My time – I eat cake in bed

Parempi puoliskoni on ollut viikon verran Lapissa, niin olen ollut yksikseni kotosalla. Vaikka olen aika suhteellisen sosiaalinen tapaus, mutta nautin yksinolosta myös ihan todella paljon. Yksin ollessani teen kaikkea sellaista mistä parempi puoliskoni ei niinkään välitä. Minulla on ollut näennäinen I eat cake in bed –asenne päällä tämän viikon ajan ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen esimerkiksi kuunnellut Yann Tiersenin ja Gavin Mikhailin pianon pimputusta taukoamatta. Katsellut Almodovarin elokuvia ja muita sellaisia, mitkä eivät oikein ole hänen mieleen.  Syönyt salaattia, sushia ja sosekeittoja. Käynyt joogassa ja harrastanut retail therapya. Niin, ja olen myös siivonnut. Se on aina ensimmäinen asia mitä teen kun olen yksin.

Recently Updated499 Recently Updated500

Recently Updated501

Olen viettänyt tällaisen hyvin naisellisen viikonlopun. Tehnyt kasvohoitoja, lueskellut muotilehtiä ja jättänyt sängyn petaamatta. Uskokaa tai älkää, mutta sitä ei ikinä tapahdu.  Ei ikinä.

Recently Updated498

Olen myös pystynyt levittämään joitain tavaroitani sellaisiin ei niin tavanomaisiin paikkoihin, kun ne eivät ole häirinneet ketään muuta. Täten olohuoneen pöytä on ollut tämän viikon lähinnä meikkauspöytäni. Tänään tosin siihen taitaa tulla muutos, kun herraseni saapuu kotiin ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään on kumminkin vielä ns. Omaa aikaa jäljellä jonka vietän teille suklaa tryffeleitä tehden (saatte reseptin ennen ystävänpäivää), joogaillen ja tavaroitani korjaillen…

Mitä teidän sunnuntaihin kuuluu?

__________________________________________________

 

My better half has been in Lapland, so I’ve been own my on at home. Although I’m pretty social person, but I do enjoy being alone as well. When I’m alone I do things that my other half doesn’t like that much. I’ve been listening music by Yann Tiersen and Gavin Mikhail. I’ve watched Spanish movies, done some retail therapy and yoga. Ate some sushi and soups.

I’ve spent quite feminine week. I have made facials, read fashion magazines and I haven’t even made my bead. I have been also able to sprinkle my belongings into unusual places because they haven’t interfered anyone else. Thus, my make up products has been the centerpiece of our living room table. Today, however, it seems that there will be a change when my mister comes home ;)

My Sunday includes some baking (you’ll get the recipe before Valentine’s Day), yoga and cleaning. Do you have some specific plans for today?

You may also like

28 Comments

 1. Minä teen aivan samoin! Siivoan ensin, vaihdan lakanat ja silitän ne. Ostan kukkia ja teen koko asunnosta minun valtakunnan. Vaikka ikäväkin on niin on se vaan ihanaa olla yksin joskus.

  1. Sinun tekemisesi kuulostavat samoilta kuin minun. Ostin nimenomaan kukkia ja vaihdoin lakanat (en tosin silittänyt niitä sillä pellava menee heti kurttuun ja ryppyyn).

   Yksinolo on joskus niin terapeuttista. Minulla on niin levännyt olo kun olen saanut tehdä kaikkia omia projektejani ihan rauhassa täällä kotosalla :)

 2. Minä teen aivan samoin! Siivoan ensin, vaihdan lakanat ja silitän ne. Ostan kukkia ja teen koko asunnosta minun valtakunnan. Vaikka ikäväkin on niin on se vaan ihanaa olla yksin joskus.

 3. Kauniita kuvia ja kivoja tunnelmia. Vaikka on ihanaa jakaa arki toisen kanssa, niin välillä on myös paikallaan olla kotona itsekseen ja tehdä mitä haluaa :)
  Kivaa sunnuntain jatkoa!

  1. Heippa Mikko!

   Ompas ollut hauska törmätä kaupungilla :)

   Tuo mitä haluaa on nimenomaan se juttu mistä pidän kun olen yksin. Voin levitellä maaleja, helmiä ja meikkejä ympäriinsä ihan hyvillä mielin ja toista ärsyttämättä.

   Kiitos samoin Mikko, nähdään taas :)

 4. Kauniita kuvia ja kivoja tunnelmia. Vaikka on ihanaa jakaa arki toisen kanssa, niin välillä on myös paikallaan olla kotona itsekseen ja tehdä mitä haluaa :)Kivaa sunnuntain jatkoa!

 5. Hih, tuo sängyn petaaminen kuulostaa niin tutulta! Jotenkin tuntuu, että päivä ei oikeasti ala, ennen kuin sänky on pedattu.

