Bedroom decoration & Kartell Ghostbusters

Mietin vähän aikaa sitten makuuhuoneen uudistusta ja mietinnässä oli Kartell Ghostbusters –yöpöydät. Mietin niiden ja muutaman yöpöydän välillä ja päädyin loppujen lopuksi ostamaan Kartellin läpinäkyvät haamut. Kiitos paljon kommenteista ja ajatusten vaihdosta verkkokauppoihin liittyen.

kartell

Jos tämä olisi meidän ensisijainen koti, olisin varmasti ostanut peiliset pöydät (tällaiset), mutta kun vuokraamme kotiamme ja emme ikinä voi tietää kuka täällä asuu, niin peilipöytien rikkoontuminen olisi ollut suuri riski. Kartellin pöydät pysyvät helposti hyvänä ja jos toinen vaikka menisi rikki, saa sen korvattua uudella helposti. Eli tällaisten järkisyiden takia päädyin Kartellin haamuihin.

kartell

Niin kuin näkyy, on se sängynpääty saatu seinälle, minkä hetki sitten toin Suomesta mukanani. On se vain hassua, miten pienellä asialla on niin suuri vaikutus koko huoneen ilmeeseen. Olen ostanut sängynpäädyn noin kolme vuotta sitten muistaakseni Hobby Hallista ja en voisi olla sängynpäätyyn tyytyväisempi. Onneksi se mahtui ja sopii tänne etelän kotiin hyvin, sillä olisi ollut sääli luopua siitä.

Muuten en ole makuuhuonetta juurikaan sisustellut ja nytkin sängyn päällä on väliaikainen päiväpeitto. Sitten kun olen löytänyt mieleisen päiväpeiton ja uusia vuodevaatteita, saatte makuuhuoneesta lisää kuvia. On ihana tunne, kun asiat edistyvät ja tämä talo on koko ajan enemmän ja enemmän koti.

Vaikka tämä koti ei ole meidän ensisijainen asuinpaikka, on tästä kodista tullut kummallekin lempipaikka. Täällä on niin rauhallista, ilma on raikasta ja mieli on kaikella tavalla rennompi. Kotimme ja kylämme myötä olen sen ymmärtänyt, että miten asuinkaupungilla voi olla suuri merkitys koko hyvinvointiin. Täällä etelässä vallitsee niin sanotusti hyvät energiat kaikella tavalla.

PS. Kiitos paljon edellisten postausten kommentteihin. Palaan niihin tänään illalla, sillä olen kuvannut koko eilisen teille uutta materiaalia ensi viikoksi. Tänään ajattelin toivon mukaan nauttia edes hivenen auringosta, sillä tämä viikon kestänyt myrskyilma taitaa olla pikkuhiljaa väistymässä.

You may also like

8 Comments

 1. Hei Sofie,

  Seuraan blogeja satunnaisesti, enka siksi tieda, oletko mahdollisesti jo kirjoittanut enemmankin asunnon ostosta Etela-Ranskasta. Olisi nimittain mielenkiintoista kuulla lisaa. Meilla on viela ajatuksen tasolla unelma omasta, myoskin vuokralle annettavasta asunnosta Provence- Cote D’ Azur -alueelta. Koska budjetti ei riita esimerkiksi Cannesin paraatipaikoille, olisi mukava kuulla sinulta vinkkeja asunnon ostoon sielta pain, seka mielipiteita eri kylista tai alueista, joista asuntoa voisi katsella. Toiveena tietysti suht lyhyt matka merelle ja muihin rannikon ylellisyyksiin. Kiitos jos jaksat tallaisesta raapustaa!

  1. Heippa,
   en itseasiassa ole muuten kun ehkä jossakin sivukappaleessa kirjoitellut asunnonhankkimisesta täältäpäin vaikka muuten olen kirjoitellut Etelä-Ranskasta.

   Meillä prosessi kestii 6kk sen jälkeen kun löysin asuntomme. Eli hermot pitää olla ja täällä ei tunneta suomalaista “huomenna avaimet käteen”-asuntokauppoja.

   Täällä on todella erihintaluokan taloja, mutta pääpiirteittäin asunnot maksaa saman verran kuin Helsingissä. Nizzassa on edullisempaa, mutta Nizzasta en asuntoa ostaisi. Tuttavaani lainaten, Nizzassa on vähän liikaa lieveilmiöitä. Vaikka ihan Nizzan kupeessa asumme, on fiilis kylässämme aivan erilainen mitä Nizzassa.

   Pysyisin kumminkin aika lähellä lentokenttää, sillä vaikka junat, uberit ja muut kulkevat, on kiva kun asunnolle pääsee alle tunnissa.

   Asunnon saa täältä aina vuokralle, sillä hotellien yleinen taso on aika kehno jos ei halua maksaa yöstä montaa sataa euroa. Eli varmasti sijoitus maksaa itsensä takaisin.

   Voin suositella asunnonvälittäjäämme: http://www.nicolaspisani.com/

   He ovat huippuammattilaisia ja äärettömän ystävällisiä. Heillä on asuntoja laidasta laitaan. Yksiöistä 100 huoneen huviloihin :)

  1. Joo aina silloin tällöin. Se on itseasiassa ollut koko asunnon tarkoitus. Viihdytään täällä vaan niin paljon paremmin, kuin Pariisissa ja nyt ollaan vesivahingon takia evakossa täällä etelässä.

 2. Heippa, etsiskelin tässä juuri sängynpäätyjä ja pähkäilytäni pääni puhki mistä löytää sopivankokoinen/ei liian paksu pääty sängylleni tuli mieleen, että Char taisi mainita tämän sinun sängynpäätysi olevan Ellos Homen? Vai oliko se vain kollaasin pääty, koska tässä omassa tekstissäsi lukee Hobby Hall? :) yhtä kaikki, JOS pääty sattuisi olemaan Ellos Homelta tiedustelisin sen kiinnittämistä, koska emmin hieman seinän suhteen ja että pysyykö pääty kiinni seinässä. Kyseessä on väliseinä, enkä ole yhtään varma kestääkö se päätyä. Jos päätysi on siis seinään ripustettava, kuulisin mielelläni miten se kannattaa siihen kiinnittää, että varmasti pysyy :) Kiitos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*