Over-the-Knee Boots

over4

Olen jo viime syksystä asti halunnut kunnollisia ylipolven saappaita. Kokeilin Stuart Weitzmanin klassikoksi jo muodostuneita saappaita Kanadassa viime talvena, mutta niissä häiritsi se, että joko ne olivat korkealla korolla tai sitten kokonaan ilman. Itse kun kävelen kumminkin paljon, niin ei ole hyvä jos kenkä on ilman minkäänlaista korkoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos esimerkiksi kävelen koko päivän ballerinoilla, niin selkä kyllä kertoo terveisensä samana iltana. Eli kengät pitää olla kunnolliset. Liian korkeita korkoja varsinkaan ns. käyttökengissä ei Pariisissa voi olla, sillä päivittäin saattaa tulla käveltyä kymmenenkin kilometriä ulkosalla ja metrotunneleissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin heinäkuun alussa Barcelonassa ja olin itseasiassa kesäkenkiä ostamassa, mutta yllättäen ne alelaarit unohtuivat uutuuksia ihastellen. Kävin jo aiemmin mainitsemassani lempikaupassani, Ûterquessa, ja silmiini osuivat nuo siniset mokkasaappaat. Kun laitoin popot jalkaan, en niitä enää meinannut haluta ottaa pois jalasta vaikka olikin helle.

Tarkoitukseni ei ole näissä kuvissa olla missään koulutyttö -lookissa, mutta viime viikon helteessä ei farkkuja oikein voinut pitää. Ajattelin vain vinkata ihanasta löydöstä, sillä tiedän monen haikailevan kätevien syksysaappaiden perään. Eli jos olette nettishoppailijoita, niin kannattaa suunnata Espanjan virtuaalisille ostosapajille.

You may also like

8 Comments

    1. Niin, itsellä meni ainakin kesäkengät toissijaiseksi kun nämä näin :)

      Hassua miten oikein toivoo syksyn tulevan että pääsee kävelemään näillä!

  1. Hei!

    Minulla oli pakko tulla kommentoimaan, vaikka muuten normaalisti luen blogiasi aika anonyymina taustalla, enkä ole tainnut juurikaan kommentoida. MUTTA muistan hetki sitten sinun kirjoittaneesi, että olet alkanut nauttimaan suupaloista. En muista sitä ihan tarkasti, mutta sen seurauksena olit saanut muutaman kilon ja jotkut kommentoivat ja epäilivät sinun olevan raskaana. Siitä asti olen ihmettellyt sitä, koska se tuntui ihan hassulta, sillä näissäkin kuvissa näytät aivan tajuttoman upealta! Ja onnelliselta. Säihkyvältä. Jos sinulle muutama lisäkilo on tullut, niin ne varmaankin on jotain onnenkiloja, koska a) minä en edes huomaa niitä ja b) näytät koko ajan vaan entistä paremmalta! <3 Hyvää viikkoa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*