  Asun yksin, mutta tuossa yhtenä viikonloppuna päätin pitää täysin stressivapaan päivän enkä tehdä mitään, mitä “kuuluu”, niin olin niin hurja, että jätin sängynkin petaamatta ;-) Illalla nukkumaan käydessä oli tosin sitten sellainen olo, kuin joku vieras olisi nukkunut sängyssäni ja seuraavana päivänä oli ihan pakko vaihtaa lakanat! Kyllä on kaikenlaisia pakkomielteitä itselleen kehittänyt! :-D

  1. Tiedän. Tulen hieman kiukkuiseksi jos sänkyä ei ole pedattu.

   Heh, oletpas sinä kapianllinen;). Minua inhottaa jos sänkyyn tullaan edes kotivaatteissa, työvaatteissa nyt puhumattakaan. Sänkyyn ei mennä kuin suihkunraikkaana. Olen hirmuinen tyranni näissä puhtausasioissa :D

 6. Hih, tuo sängyn petaaminen kuulostaa niin tutulta! Jotenkin tuntuu, että päivä ei oikeasti ala, ennen kuin sänky on pedattu. Asun yksin, mutta tuossa yhtenä viikonloppuna päätin pitää täysin stressivapaan päivän enkä tehdä mitään, mitä “kuuluu”, niin olin niin hurja, että jätin sängynkin petaamatta ;-) Illalla nukkumaan käydessä oli tosin sitten sellainen olo, kuin joku vieras olisi nukkunut sängyssäni ja seuraavana päivänä oli ihan pakko vaihtaa lakanat! Kyllä on kaikenlaisia pakkomielteitä itselleen kehittänyt! :-D

 7. Sinun tekemisesi kuulostavat samoilta kuin minun. Ostin nimenomaan kukkia ja vaihdoin lakanat (en tosin silittänyt niitä sillä pellava menee heti kurttuun ja ryppyyn). Yksinolo on joskus niin terapeuttista. Minulla on niin levännyt olo kun olen saanut tehdä kaikkia omia projektejani ihan rauhassa täällä kotosalla :)

 8. Heippa Mikko!Ompas ollut hauska törmätä kaupungilla :)Tuo mitä haluaa on nimenomaan se juttu mistä pidän kun olen yksin. Voin levitellä maaleja, helmiä ja meikkejä ympäriinsä ihan hyvillä mielin ja toista ärsyttämättä.Kiitos samoin Mikko, nähdään taas :)

 9. Tiedän. Tulen hieman kiukkuiseksi jos sänkyä ei ole pedattu.Heh, oletpas sinä kapianllinen;). Minua inhottaa jos sänkyyn tullaan edes kotivaatteissa, työvaatteissa nyt puhumattakaan. Sänkyyn ei mennä kuin suihkunraikkaana. Olen hirmuinen tyranni näissä puhtausasioissa :D

 10. Täydellisen kuuloinen viikko Sofie, kivaa vaihtelua :)

  Aika samanlaiselta kuulostavat omat viikonloput jos olen yksinäni ja poikaystävä reissussa. Siivoaminen, petivaatteiden vaihto ja kukkien ostaminen – niistä yleensä aloitan myös :)Sitten on nuo koruprojektit, neulomukset yms. Levittäydyn niin keittönpöydälle kuin olohuoneen pöydälle helmieni ja lankojeni kanssa.
  Sitten on nuo herkkukokeilut. Poikaystävä ei sillä tavoin välitä leivoksista yms. herkuista joten niitä tulee monesti testattua kun olen yksinäni. Onneksi ystävät ja työkaverit ovat myös herkkusuita niin saavat aina maistiaisia :)

  Pakko muuten vinkata kivasta kirjasta jonka ostin alennusmyynneistä viidellä eurolla: Lahjoja keittiöstä. 100 vastustamatonta lahjaa kaikkiin tilaisuuksiin.Kirja on inspiroivia ideoita tulvillaan, kun suunnittelen tässä ystävänpäivä herkkuja :)

  1. Niin on ollut Lora, toivottavasti sinulla myös :)

   Mikäköhän juttu tuo tavaroiden levittley oikein on ;)? Haluaisin niin paljon oman työhuoneen.Meinasin liittyä taiteilija kavereideni seuraaan heidän työhuoneelleen, mutta sitten en olisi ollut ikinä kotona. Olisi kyllä ollut kiva kokea mitä olisi tullut vaatesuunnittelijan, ruokabloggaajan, valokuvaajan ja muiden taiteilijahörhöjen työpajasta. Olisin saanut vaatteita ja muut ruokaa :)

   Meidän elämät kuulostaa aika samoille. Täällä asuu myös yksi herkkusuu ja en voi leipoa, sillä olen ainut joka syö niitä herkkuja. Pitää ehkäpä aloittaa työkavereille leipominen :)

   Kiitos kirjavinkistä. Mistä ostit sen?

