OOTD – Favorite skirt

Yksi lempimerkeistäni täällä Ranskassa on Maje. En välttämättä ole muiden ranskalaismerkkien ihannoija, sillä kun se kenkä- ja vaatesuunnittelu sekä sävyt osataan mielestäni paremmin Italiassa tai Espanjassa. Ranskalainen muoti on ehkä hivenen boheeminpaa ja sävyiltään runsaampaa mitä esimerkiksi Italian. Italiassa osataan murtaa sävyt kauniisti ja lempeäsi, kun taas Ranskassa ehkä ollaan väripaletin – ja pensselin kanssa rohkeampia. Sen takia päällä onkin yleensä mustaa ja valkoista, eikä muita sävyjä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäiset kuukaudet kävin tutusti kotikulman Zarassa. Nyt kun pikkuhiljaa olen tänne asettunut, on ne uudet lempikaupatkin löytyneet. Maje on varmasti Pariisiin matkailijoille tuttu, sillä niitä löytyy täältä niin kivijalasta kuin ostoskeskuksista. Majen tyyli on ehkä ranskalaismerkeistä naisellisin eli mekkoja on muutakin mallia kuin neliötä. Materiaalit ovat laadukkaita ja mallit linjakkaita. En itseasiassa tiedä merkkiä mihin heitä vertaisin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

sic3 sic5

Majelle on ominaista, että muotoja korostetaan ja naisellisuus saa näkyä. Tämä on ainakin itselleni pukeutumisessa tärkeää, sillä muodottomissa mekoissa näytän ikävästi kurveineni muumilta tai pallolta. Majen vaatteet tuovat esiin ainakin minun parhaimpia puolia, joten kannattaa kokeilla jos ei tämän hetken muoti muuten oikein istu.

Kävin mekkokaupoilla muutama viikko sitten ja ostin yhden mekon ja tuon yllä olevan hameeni. Rakastuin tuohon hameeseeni ensisilmäyksellä sillä alla on itseasiassa mini ja päällä tuo harsomainen kukkakangas. Eli tuuli puhaltaa ihanasti helman läpi näillä hellekeleillä.

Top: Zara
Dress: Maje
Bag: Rebecca Minkoff
Ballerinas: Chanel

You may also like

10 Comments

   1. Wow, sulla on mahtava kampaaja. Muuten olisin ehdottanut, että olet pessyt hiuksesi–se tuntuu olevan mun äidin “vinkki” hyville hiuksille hahah.

 1. Kaikin puolin ihana asu ja wow noita hiuksia!

  Onko muuten heittää toimivia vinkkejä luonnostaan taipuisan hiuspehkon taltuttamiseen kesäkeleillä, joku taikasuihke? ;D

  Lisäsin nyt Majen ja Uterqüen must visit -listalleni. Enää puuttuu lentoliput; )

  Ihanaa Barcelonan reissua!

  1. Hihi, hiukset on kyllä tässä kuvassa kauneimmat mitä ikinä (kävin siis kampaajalla).. Mutta yksi luottotuote löytyy Asokselta esimerkiksi: http://www.asos.com/search/batiste?hrd=1&q=batiste&SearchSuggestUsed=true

   Kuivashampoo, mnkä ansiosta pesen hiukset kerran viikossa etteivät ne kulu ;) Ostin tropicalin vaikka minulla on tummat hiukset, sillä tumma versio jättää hirmuisesti väriä. Sitä vaan suihkuttelen ja harjaan ja taas voi olla viikon pesemättä hiuksia.

   Tästä postauksesta löydät muut vinkit:
   http://avecsofie.indiedays.com/2015/05/25/my-hair-care-secrets/

   Jeee! Nyt vaan klik klik ja menoksi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*