My name is Hugo, Hugo Boss

 

Anteeksi tämä pieni blogihiljaisuus, mutta minulla on ollut ihan hirmuisen paljon koulu- ja muuttohommia. Kaikki huonekalut ovat löytäneet uudet omistajat ja allekirjoittanut teki äsken toiseksi viimeisen yliopistouransa tentin. Olo on todella huojentunut, sillä viimeinkin se loppu alkaa häämöttämään :)

Nyt kumminkin niihin kenkiin…

Vaasassa on muihin kauppoihin nähden ihan todella surkea kenkävalikoima. Siis todella surkea. Olen asunut täällä jo yli 4 vuotta enkä ole ostanut täältä yhtiäkään kenkäpareja.. Kunnes sitten viime viikolla törmäsin näihin pehmeänahkaisiin ballerinoihin.

Ennen opiskelijaelämää olin niin sanotusti kenkäalalla ja olin päivittäin kosketuksissa designer-kenkiin. Kun putosin tänne opiskelijaelämän iloihin ei budjetti enää kestänyt useita satoja maksavia kenkiä. Vaasassa tosin ei niitä uskaltaisi edes käyttää, sillä täällä tuulee ja tuiskuaa vähän miten sattuu.

Mitä kenkiin tulee, niin ostan aina nahkakenkiä. Mieluummin satsaan yhteen kunnon pariin, kuin viisiin huonoihin kenkiin. Minulle tärkeää on, että kengillä pystyy kävelemään eikä rakkoja tarvitse edes miettiä.

Monissa kunnon kengissä on nahkapohja, mikä tuottaa aina pientä päänvaivaa täällä Suomessa asuessa. Sora ja vesisade eivät ole nahkapohjien kavereita ja täten olen teettänyt kenkiini aina meidän sääoloihin sopivan pohjan. Juhlakenkiin jätän tosin nahkaisen pohjan. Entinen esimiehenikin vertasi kumipohjaa Mikki Hiiri kelloon ja nahkapohjaa Rolexiin. Ehkä hieman karkea vertaus, mutta ymmärrätte varmasti pointin :). Näissä uusissa ballerinoissani on onneksi sääolot otettu huomioon ja kenkä on puolipohjattu kumilla, joten uusilla kengilläni voi tepastella vähän kosteammissakin sääoloissa.

En malta odottaa, että pääsen sujauttamaan uudet pehmoiset ballerinat jalkoihini ja tanssimaan ne jalassa Bercelonan kaduilla ;)

Oikein ihanaa ja aurinkoista perjantain jatkoa muruset <3

________________________________________

I am so sorry that I haven’t been able to post so regularly during the past days. I have so many school assignments and tasks related to my move to Helsinki to handle right now, so I haven’t had so many hours free during this week. But guess who did her very second last exam today? Me! I feel so happy because finally I can really see the end of my studies :))

Now to the shoes…

I’ve been living in this same city for the past 4 years, but still I haven’t bought even one pair of shoes from here. There aren’t just any good shoe shops around. I was in designer shoe business before my studies and that’s why especially I have felt sometimes miserable because here is not even one good shoe shop.

When it comes to shoes, I look for quality. Of course I had to loosen my standards a bit when I started to study, but still I call for quality instead of quantity.  I found these pretty leather ballerinas last week and I can’t wait to put them on and walk on the streets of Barcelona ;)

You may also like

48 Comments

 1. Oi onpa kauniit ballerinat! Tarvisin kanssa kesäksi uudet mustat baltsut. Ennen ostin aina halpiskenkiä, jotka hiersivät tai hajosivat alta aikayksikön, mutta nyt olen alkanut panostaa vähän parempiin kenkiin. Eron kyllä huomaa :)

  Olen muuten vähän samoilla fiiliksillä opiskelujen suhteen, palautin eilen lopputyöni ja nyt on sitten kaikki tehty ja valmistuminen edessä. Olo on tosiaan huojentunut ja jotenkin ihan epätodellinen. Mietin vaan koko ajan, että mitä mun pitikään seuraavaksi tehdä kun todellisuudessa ei tarvitse tehdä enää mitään opiskelujuttuja :D

  1. Niin on ja myös kovin pehmoiset :)

   Niin huomaa ja eikö se niin mene että köyhän=opiskelijan ei kannata ostaa huonoa. Olen tän huomannut tässä vuosien mittaan todella monessa asiassa. Mielummin satsaan kerralla kunnolla kuin joka vuosi vähän. Tästä hyvä esimerkki on Peakin untuvatakkini :)

