Nokia Lumia – puhelin kuin koru

Bye bye my sweet Korean friend. Well, hello there my new magnificent Nokia Lumia!

Olen mukana Indiedaysin ja Microsoftin yhteistyökampanjassa liittyen Nokia Lumiaan. Olin todella onnellinen, että pääsin tällaisena piilonörttinä mukaan tähän mahtavaan kampanjaan. Olen ulkokuorestani huolimatta aika tekninen ihminen ja jo pienestä pitäen olen ennemmin pelannut videopelejä kuin leikkinyt barbeilla. Olen myös näin vanhemmiten ollut tyylilleni uskollinen ja laittanut rahani mieluummin kameroihin ja erilaisiin ohjelmiin kuin luksuslaukkuihin ;)

Olen tottunut älypuhelimien käyttäjä ja tähän mennessä olen käyttänyt niin iOS- ja Android-käyttöjärjestelmällä varustettuja puhelimia. Microsoftin Windows- käyttöjärjestelmä on mielestäni tähän mennessä ollut ainakin minulle se mieleisin ja luovin. Uuden Lumiani käyttöjärjestelmä toi mielestäni jotain uutta sillä välin kuin muut junnaavat paikoillaan.

Älypuhelin on minulle yksi elämän perusedellytyksistä. En pelkästään soita puhelimella vaan minä facebookkaan, mailaan, pinnaan, bloggaan, twiittaan, whats appaan ja ties mitä muuta. Ei nyt varmasti tule kenellekään minään yllätyksenä jos sanon olevani aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä. Nokian Lumia 800 sisältää People hub’in, jonka avulla kaikki Facebook-, Twitter- ja LinkedIn-päivitykset tulevat yhden ohjelman alle. Täten minun ei tarvitse kirjautua moneen sovellukseen, vaan kaikki päivitykset näkyvät yhdellä napin painalluksella. Tehokasta!

Olen myös tykännyt siitä, että olen voinut kustomoida puhelimen näytön ihan omanlaisekseni eritavalla mitä esimerkiksi edellisessä puhelimessani. Tärkeimmät yhteystiedot olen koonnut erilaisiin ryhmiin. Asustelen aika kaukana lähimmistä ystävistäni joten olen koonnut tyttöystäväni yhden napin alle, jota hyväksikäyttämällä voin helposti lähettää heille kaikille esimerkiksi saman hyvänyön viestin.

Kuuntelen musiikkia ihan tosi paljon. Minua ei varmastikaan näe kävelemässä missään ilman, etteivät kuulokkeet olisi korvillani. Uudessa Lumiassani on Nokia Music-ohjelma jonne on jo valmiiksi luotu erilaisia soittolistoja. Sieltä löytyvät niin Flown-soittolistat kuin indie-vaihtoehtoja. Nämä soittolistat ovat mahdollista ladata puhelimeen ja kuunnella myös offlinessa. Eli Spotify-tiliä ei välttämättä tarvitse ladata puhelimeen. Nokia Music’iin on myös mahdollista ladata lempibiisit omalta tietokoneelta tai ostaa lempibiisit puhelimeen ja luoda omat soittolistat sitä kautta.

Nokia Musicista löytyy myös keikkasovellus, joka hakee sijaintietoja hyväksikäyttämällä lähettyvillä olevat keikat. Tämä sovellus on varmasti hyvä varsinkin isoimmissa kaupungeissa vieraillessa. Tätä sovellusta tulen varmasti käyttämään Barcelonan matkallani :)

Monia varmasti kiinnostaa myös, että sopivatko Applen tietokoneet yhteen Nokialaisen kanssa. Minulla ei ole ollut mitään ongelmia niiden yhteensovittamisessa. Sinun tarvitsee vain ladata koneellesi  App storesta Windows Phone connector  :)

Näin visuaalisena ihmisenä pidän todella paljon siitä miltä puhelin näyttää ja tuntuu. Lumiani on korkeakiilto valkoinen ja niin kuin postaukseni otsikkokin sen kertoo, on Nokian Lumia näin kauneutta ihannoivalle naiselle kuin koru. Kerrankin älypuhelin on niin ulkoisesti kuin sisäisestikin kaunis ja käytännöllinen. Puhelin ei ole liian leveä, joten se sopii koristamaan vähän pienempääkin kättä ;)

Haluaisitko sinäkin Nokia Lumian?

