On the teracce

Tiedän, että blogissa tulee olemaan näitä terassikuulumisia varmaakin ihan kyllästymiseen asti, mutta en mahda sille mitään että kuinka paljon olen tuollaista ulkona olemista oikeasti Pariisissa kaivannut. Se tuntuu suomalaiselle niin uuvuttavalle, kun ei ole viherkeitaita pihoilla tai meren rantaa minne mennä iltaisin istumaan. En osannut edes kuvitella miten tärkeä se osa Helsinkiä minulle on.

taru6 taru5 taru3

Jenkkiystävämme ja kummitätini ja -setäni ovat olleet meillä tämän viikon kylässä. Jokainen pariskunta on päivisin tehnyt mitä on halunnut, mutta iltaisin ollaan syöty yhdessä. Etelässä on hivenen helpompi liikkua isommalle porukalla, sillä tilaa on ja pöydän saa ravintolaan helpommin vaikka kymmenelle ihmiselle ilman varausta. Näin jälkikäteen olen todella todella onnellinen, että tulimme tänne emmekä jääneet Pariisiin. Täällä on miehet voineet katsella veneitä pitkin Monacoja ja Antibesiä ja me mimmit olemme voineet keskittyä rentoon rantaelämään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen illalla tulimme meille kotiin grillailemaan ja rennosti oleilemaan. Taas kerran olen niin onnellinen, että ostimme tämän talon isolla terassilla, emmekä toista asuntoa täydellä merinäköalalla. Oli niin helppo kattaa kaikki ulos syömään viilenneeseen iltaan.

Vaikka alkukesä meni minulta tässä muutossa ja muissa vähän ohi, on tämä viikko on tuntunut oikeasti lomalle. Onneksi ilmatkin ovat olleet vielä kesälukemissa, niin on voinut nauttia lomasta kunnolla ilman stressiä ja vesisadetta. Voi kun nämä kelit jatkuisivat vielä edes hetkisen!

You may also like

2 Comments

  1. Ranskan Riviera on ihana! Asuin viime vuoden kevään ajan opiskelujen puolesta Antibesissa, ja sieltä tuli hyvien yhteyksien ansiosta ravattua myös Monacossa, Nizzassa ja Cannesissa. Nyt kun olen jo siirtynyt työelämään, odottelen jo innolla milloin pääsen vaikka edes pikalomalla käymään vanhoilla kotikulmilla. Niin kaunis paikka, hyvää ruokaa, meri, ystävällisiä ihmisiä – kaikki mitä voi toivoa. Olette niin onnekkaita kun teillä on oma Rivieran koti :)

  2. Heippa,

    ooh mikä opiskelukaupunki sinulla! Itseasiassa olen huomannut, että täällä on monia suomalaisia opiskelemassa. Monacossa voi esimerkiksi opiskella luksukeen liittyvän MBA:n . En ole Antibesissä vielä ollut, vaikkakin se jo nimen perusteella on lempipaikkani!

    En tiedä missä asut, mutta Finnair ja Norwegian lentää Suomesta tänne suoria lentoja lokakuun loppuuun, niin viikonloppulomalle tänne pääsee hyvin kätevästi.

    Minä tiedän. On vieläkin ihan epätodellinen olo, että tämä on meidän oma koti <3
    Vaikka tämä suuren osan ajasta vuokralla onkin, on tämä ainakin minulle se oma happy place!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*