Natural eyebrows – my perfect products!

 

En ole millään lailla yleisesti addiktoitunut meikkaamisesta. Aika naturellisti siis menen tilanteesta toiseen. Olen itseasiassa tainnut sen mainitakin, että olen hyvä hoitamaan ihoa, mutta todella laiska meikkaaja. En olisi varmasti näin laiska meikkaaja, jos minulla olisi apuna joku taho joka oikeasti opettaisi minut peittämään tummat silmänaluseni ja korostamaan niitä parhaimpia puoliani.

Natural eye brows

Yksi asia on minulle tosin todella tärkeä ja se on kulmakarvat. Olen värjännyt kulmiani teinistä asti ja olin varmaankin 14-vuotta, kun äitini vei minut ensimmäisen kerran kosmetologille värjäämään kulmakarvani. No sillä tiellä olen edelleen ja noin kolmen viikon välein käyn värjäämässä kulmani. Sitä ei usko kovinkaan moni, mutta omat kulmani ovat ihan valkoiset ja pientä haituvaa. Lie mennyt kaikki karvankasvu käsiin ja päähän. Hiuksia minulla nimittäin riittää, että niitä pitää käydä ohentamassa, mutta kulmakarvoja pitää taasen käydä maalamassa lisää.

Natural eye brows

Olen etsinyt ihmetuotetta puolet eliniästäni ja viime lauantaina Helsinki-Vantaan lentokentällä kävelin MAC:n myymälän ohi. Tuttuun tapaani ihailin silmät soikeina myyjän kulmakarvoja ja voivottelin omia hapsujani, jotka ovat tällä hetkellä aika hurjassa kunnossa. Kyselin myyjältä vinkkejä, että miten hän on saanut loihdittua itselleen niin kauniit kasvojen raamit. Hän esitteli minulle muutamaa tuotetta, mutta kun kaikki muu oli jo kokeiltu, pyysin että hän maalaisi minulle MAC:n geelillä samanlaiset kulmat mitä hänellä itsellään oli.

Natural eye brows

Kulmista tuli kerrassaan mahtavat ja uusi luottotuote oli löydetty. Geelin kun yhdistää & The Others Storiesin Taupen väriseen kulmäkynään  (kyllä, tämä on ollut lempituote jo 3 vuotta)  ja Lumenen kulmaväreihin, on luonnollinen mutta näyttävä lopputulos taattu. En pidä liian piirretyistä kulmista, vaan kunnon Pocahontas-kulmakarvoista. Onneksi ne saa maalamalla ja piirtämällä, jos omat ovat vähän ohuenlaiset. Eli jos olette edelleen etsimässä hyvää tuotetta kulmakarvoille, suosittelen MAC:n kulmageeliä oikein lämpimästi. Voidegeeliä on useassa sävyssä, joten jokaiselle löytyy varmasti se oma sävy.

Geelivoide / MAC / Dirty Blonde

Kulmaväri Lumene / Medium Brown

Kulmakynä / & Other Stories /Taupe

 

You may also like

9 Comments

 1. Jes, kiitos vinkistä! Toinen olemattomien kulmakarvojen omistaja kiittää. Käyn myös säännöllisesti vahauttamassa ja värjäyttämässä kulmat, mutta silti ne katoavat etenkin kuvissa. Pitää kokeilla tuota geeliä. Hassua, en tosiaan olisi arvannut, että sulla on myös vaaleat kulmakarvat. Olen päinvastoin aina ajatellut, että sulla on luonnostaan tummat ja näyttävät kulmat. Ja nyt nyt kun pääsin kommentoinnissa vauhtiin, niin toivonpa samalla postausta siitä, millainen on perusmeikkisi ja millä tuotteilla sen teet. T: Vielä laiskempi meikkaaja, jolta meikit kuluvat kasvoilta ennätysnopeasti.

  1. Hei sinä! Niin katoavt ja näytän kuvissa aina niin ilmeettömältä kun ei ole raameja kasvojen ympärillä.

   Ei sitä kukaan oikein tiedäkään, ellei ole nähnyt minua ilman meikkiä. Yleensä värjään joka kolmas viikko, mutta luottokosmetologi jäi Suomeen, niin olen ollut vähän hädässä. MAC:n tuote on oikeasti pelastanut minut nyt jo viikossa kaikilta kriiseiltä :)

   On pitänyt sellainen tehdä vaikka kuinka monta kertaa, mutta on aina kuvaaja kateissa juuri silloin kun haluaisin ottaa nassusta kuvan.

   Suosittelen hartaasti tuota MAC:n geeliä- paras juttu!

 2. Asun itsekin Pariisissa ja olen täällä käynyt micropigmentoimassa kulmani, tosi hyvä tulos ja pitäisi kestää 3-6 kk! Suosittelen, ei tarvitse meikata kulmia ollenkaan!

  1. Heippa Katia, osaatko suositella paikkaa? Itse käyn värjäämässä kulmani Benefitillä, mutta haluaisin suosituksia pigmentointipaikasta. :)

   1. Olen käynyt Boudoir du regard -salongissa (13, rue Saint Sauveur), heillä on myös muita osoitteita Pariisissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*