   Oi mahtavaa, onneksi olkoon. On varmasti aivan mahtava fiilis. En voi edes kuvitella että miltä se tulee sitten joskus tuntumaan.Varmasti aivan ihanalta. Ihana on saada yksi projektin tehtyä loppuun ennen kuin aloittaa seuraavan projektin. Nyt kuule vain nautit olostasi ja lähenevästä kesästä :)

 2. Oi onpa kauniit ballerinat! Tarvisin kanssa kesäksi uudet mustat baltsut. Ennen ostin aina halpiskenkiä, jotka hiersivät tai hajosivat alta aikayksikön, mutta nyt olen alkanut panostaa vähän parempiin kenkiin. Eron kyllä huomaa :) Olen muuten vähän samoilla fiiliksillä opiskelujen suhteen, palautin eilen lopputyöni ja nyt on sitten kaikki tehty ja valmistuminen edessä. Olo on tosiaan huojentunut ja jotenkin ihan epätodellinen. Mietin vaan koko ajan, että mitä mun pitikään seuraavaksi tehdä kun todellisuudessa ei tarvitse tehdä enää mitään opiskelujuttuja :D

 3. Oooijoi kuinka hienot!

  Mukavaa perjantaita täältä kurjan harmaasta ja sateisesta Turusta!! (Miten säätila voikin masentaa näin?! :/ Onneksi blogeissa sentään paistaa aina aurinko! ;) )

  1. Eikö ;)

   No täälläkin on kyllä aika harmaata, mutta sisäinen aurinko paistaa kyllä aika voimakkaasti :)
   Minulla on kaksi viikkoa jouluun! Kahden viikon päästä köröttelen muuttokuorman mukana uuteen kotiin <3

   Nimenomaan, täällä paistaa aina aurinko kaikesta kiireestä ja stressistä huolimatta :)

   Hyvää viikonloppua!

 4. Oooijoi kuinka hienot! Mukavaa perjantaita täältä kurjan harmaasta ja sateisesta Turusta!! (Miten säätila voikin masentaa näin?! :/ Onneksi blogeissa sentään paistaa aina aurinko! ;) )

 5. Mistä löysit noi kengät Vaasasta?!Oon asunu täälä jo kohta kaksi vuotta,enkä ole ostanut mitään tämän kaupungin kaupoista.Olen samaa mieltä tämän kaupungin kenkäkaupoista ja laajennan sen vielä lisäksi vaatekauppojen puolelle.Olen tullut nettikauppojen vakikäyttäjäksi.Huomenna olis kuitenkin tarkoitus mennä vähän pyörimään keskustaan,josko sattuis löytymään jotain.

  1. Aukiasta :)

   Minua oikeesti ihmetyttää, että miten täällä ei ole kenkäkauppoja. Silloin kun muutettiin tänne niin vähän leikilläni mietin, että täällä olisi kyllä markkinarakoa kenkäkaupalle. Jos jäisin tänne asumaan niin ensimmäinen yritys minkä tänne perustaisin olisi kenkäkauppa :)

   Vaatekauppoja nyt on sen verran minkä tällä hetkellä tarvitsen, mutta ainahan tänne yksi Zara ja MD tietenkin mahtuisi ;)

 6. Mistä löysit noi kengät Vaasasta?!Oon asunu täälä jo kohta kaksi vuotta,enkä ole ostanut mitään tämän kaupungin kaupoista.Olen samaa mieltä tämän kaupungin kenkäkaupoista ja laajennan sen vielä lisäksi vaatekauppojen puolelle.Olen tullut nettikauppojen vakikäyttäjäksi.Huomenna olis kuitenkin tarkoitus mennä vähän pyörimään keskustaan,josko sattuis löytymään jotain.

 7. Taisin käydä sovittelemassa samaisia baltsuja Aukialla, harmi vaan että jalkani osui tasan 36:n ja 37:n niin että pienempi painoi kamalasti ja isompi pari hölskyi kävellessä :/ Mutta onnittelut ihanista uutukaisista, olisin niiin mielelläni itsekin tassutellut niillä kevääseen :)

  1. Oh no :/

   Ehkä minun onneni, että 37 oli sinulle liian iso:)? Minullekin olisi 36,5 ollut varmasti paras mahdollinen mutta käytän aina kengissä pohjallisia niin tuo 37 ei onneksi hölskynyt :)

