riittää yhdelle päivälle. http://avecsofiee.blogspot.com/2010_08_01_archive.htmljos linkki ei toimi, niin olen tehnyt ne viime vuoden elokuussa. Googlaamalla löydät ne myös: sofie+m&m chocolate chip cookies :)

 8. Heippa Linda!Olenkin miettinyt, että miltä mahtaa tutkijan elämä maistua siellä Ruotsissa :)Muistanko väärin, että et pitänyt niin paljon ihan älyttömän makeista jutuista? Voisin kyllä leipoia tällä viikolla joitan keksejä, jotka eivät pilaantuisi niin helposti. Mun suosikit on kyllä ne M&M keksit, jotka on sellaisia kunnon chewy chunck-keksejä. Niissä on kyllä aika paljon suklaata, joten yksi keksi kyllä riittää yhdelle päivälle. http://avecsofiee.blogspot.com/2010_08_01_archive.htmljos linkki ei toimi, niin olen tehnyt ne viime vuoden elokuussa. Googlaamalla löydät ne myös: sofie+m&m chocolate chip cookies :)

 9. olisko mahdollista saada jonkinlainen syventävämpi postaus sinun rakkaista harrastuksistasi?:)miten ja mistä kaikki alkoi ja miten suhteesi valokuvaukseen ja ruoanlaittoon syveni ja milloin huomasit kehityittyneesi vaikkapa valokuvauksessa, kuvilla siivitettynä ofc!

 10. Jee, kiitos m&m-keksivinkistä! taidan todellakin leipoa niitä seuravaan måndagsmöte'en.. Pian on kuule kotiinpaluu ja muutto helsinkiin edessä, aika menee kuin siivillä göteborgissa. Tutkijaelämä tosin maistuu aina välillä vähän kuivalta … siksi pitääkin leipoa välillä herkkuja päivää piristämään! hih.Kiitos inspiroivasta blogista, oon innostunu testaan kaikkia ihania reseptejä mm. keittoja (ja muita “oikeita ruokia”), vaikka yleensä keskityn vaan herkkuleipomuksiin..

 11. olisko mahdollista saada jonkinlainen syventävämpi postaus sinun rakkaista harrastuksistasi?:)miten ja mistä kaikki alkoi ja miten suhteesi valokuvaukseen ja ruoanlaittoon syveni ja milloin huomasit kehityittyneesi vaikkapa valokuvauksessa, kuvilla siivitettynä ofc!

 12. Jee, kiitos m&m-keksivinkistä! taidan todellakin leipoa niitä seuravaan måndagsmöte'en.. Pian on kuule kotiinpaluu ja muutto helsinkiin edessä, aika menee kuin siivillä göteborgissa. Tutkijaelämä tosin maistuu aina välillä vähän kuivalta … siksi pitääkin leipoa välillä herkkuja päivää piristämään! hih.Kiitos inspiroivasta blogista, oon innostunu testaan kaikkia ihania reseptejä mm. keittoja (ja muita “oikeita ruokia”), vaikka yleensä keskityn vaan herkkuleipomuksiin..

 13. Linda:Oi ole hyvä:)))No olen katsellut blogistasi, että olet kyllä viihtynyt siellä, koulumatka lautalla ja kaikkea muuta ihanaa :)))Minusta ei kyllä olisi tutkijaksi, vaikka onhan siinä varmasti myös sekin puoli, että se on niin paljon vapaampaa kuin normaali työ. Mutta mitäs sitten Helsingissä, “tutkailu” täällä? Olen nyt Helsingissä ja täällä on jo ihan kesä!Teen kesällä gradua Helsingissä, niin on varmasti paljon enemmän aikaa tehdä kaikkia ruokajuttuja, joten niitä on sitten luvassa koko kesän :)Makeita måndagsmötejä sinulle!

 14. Linda:Oi ole hyvä:)))No olen katsellut blogistasi, että olet kyllä viihtynyt siellä, koulumatka lautalla ja kaikkea muuta ihanaa :)))Minusta ei kyllä olisi tutkijaksi, vaikka onhan siinä varmasti myös sekin puoli, että se on niin paljon vapaampaa kuin normaali työ. Mutta mitäs sitten Helsingissä, “tutkailu” täällä? Olen nyt Helsingissä ja täällä on jo ihan kesä!Teen kesällä gradua Helsingissä, niin on varmasti paljon enemmän aikaa tehdä kaikkia ruokajuttuja, joten niitä on sitten luvassa koko kesän :)Makeita måndagsmötejä sinulle!

 15. Oo, vaikuttaa mielenkiintoiselta. Itsekin olen aina kammonnut muovimattoja, koska meillä on kotona keittiössä ollut aina sellainen, mutta tosiaankin nykyään taitaa valikoima olla vähän erilaista kuin joskus 90-luvun alussa, kun äitini mattonsa osti. ;) Kiitos vinkistä, pitää pistää korvan taakse, jos jossain vaiheessa pitäisi hommata keittiön käytävälle matto..

 16. Oo, vaikuttaa mielenkiintoiselta. Itsekin olen aina kammonnut muovimattoja, koska meillä on kotona keittiössä ollut aina sellainen, mutta tosiaankin nykyään taitaa valikoima olla vähän erilaista kuin joskus 90-luvun alussa, kun äitini mattonsa osti. ;) Kiitos vinkistä, pitää pistää korvan taakse, jos jossain vaiheessa pitäisi hommata keittiön käytävälle matto..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*