On Sofie´s lips

Lisää kuvateksti
Tässä pieni kurkkus kuinka hoidan huuliani. Huuleni ovat todella arat ja ne tarvitsevatkin paljon hoitoa. Kesäisin saan olla todella varovainen, ettei aurinko polta niitä ja talvella taas saan rasvata niitä ihan hullun lailla, jotteivat ne paleltusi. Sen takia minulla onkin aina mukanani huulikiiltopussukkani, josta löytyy huulikiiltoja, huulivoiteita ja muutama huulipunakin. Jouduin tänä kesänä olemaan ilman suosikki tuotteitani, koska minun epäiltiin olevan allerginen joko huulikiilloilleini tai kynsilakoilleni. Vielä ei syytä huulteni oireiluun tiedetä, mutta siitä olen varma ettei se johdu kosmetiikasta, jota käytän. Olen epäillyt allergisten oireiden ja huulen ajoittaisen turpoamisen johtuvan ennemminkin hedelmien suoja-aineista, joten olen taas alkanut lempparikiiltojani käyttämään.
Hoitavina huulivoiteina minulla hyvinkin erilaisia tuotteita:
1. Yksi suosikeistani on Elizabeth Ardenin Eight Hour-sarjaan kuuluva huulivoide. Huulivoide on ohut ja jättää pienen kiilteen huulten pinnalle.
2. Mac:ltä minulle on huuliin tarkoitettu hoitoaine. Voide on ohut eikä se tahmaa ollenkaan. Käytän tuotetta joskus  huulikiillonkin sijasta.
3. Marja Entrich on varmasti aika monelle aika tuntematon merkki. Äitini käyttää oikeastaan ainoastaan hänen tuotteitaan, joten äidin kautta olen joskus pienenä tuotteeseen tutustunut. Marja Entrich:n Sunstick on oivallinen tuote aroille huulille. Sunstickistä löytyy sekä UVA- ja UVB-suoja. Tuotetta ei ole testattu eläinkokein. Laitan tuotetta huuliini varsinkin juuri ennen nukkumaan menoa, näin ollen huulet ovat ihanan pehmeät aamuisin.
4. Kenzoki:n Duo Suave Sweet & Smooth Duo on huulirasva, jolla voi myös kuoria huulet. Huulirasva on pystyttäin jaettu kahteen osaan, toisella puolella on rasva ja toisella puolella on huulten kuorimiseen  tarkoitettu voide.
Olen ehdottomasti enemmän huulikiiltojen kuin -punien käyttäjä. En yleensä pidä juurikaan mitään hirmuisen näyttäviä huulia ja sen takia suosinkin mielummin aika neutraaleja värejä.
1. Lancomen Juicy Tubes ovatkin olleet suosikkeinani jo aika kauan. Valitettavasti en muista kyseistä sävyä ihan varmasti, mutta muistaisin sen olevan Toffee. Juicy on ollut niin ahkerassa käytössä, niin siitä on nimi haalistunut kokonaan.
2. Olen viimeisen kahden vuoden ajan käyttänyt Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfectoria. Sävynä minulla on ollut 1 ja olen menettänyt sydämeni kyseiselle tuotteelle. Varsinainen huulikiilto ei ole kyseessä, vaan huulien pohjustusvoide. Voide tekee huulista ihanan tasaiset ja kiiltävät. Itse käytän voidetta ihan vain huulikiiltona, enkä laita sen päälle mitään.
3. YSL:n Golden Gloss on ollut käytössäni myöskin useamman vuoden ja käytän sitä iltameikin kanssa. Päivittäiseen käyttöön se on makuuni ehkä hieman liian “shiny”.
4.  En käytä kesäisin juuri ollenkaan meikkiä, oikeastaan huulikiiltoja vain. Kesällä rusketuksen kanssa sopii pienet väriläiskät ja silloin tällöin suosin  Lancomen Juicy Tubes- sarjasta pinkkiä sävyä nimeltä Bubblegum.
5. Mrs.V kertoi vuosi sitten blogissaan Diorin Lip Maximizeristä,  kävinkin sen heti viime kesänä  ostamassa. Niinkun Mrs.V ja minäkin totean, että ei ne huulet collageenistä huolimatta ole kyllä turvonneet :D. Muuten kyllä oikein oivallinen huulikiilto. Diorin sävy on haalea, kiillon koostumuskin on aika kevyt, joten kiva päivittäinen huulikiilto kaiken kaikkiaan vaikkei se lupauksiinsa yltäntykään.
En käytä juuri ollenkaan huulipunia. Kaksi minulta kumminkin löytyy, kummatkin ovat Mac:n.
1. Minulla on normaalisti aika punakat huulet ja yleensä vaalennan niitä Macin nudella huulipunalla. Sävyn nimi on “Myth”. Huulipunan päälle levitän aina huulikiillon, koska en halua luoda sellaista “makkarankuori”-efektiä. Eli levitän nudea punaa huulilleni aika varoen, jotta ulkonäkö pysyisi klassisena ja tyylikkäänä, eikä menisi mauttomaksi.
2. Koska olen aika tumma, niin minulle sopii räväkät punahuulet. En käytä sävyä arkisin vaan ainoastaan iltaisin juhliin mentäessä. Sävynäni minulla on Mac:n “Ladybug”.
Tässä oli pieni kurkkaus päivittäiseen kauneuden hoitooni :)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*