Oh please, let´s return to Tiffany!Joulunaika on poikaystävälleni varmaankin aika ahdistavaa. Kun ei oikein tarvitse mitään, niin on vaikea oikeastaan toivoa mitään. Tai tottakai lahjoja on kiva saada, mutta kun ihan oikeasti en tarvitse mitään. Tai noh, tarvitsen jotakin, mutta sellaiset suuremmat investoinnit teen mileummin itse. Ja muutenkin olisi aika epäromanttista saada joulupaketista spottivalo, kamera tai monitoimikone? Ja muutenkin tavaraa on kaapit pullollaan, niin mielummin nauttisin yhteisistä hetkistä kuin pakolla ostetusta tavarasta, jotka ihan hyvin voisin ostaa itsekin. Mutta…

Niin kuin aiemmin olenkin jo kertonut vietimme viime joulun Vietnamissa ja annoin poikaystävälleni ja minulle hemmottelupäivän hotellin spa-osastolla ja illallisen italialaisessa ravintolassa (en pidä jouluruoista, joten mutustelin mielelläni  jotain aivan muuta kuin porkkanalaatikkoa). Poikaystäväni sen sijaan halusi antaa minulle jotain pysyvämpää, niinpä sain häneltä Tiffany-rannekorun. Olen sitä siitä asti kantanutkin kuuliaisesti ranteessani. Ihailin jo vuosi sitten Tiffanyn liikkeessä pienen pieniä cupcake- ja lahjapaketti-riipuksia. Sillä kerralla mukaan lähti vain rannekoru, mutta toivoisin siihen saavani Pariisin reissullani pienen riipuksen eli charmin. Joten toivon todellakin, että raksu kerrankin lukisit blogiani ja lopettaisit joululahjoista stressailun :)

This Christmas time is surely quite awful to many people. Everyone is expecting something but you don’t really know what. I know that my dear boyfriend is one of them. I totally understand him because I  have everything that I need. Or of course there’s something what I want but I rather make big investments myself than wait someone else is do those for me.  I wouldn’t like an idea that he would spend a little fortune on camera equipments or kitchen appliances.  And after all it wouldn’t be very romantic either? And also  because I should rather get rid of things than get more stuff to my cupboards, I would like him to “invest” to a quality time we could spend together. Or..


I have told you before that last Christmas we were in Vietnam. We promised that we wouldn’t buy any gifts because we had already trouble with our overweight luggages. So therefore I bought a spa-day  for both of us and an dinner in Italian restaurant (I don’t like traditional Finnish Christmas meal so I was more than happy when I had my fork in the pasta instead of carrot casserole). Ok let’s get into the point, as a Christmas present he gave me that Tiffany bracelet (in the pictures) and now when we are going to Paris I thought that he could continue this Christmas tradition with little nice charm, either Cupcake or Blue Box. So dear honey I really hope you would read this so you could stop stressing and star enjoying instead.

You may also like

14 Comments

  1. Lahja Tiffanylta on varmaan miltei joka yön oivelistalla!Olemme innokkaia New Yorkin-matkailijoita, ja joka kerta käymme myös Tiffanylla. Alunperin idea oli mieheni. Ensimmäisen yhteisen NYCin reissun aikaan olimme seurustelleet vasta puolisen vuotta, hän halusi osaa Tiffanyltä minulle jonkin korun muistoksi matkasta. Jouduimme hetken arvuuttelemaan mitkä olivat hopeakoruja, hintoja kun ei ollut näkyvissä. Sittemmin Tiffany on pyhittänyt kerroksen hopeakoruille ja hinnatkin ovat esillä.Kokoelmassani on ensimmäisen 1837-riipuksen lisäksi saman sarjan kaksi rannekorua sekä Notes-sarjan riipus ja ranneketju. Unelmoin Paloma Picasson Marrakesh-sarjan rannekorusta, ehkä hankin sen itselleni lahjaksi joskus tulevaisuudessa…Viime jouluna annoin siipalleni viimein oman Tiffany-lahjani, kavosinnapit.

  2. Lahja Tiffanylta on varmaan miltei joka yön oivelistalla!Olemme innokkaia New Yorkin-matkailijoita, ja joka kerta käymme myös Tiffanylla. Alunperin idea oli mieheni. Ensimmäisen yhteisen NYCin reissun aikaan olimme seurustelleet vasta puolisen vuotta, hän halusi osaa Tiffanyltä minulle jonkin korun muistoksi matkasta. Jouduimme hetken arvuuttelemaan mitkä olivat hopeakoruja, hintoja kun ei ollut näkyvissä. Sittemmin Tiffany on pyhittänyt kerroksen hopeakoruille ja hinnatkin ovat esillä.Kokoelmassani on ensimmäisen 1837-riipuksen lisäksi saman sarjan kaksi rannekorua sekä Notes-sarjan riipus ja ranneketju. Unelmoin Paloma Picasson Marrakesh-sarjan rannekorusta, ehkä hankin sen itselleni lahjaksi joskus tulevaisuudessa…Viime jouluna annoin siipalleni viimein oman Tiffany-lahjani, kavosinnapit.

  3. Voi nam tuota pakettia.:)Olisi kyllä kätevää, jos miehet kurkkisivat naistensa blogeja edes näöin joulun alla. Helpottuisi lahjastressi suunnattomasti!

  4. Lumo:Oi että, kuullostaapa kivalta traditiolta :) Ehkä voisin alkaa kehittelemään meille samanlaista :DMä oon halunnut jo kauan New Yorkiin,mutta lentopelkoni takia en vaan uskalla sinne lentää. Tai ajatus Atlantin yllä leijailuista ei tunnu houkuttelevalta. Mutta kai sinne joskus on uskallettava mennä :)Ihana Tiffany-kokoelma sinulla!! Katsoin myös niitä kalvosinnapeja poikaystävääni ajatellen :)Heti kun pääsen näistä joulutohinoista,niin syvennyn blogiisi tarkemmin :)

  5. Voi nam tuota pakettia.:)Olisi kyllä kätevää, jos miehet kurkkisivat naistensa blogeja edes näöin joulun alla. Helpottuisi lahjastressi suunnattomasti!

  6. Lumo:Oi että, kuullostaapa kivalta traditiolta :) Ehkä voisin alkaa kehittelemään meille samanlaista :DMä oon halunnut jo kauan New Yorkiin,mutta lentopelkoni takia en vaan uskalla sinne lentää. Tai ajatus Atlantin yllä leijailuista ei tunnu houkuttelevalta. Mutta kai sinne joskus on uskallettava mennä :)Ihana Tiffany-kokoelma sinulla!! Katsoin myös niitä kalvosinnapeja poikaystävääni ajatellen :)Heti kun pääsen näistä joulutohinoista,niin syvennyn blogiisi tarkemmin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*