   Kivaa sunnuntaita :)

   1. Oma työhuone olisi aika pop. Meidän toinen makkari toimii kyllä semmoisena mutta työpöytää koristaa poikaystävän omat kojeet ja muutenkin huone on täytetty erilaisilla harrastusvälineillä joten suosiolla olen “luovuttanut” huoneen hänelle :) Meidän pienen taloyhtiön kellaritiloissa on semmoinen “harrastusvaja” jossa naapurit ovat tehneet erinäisiä huonekalujen kunnostusta yms. joten sinnekin voisi ehkä levittäytyä jos saisin työpöydän sinne hankittua :)

    Ostin kirjan WSOY:n kirjakaupasta. Varoituksen sananen – alepöydästä löytyi monia kivoja ruoka/harrastekirjoja ;)

 11. Täydellisen kuuloinen viikko Sofie, kivaa vaihtelua :) Aika samanlaiselta kuulostavat omat viikonloput jos olen yksinäni ja poikaystävä reissussa. Siivoaminen, petivaatteiden vaihto ja kukkien ostaminen – niistä yleensä aloitan myös :)Sitten on nuo koruprojektit, neulomukset yms. Levittäydyn niin keittönpöydälle kuin olohuoneen pöydälle helmieni ja lankojeni kanssa. Sitten on nuo herkkukokeilut. Poikaystävä ei sillä tavoin välitä leivoksista yms. herkuista joten niitä tulee monesti testattua kun olen yksinäni. Onneksi ystävät ja työkaverit ovat myös herkkusuita niin saavat aina maistiaisia :)Pakko muuten vinkata kivasta kirjasta jonka ostin alennusmyynneistä viidellä eurolla: Lahjoja keittiöstä. 100 vastustamatonta lahjaa kaikkiin tilaisuuksiin.Kirja on inspiroivia ideoita tulvillaan, kun suunnittelen tässä ystävänpäivä herkkuja :)

 12. Hyvältä kuulostaa! Minustakin on ihanaa välillä viettää laatuaikaa ihan yksikseni. Se antaa tilaa ajatella ja kiittää siitä, mikä omassa elämässä on hyvää. Muiden puheilta ei usein sellaisia miettimään. Yksinolo on lääke sosiaalisuuden yliannostukseen. Vaikka vieressä olisi kaikkein rakkain, vaatii hän huomiota ja kompromisseja. Niitä ei yksin ollessa tarvitse tehdä. Ihanaa ensiviikkoa!

  1. Hei Meri :)

   Niin se on. Yksinolo tekee pieninä annoksina ihan hyvää. Olen muuten aika supersosiaalinen niin on jopa ollut outoa olla ihan puhumatta :D

   Olen voinut myös touhuta näitä omia projektejani tuntematta huonoa omaatuntoa siitä, ettei minulla ole hänelle niin paljoa aikaa.

   Kiitos samoin, toivottavasti aurinko taas paistaa :)

 13. Hyvältä kuulostaa! Minustakin on ihanaa välillä viettää laatuaikaa ihan yksikseni. Se antaa tilaa ajatella ja kiittää siitä, mikä omassa elämässä on hyvää. Muiden puheilta ei usein sellaisia miettimään. Yksinolo on lääke sosiaalisuuden yliannostukseen. Vaikka vieressä olisi kaikkein rakkain, vaatii hän huomiota ja kompromisseja. Niitä ei yksin ollessa tarvitse tehdä. Ihanaa ensiviikkoa!

 14. Niin on ollut Lora, toivottavasti sinulla myös :)Mikäköhän juttu tuo tavaroiden levittley oikein on ;)? Haluaisin niin paljon oman työhuoneen.Meinasin liittyä taiteilija kavereideni seuraaan heidän työhuoneelleen, mutta sitten en olisi ollut ikinä kotona. Olisi kyllä ollut kiva kokea mitä olisi tullut vaatesuunnittelijan, ruokabloggaajan, valokuvaajan ja muiden taiteilijahörhöjen työpajasta. Olisin saanut vaatteita ja muut ruokaa :)Meidän elämät kuulostaa aika samoille. Täällä asuu myös yksi herkkusuu ja en voi leipoa, sillä olen ainut joka syö niitä herkkuja. Pitää ehkäpä aloittaa työkavereille leipominen :)Kiitos kirjavinkistä. Mistä ostit sen?Kivaa sunnuntaita :)

 15. Hei Meri :)Niin se on. Yksinolo tekee pieninä annoksina ihan hyvää. Olen muuten aika supersosiaalinen niin on jopa ollut outoa olla ihan puhumatta :D Olen voinut myös touhuta näitä omia projektejani tuntematta huonoa omaatuntoa siitä, ettei minulla ole hänelle niin paljoa aikaa. Kiitos samoin, toivottavasti aurinko taas paistaa :)

 16. Oma työhuone olisi aika pop. Meidän toinen makkari toimii kyllä semmoisena mutta työpöytää koristaa poikaystävän omat kojeet ja muutenkin huone on täytetty erilaisilla harrastusvälineillä joten suosiolla olen “luovuttanut” huoneen hänelle :) Meidän pienen taloyhtiön kellaritiloissa on semmoinen “harrastusvaja” jossa naapurit ovat tehneet erinäisiä huonekalujen kunnostusta yms. joten sinnekin voisi ehkä levittäytyä jos saisin työpöydän sinne hankittua :)Ostin kirjan WSOY:n kirjakaupasta. Varoituksen sananen – alepöydästä löytyi monia kivoja ruoka/harrastekirjoja ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*