Nice Day


Helsingissä ollessa minulle tulee aina pikkuinen paniikki, sillä minulla on monta sellaista pakollista juttua, mitkä minun on “pakko” tehdä joka kesä. Yksi niistä pakollisista jutuista on Kauppatorin aamukahvi. Olen jo muutaman kerran käynyt siellä, mutta halusin nyt vielä viimeisen kerran ennen Vaasaan muuttoani käydä ihastelemassa aamuista Helsinkiä. Söin kauppahallissa lohileivän ja macaronsin. Tähän väliin täytyy sanoa, että Suomen parhaimmat macaronsit eivät löydy kauppahallista vaan Chjokosta.. Aamiaisen jälkeen ostin muutaman maissin ja  suomalaisia omenoita. Minun piti tehdä tarte tatin, mutta omenat katosivat ilmeisesti parempiin suihin;)

Päivä jatkui kivasti, sillä sain kutsun Kraft Foods Finlandin ja Darwin Food Consultingin järjestämään American Deli-tapahtumaan. Tapasin monia ruokabloggaajia ja pääsin tuunaamaan oman kuppikakkuni  muun muassa Teresa Välimäen avustuksella. Illasta voitte lukea lisää esimerkiksi näistä blogeista; Hannan Soppa, Sillä Sipuli ja Pumpkin Jam.

American Delistä taapersin masu täynnä tapaamaan ystäväpariskuntamme pikkuista ihmettä. Vähän ihmeteltiin ja tuijoteltiin toisiamme. Kaikki sujui kivasti, eikä meitä itkettänytkään yhtään. Pikkukaveri sai eilen nimen ja näin Italiafanina voin sanoa, että olen ihan äärimmäisen tyytyväinen nimivalintaan ;)

_________________________________

While I spend my summers in Helsinki I always get a little panic because I have certain “must to do” list in my mind what I have to do while I’m in Helsinki. I have to visit those little islands which are near the city, I have to eat in my favorite restaurants and do plenty of things what I miss while I live in Vaasa. One of those things is drinking  morning coffee in market square. I just like the early morning atmosphere. 

After the same day I participated one event with other food bloggers. The theme of this event was American Deli. There was plenty of sweet delicacies and the most fun thing was that we had a chance to make our own cupcakes. And you know that I love cupcakes!

After in the same evening I went to our friends place to meet their little miracle. That little guy was so sweet and he didn’t cry at all. I held him for a few hours and  we just stared each other.  Yesterday that little  sweetie got name. Because I’m a huge fan of Italy, I have to say that I’m more than pleased with the name they picked for him <3


You may also like

16 Comments

  1. No näin hiuksien omistajana täytyy sanoa, että ei ne aina niin ihanat ole. Hiukseni ovat luonnonkiharat ja juurikin sen takia niitä ei ole helppo hoitaa.

   Mutta kiitos :)

 1. Ihanan kuuloinen päivä. Me olemme haaveilleen mieheni kanssa koko kesän, että pääsisimme Kauppatorille lorvimaan, kuvaamaan ihmisiä. Eikä olla vielä ehditty! Joskus pienet asiat voivat olla vähän haasteellisia…

  1. Se olikin aika kiva päivä. Mullakin on monta juttua jäänyt tekemättä. Aina sitä miettii monen jutun kohdalla, että sen voi tehdä myöhemminkin. No toivottavasti kerkeätte Kauppatorille vielä. Siellä tosin voi käydä vielä pitkälle syksyyn :)))

 2. Ihanan kuuloinen päivä. Me olemme haaveilleen mieheni kanssa koko kesän, että pääsisimme Kauppatorille lorvimaan, kuvaamaan ihmisiä. Eikä olla vielä ehditty! Joskus pienet asiat voivat olla vähän haasteellisia…

 3. Tosi kivan olonen blogi, pakko ruveta seuraan, ja vielä varsinkin kun kotikaupunkiini muutat, Vaasaan. Mikäs sut tänne ajaa? :)http://mymind-ssu.blogspot.com/

 4. No näin hiuksien omistajana täytyy sanoa, että ei ne aina niin ihanat ole. Hiukseni ovat luonnonkiharat ja juurikin sen takia niitä ei ole helppo hoitaa.Mutta kiitos :)

 5. Se olikin aika kiva päivä. Mullakin on monta juttua jäänyt tekemättä. Aina sitä miettii monen jutun kohdalla, että sen voi tehdä myöhemminkin. No toivottavasti kerkeätte Kauppatorille vielä. Siellä tosin voi käydä vielä pitkälle syksyyn :)))

 6. Kiitos :)

  Siellähän minä olen asustellut opiskelujen takia viimeiset 3,5 vuotta :)
  Kaunis kaupunki, harmi vain etten pääse siitä ikinä kesäisin nauttimaan.

 7. Kiitos :)Siellähän minä olen asustellut opiskelujen takia viimeiset 3,5 vuotta :)Kaunis kaupunki, harmi vain etten pääse siitä ikinä kesäisin nauttimaan.

 8. Niin oli!

  Rakastan maissia! Söin eilenkin makuja maasta tapahtumassa grillattua maissia ja se oli niin makeaa ja hyvää :))

 9. Niin oli!Rakastan maissia! Söin eilenkin makuja maasta tapahtumassa grillattua maissia ja se oli niin makeaa ja hyvää :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*