Indiedaysin sivuilla kirjoittelee tämän kuuakuden aikana myös toinen piilonörtti. Microsoftin Elina on nimittäin alan rautainen asiantuntija ja hän on bloggaa pop-up tyyppisesti meillä täällä Indiedaysillä. Elina jakaa mobiilikeijun ominaisuudessaan teille lukijoille tämän kampanjan aikana joka viikko yhden valkoisen Nokia Lumian. Lue Elinan blogia täällä ja osallistu kilpailuun! Nokia Lumian brandisivuille pääset tästä.

You may also like

12 Comments

 1. Et arvaakkaan kuinka tämä postaus sai hymyn huulille! Meinaan täällä ilmoittautuu toinen piilonörtti, tietokoneet ohjelmineen viehättää. Tästä voi ehkä kiittää puolisoa joka tuntee tietokoneet, joten sivusta seuranneena on innostus tainnut tarttua :P

  1. Oi mahtavaa :))

   Minä olen pienestä pitäen tykännyt erilaisista teknisistä jutuista. Ehkä suurin syy on, että minulla on kaksi veljeä eli olen aina ollut yksi pojista :)

 2. Et arvaakkaan kuinka tämä postaus sai hymyn huulille! Meinaan täällä ilmoittautuu toinen piilonörtti, tietokoneet ohjelmineen viehättää. Tästä voi ehkä kiittää puolisoa joka tuntee tietokoneet, joten sivusta seuranneena on innostus tainnut tarttua :P

 3. Oi mahtavaa :))Minä olen pienestä pitäen tykännyt erilaisista teknisistä jutuista. Ehkä suurin syy on, että minulla on kaksi veljeä eli olen aina ollut yksi pojista :)

 4. oletko pitkäänkin testannut nyt tuota lumiaa? olen kuullut ja lukenut, että valkoiset kännykät likaantuisivat todella nopeasti ihan normaalissakin käytössä. onko lumiasi pysynyt sinusta hyvänä? :) houkuttaisi itseä paljon joko valkoinen lumia tai samsung, mutta jos pysyy puhtaana ja hyvänä vain muutaman viikon, niin täytynee tyytyä mustaan.

  1. Minulla on ollut lumia yli kuukauden. No tuossa on sellainen korkeakiilto pinta niin lika ei ainakaan tartu niin helposti. Käytän myös sellaista suojakoteloa, niin se ei naarmuunnu tai likaannu laukussa ;)

   Puhelimen pohjamaali on myös valkoinen eli jos se tippuu ja pinta vaurioituu, niin alta ei paista musta väri ;)

 5. oletko pitkäänkin testannut nyt tuota lumiaa? olen kuullut ja lukenut, että valkoiset kännykät likaantuisivat todella nopeasti ihan normaalissakin käytössä. onko lumiasi pysynyt sinusta hyvänä? :) houkuttaisi itseä paljon joko valkoinen lumia tai samsung, mutta jos pysyy puhtaana ja hyvänä vain muutaman viikon, niin täytynee tyytyä mustaan.

 6. Minulla on ollut lumia yli kuukauden. No tuossa on sellainen korkeakiilto pinta niin lika ei ainakaan tartu niin helposti. Käytän myös sellaista suojakoteloa, niin se ei naarmuunnu tai likaannu laukussa ;)Puhelimen pohjamaali on myös valkoinen eli jos se tippuu ja pinta vaurioituu, niin alta ei paista musta väri ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*