Outfit of the Autumn 2010

Jos minun pitäisi kuvailla tyyliäni muutamalla sanalla, kuulisitte sanat; klassinen  ja naisellisen tyttömäinen. Riippuu oikeastaan aika paljon vuodenajasta, että mitä värejä käytän, näin syksyllä värimaailma on aika harmaa, musta, sininen ja ruskea. Tällä hetkellä käytössäni on röyhelö-trenssi, josta on tullut ehdoton suosikkini. Vaikka käytän yleensä aika klassisia vaatteita, niin silti niissä pitää olla jokin juju. Trenssissäni se takana oleva röyhelö. Nyt kun ilmat ovat kylmenneet olen vuorannut itseni isolla kaulahuivilla ja “hyyppä-pipolla”. Nämä kuvat ovat otettu eilen, huivi ja pipo lämmittivät mukavasti silakkamarkkinoilla. Arkisin käytän myös ihan todella todella perus ratsastussaappaita, koska ne ovat mukavat ja näyttävät aina hyviltä. Käsiäni lämmittivät lampaannahkaiset mustat käsineet, joihin rusetti yksityiskohtana toi kivan lisän.
Ja teidän vakkarilukiojoiden ei nyt tarvitse pelätä, että alkaisin tekemään mitään “päivän asu”-postauksia,    tässä vain pieni kurkistus syyspukeutumiseeni :)
If I would have to describe my style with few words, those words would be ; classic and girly feminine. It depends a lot about the season what colours I use (we have four seasons in Finland). Now because it´s fall I use a lot of grey, black, blue and brown. Even though I use a lot of classical clothes, but still clothes I use has to have some catch. I have the basic trench also but in this grey-blue trench coat the catch is those ruffles in the back. It´s quite cold already in Finland so  days like yesterday I like to cover myself with a large scarf and knitted beanie. In weekdays I walk a lot so my shoes need to be practical and comfy, that´s why i prefer to use flats instead of the heels. I warm my fingers with these cute bow detailed  lamb leather  gloves.
Here is just a little peek how I dress myself on weekdays :)

You may also like

4 Comments

  1. Eikö olekin! Olen itse suunnitellut sen, tosin ompeluvaiheessa minulla ei ollut osaa eikä arpaa :DIdeoita löytyy, mutta en ole koskaan ollut yhteistyökykyinen ompelukoneiden kanssa :)

  2. Eikö olekin! Olen itse suunnitellut sen, tosin ompeluvaiheessa minulla ei ollut osaa eikä arpaa :DIdeoita löytyy, mutta en ole koskaan ollut yhteistyökykyinen ompelukoneiden kanssa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*