New shoes on aging feet

Jos jotain rakastan, niin ne ovat kengät. Minulla on kasoittain ballerinoja, mutta talvikenkiä ei niinkään. Näissä kenkäostoksissa on vain yksi ongelma, okei kaksi… A)Suomesta ei löydy kenkiä ja b) jos löytyy, niin ne maksavat pienen omaisuuden verran. Vaikka kenkiin pitääkin satsata, mutta silti en raaski ostaa monen sadan euron kenkiä ihan koko ajan, sillä ne menevät joka tapauksessa muutamassa kuukaudessa ihan hurjan näköisiksi ja päätyvät keväällä roskakoriin.

Suomessa on se ongelma, että täällä myydään joko ihan pilipali kenkiä ilman minkäänlaista rakennetta tai sitten designer-kenkiä nahkapohjilla, mutta jotain siltä väliltä on vaikea löytää. Näiden juttujen takia säntäänkin ulkomailla aina kenkäkaupoille, jotta hintalaatusuhde on Sohvin rahapussin kanssa kohdillaan ;)

Chicagossa ollessa minulla oli yksi päivä aikaa tehdä ostoksia ja kenkäkaupat olivat pyyhekauppojen kanssa fokuksessa. En ole koskaan ollut mikään Guess-fani, jotain aivan muuta itse asiassa, mutta suureksi yllätyksekseni löysin Guessiltä kahdet kengät. Etualalla näette uudet mokkasaappaani.

Kuten näette, ei saappaat ole perinteistä Guessiä, vaan vähän klassisempaa ja käytännöllisempää mitä yleensä. Noita saappaita on nyt pidetty kuukauden päivät ja pidän niistä ihan todella paljon. Pienellä korolla on kätevä kipittää ja mokka on mukava materiaali :)

You may also like

8 Comments

 1. Onpa todella kauniit saappaat! Itse olen hulluna nilkkureihin, mutta kieltämättä nyt talvisin saappaat ovat käytännöllisempiä. Yleensä olen suosinut matalakorkoisia saappaita, koska korot eivät oikein sovi Helsingin liukkaaseen talvikeliin. Löysin tämän talven saappaat alennusmyynnistä jo elokuussa, Exito Shoes- kenkäkaupasta :)

   

  xxx
  E

  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 2. Heip, 

  millaisia kaipailet? Itse olen ennen yliopistton menoa ollut kenkämyyjänä ja varsinkin italilaiset ja espanjalaiset suunnittelijat ja merkit ovat tulleet tutuiksi :)

  Kenkiin jos joihinkin kannattaa panostaa :)

 3. Hop hip,

  kiitos, niin minunkin mielestä. Sellaiset käytännölliset ja klassiset, ei mitään ylimääräisiä härpäkkeitä :)

  Jep, eivät sovi ei. Mikäs niillä koroilla kävelessä marmorikaduilla, mutta täällä mukulakivillä köpötellessä ne ovat varsinkin talvella haaste. 

  Oi mahtavaa ja hirmuisen kätevää ;)

 4. Hei minulla on ollut aivan samankaltainen ongelma, eli runsaasti kesäkenkiä, mutta ei juurikaan kenkiä talveksi. Huomasin syyksi tähän myös sen, etten tahtonut löytää minuntyylisiäni jalkineita kenkäkaupoista rajallisen valikoiman vuoksi. Nykyisin tilaankin melkein kaikki vaatteet ja kengät nettikaupoista. Talvea varten tilasin Spartoolta juuri pitkävartiset saappaat ja yhdet nilkkurit. Nettikaupoissa on tosiaan se hyvä puoli, ettei törmää ainakaan ihan heti kadulla toisiin samanlaisiin kenkiin (paitsi tietysti jos ostaa Conversen tennarit :P).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*