Pakkaamisen mestari

mutta purkaamisen alisuoriutuja.

Tämä postaus tulee nyt viikon myöhässä, sillä en saanut julkaistua tätä viikko sitten. Se ei kai tosin haittaa, sillä näin pääsette oikeaan matkafiilikseen kun huomenna julkaisen postauksen Italiasta. Olin päivätyöni takia tällä viikolla Milanossa työmatkalla ja sen takia pakkasin kimpsuni viime viikonloppuna valmiiksi.

Olen mestaripakkaaja ja kuljen aina käsimatkatavaroiden kanssa. Ylipainoa on tosin aina välillä, mutta suuremmaksi osin selviän alle kymmenellä kilolla viikon aivan loistavasti. Ainoa mikä painaa matkalaukussa on koneet, kamerat ja kosmetiikka. Nykyään tosin kosmetiikkatilpehööritkin pullotan pieniin pulloihin, jotta matkalaukun paino ei nouse.

Italiassa oli hyvin aurinkoista ja lämmintä, mutta illan tullen ja auringon laskiessa ilma viileni. Näistä auringoista en tosin päässyt nauttimaan muuten kuin lounastauoilla, mutta onneksi tämä asia korjaantuu jo pääsiäisenä. Vaikka ulkona ei tullutkaan oltua, mutta ballerinoja tuli käytettyä hyvinkin ahkerasti.

Tämä oli viides kertani Milanossa ja taaskaan en nähnyt sitä muuten kuin auton ikkunan läpi. Hävettää, että en ole koskaan nähnyt sitä muuten kun kerran juossut Duomolle ottanut pari kuvaa ja juossut takaisin taksiin. Sen tosin mitä olen Milanosta nähnyt auton ikkunan läpi, ei ole herättänyt samanlaisia ”wau”-elämyksiä mitä muualla Italiassa. Milano näyttää itse asiassa aika rumalta kaupungilta kaikkine graffiteineen. Voin olla väärässä, mutta sellainen mielikuva minulla siitä on. Toivottavasti joskus pääsen todistamaan luuloni tosin vääriksi.

Nyt kumminkin inhokkihomman pariin… Laukun purkamiseen.. Huomenna mennäänkin sitten Comolle (pikkukurkkauksen saatte Instagramista jo ennen huomista).  Aurinkoista lauantaita!

 

You may also like

4 Comments

  1. Voitko demonstroida ensi kerralla, kun lähdet reissuun miten saat kaiken käsimatkatavaroihin tms.? Jouduin viimeksi odottelemaan omaa matkalaukkua pari päivää saapuvaksi, niin nyt päätin että matkaan jatkossa myös pelkillä käsimatkatavaroilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*