Once upon a tart – New York

Monella meistä on varmasti chlichéisiä hetkiä elämässä, jotka tuntuvat enemmän elokuvalta kuin todellisuudelta. Minulle sattui yksi, tai no parikin, New Yorkissa ollessa. Yksi näistä oli kahvihetki Sohon Once Upon a Tart -kahvilassa. Kupissa hyvää kahvia, tiskin takana maailman söpöin barista, Spotifysta tulee Regina Spektor ja ulkona leijailee lumihiutaleet. Meinasin nipistää itseäni, että en vain olisi osa jotakin elokuvaa. En ollut.

Avec Sofié blog l New York Once upon a Tart

Avec Sofié blog l New York Once upon a Tart

Jos jotakin kannattaa New Yorkin/Yhdysvaltojen matkaa ajatellen ottaa huomioon, on ne pyhäpäivät ja varsinkin joulun pyhät. Jos pyhä sattuu viikonlopulle, on seuraavan viikon maanantai automaattisesti pyhä. Emme olleet ottaneet tätä asiaa matkasuunnitelmissamme huomioon ja ehkä vähän ikävästi muutama paikka jäi näkemättä lomamme aikana tämän asian takia.

Avec Sofié blog l New York Once upon a Tart

Avec Sofié blog l New York Once upon a Tart

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onneksi kaikki SoHon söpöimmät kahvilat eivät olleet kiinni uuden vuoden jälkeen vaan Once Upon a Tart piti juhlineen Sohvin kahvissa ja pullassa. Taisin siitä jo mainitakin aiemmassa If I would live in New York -postauksessa, mutta kyseinen kahvila oli yksi matkani suosikkeja. Ei niinkään leivosten takia, vaan yleisen fiiliksen.

Avec Sofié blog l New York Once upon a Tart

Avec Sofié blog l New York Once upon a Tart

Jos haluatte fiilikseen siellä kotosalla tai työpaikalla ollessa, niin hakekaa kahvia kuppiin. Avatkaa Spotify ja sieltä soimaan Regina Spektorin ”Better”, Feist ”1234” tai Edward Sharpe & The Magnetic Zeros ”Home” niin pääsette minimatkalle New Yorkin kahvihetkeeni. Enjoy!

You may also like

6 Comments

 1. Ai että, nämä sun NYC-postaukset ovat niin ihania! <3
  Otin kulauksen kahvia, laitoin silmät kiinni ja teleporttasin itseni Sohoon. Pakko päästä pian uudelleen - ihan livenäkin :)
  Ihanaa keskiviikkoa!

 2. Jollain reissulla olen istunut Once Upon a Tartin terassilla matkan ensimmäisenä aamuna. Muistan vieläkin kuuman päivän aikaisen aamun, ohi kulkeneet kotiapulaiset veivät pyykkejä pesulaan, koiranulkoiluttajat kävelivät koirineen ohi ja ohittipa meidät myös mies papukaija olallaan. Lasissa oli jääkahvia ja lautasella jotain hyvää.

  1. Heippa, mahtava kuulla. Tuollaiset pienet hetket on niin ihania. Ei siinä paljoa muuta tarvitse kun ihanan kahvilan, hyvän kahvin ja New Yorkin aamun. Antaisin mitä tahansa jos vain pääsisin takaisin!

 3. Moikka!
  Onko sulla antaa vinkkejä gluteenittomista paikoista/ tuotteista New Yorkissa. Oliko miehesi helppo löytää sopivaa syömistä ☺ ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*