Omalla lomalla

Hei muruset! Olen ollut viikonlopun kokonaan ulkona, joten täällä on ollut blogiurani hiljaisin viikko. Toivottavasti tekin olette olleet ulkona ettekä sisällä koneen ääressä. Olen halunnut nauttia näistä ilmoista viime kesän edestä ja sen takia blogi on elänyt hiljaiseloa :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka yritin veneellä päivitellä postausta, mutta aurinko häikäisi sen verran, että annoin postausten olla ja keskityin mieluummin siihen olennaiseen, eli totaalisen kesäelämään. Huomenna koittaa kuitenkin arki ja palataan täällä blogissakin ihan siihen normaaliin postaustahtiin :)

P.S. Varasin juuri lennot Italian veljieni luo <3

You may also like

2 Comments

  1. Tykkään blogistasi hirveästi, mutta nyt on pakko tulla huomauttamaan pienestä kielioppiasiasta, joka häiritsee lukuhetkeä blogisi parissa. Nimittäin tällaiset lauseet:

    “Vaikka yritin veneellä päivitellä postausta, mutta aurinko häikäisi sen verran, että…”

    Virke tulisi kirjoittaa jättämällä joko “vaikka” tai “mutta” pois, sillä et tarvitse kuin toista ja jos käytät molempia, lauseesta tulee aivan järjetön.

  2. Tykkään blogistasi hirveästi, mutta nyt on pakko tulla huomauttamaan pienestä kielioppiasiasta, joka häiritsee lukuhetkeä blogisi parissa. Nimittäin tällaiset lauseet:”Vaikka yritin veneellä päivitellä postausta, mutta aurinko häikäisi sen verran, että…”Virke tulisi kirjoittaa jättämällä joko “vaikka” tai “mutta” pois, sillä et tarvitse kuin toista ja jos käytät molempia, lauseesta tulee aivan järjetön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*