 8. Taisin käydä sovittelemassa samaisia baltsuja Aukialla, harmi vaan että jalkani osui tasan 36:n ja 37:n niin että pienempi painoi kamalasti ja isompi pari hölskyi kävellessä :/ Mutta onnittelut ihanista uutukaisista, olisin niiin mielelläni itsekin tassutellut niillä kevääseen :)

 9. Niin on ja myös kovin pehmoiset :)Niin huomaa ja eikö se niin mene että köyhän=opiskelijan ei kannata ostaa huonoa. Olen tän huomannut tässä vuosien mittaan todella monessa asiassa. Mielummin satsaan kerralla kunnolla kuin joka vuosi vähän. Tästä hyvä esimerkki on Peakin untuvatakkini :)Oi mahtavaa, onneksi olkoon. On varmasti aivan mahtava fiilis. En voi edes kuvitella että miltä se tulee sitten joskus tuntumaan.Varmasti aivan ihanalta. Ihana on saada yksi projektin tehtyä loppuun ennen kuin aloittaa seuraavan projektin. Nyt kuule vain nautit olostasi ja lähenevästä kesästä :)

 10. Eikö ;)No täälläkin on kyllä aika harmaata, mutta sisäinen aurinko paistaa kyllä aika voimakkaasti :)Minulla on kaksi viikkoa jouluun! Kahden viikon päästä köröttelen muuttokuorman mukana uuteen kotiin <3Nimenomaan, täällä paistaa aina aurinko kaikesta kiireestä ja stressistä huolimatta :)Hyvää viikonloppua!

 11. Aukiasta :)Minua oikeesti ihmetyttää, että miten täällä ei ole kenkäkauppoja. Silloin kun muutettiin tänne niin vähän leikilläni mietin, että täällä olisi kyllä markkinarakoa kenkäkaupalle. Jos jäisin tänne asumaan niin ensimmäinen yritys minkä tänne perustaisin olisi kenkäkauppa :)Vaatekauppoja nyt on sen verran minkä tällä hetkellä tarvitsen, mutta ainahan tänne yksi Zara ja MD tietenkin mahtuisi ;)

 12. Oh no :/Ehkä minun onneni, että 37 oli sinulle liian iso:)? Minullekin olisi 36,5 ollut varmasti paras mahdollinen mutta käytän aina kengissä pohjallisia niin tuo 37 ei onneksi hölskynyt :)

 13. Tarvitsin udet popot Barcelonaan niin nuo tulivat kuin tilauksesta ja olivat vielä alennuksessakin :)

 14. Kiitti,sinne siis ainaki suuntaan huomenissa!Ja onnea toka vikan tentin suorittamisesta ja mukavaa viikonloppua:).

 15. On kyllä tosi tyylikkään näköiset nuo kengät :) Itselläkin on ihan uunituoreet balleriinat ja odottelen kovasti että niitä pääsisi käyttämään jo :P

  1. Kiitos :)

   Kävinkin kurkkaamassa blogiisi jaolit kotiuttanut todella kauniit Stylesnobit :)

   Niinpä! Täällä Vaasassa on vielä aika lumista, mutta ainakin viimeistään Helsingissä sujautan ne jalkaani.

 16. On kyllä tosi tyylikkään näköiset nuo kengät :) Itselläkin on ihan uunituoreet balleriinat ja odottelen kovasti että niitä pääsisi käyttämään jo :P

  1. I know :)

   I guess you will find those from your lovely country :)) And btw. I envy you so much because in Italy you have so many brands available that we even haven’t heard about. I’m loosing my mind every time I come there, especially in the sales periods :D

   Last time I even bought baby Dior items even I’m not even close to have babies :D

   1. Sì, hai ragione! Siamo pieni di marche di abbigliamento!! It’s very easy to find something you really like, but sometimes we are attracted to the things we don’t have ahah btw I’m a big fan of ballerinas, they’re so comfortable and chic at the same time!

 17. Beautiful :))) Le voglio anch’io :( sono anche Made in Italy, dici che le troverò qui??? Un bacione

 18. Kiitos :)Kävinkin kurkkaamassa blogiisi jaolit kotiuttanut todella kauniit Stylesnobit :)Niinpä! Täällä Vaasassa on vielä aika lumista, mutta ainakin viimeistään Helsingissä sujautan ne jalkaani.

 19. I know :)I guess you will find those from your lovely country :)) And btw. I envy you so much because in Italy you have so many brands available that we even haven’t heard about. I’m loosing my mind every time I come there, especially in the sales periods :DLast time I even bought baby Dior items even I’m not even close to have babies :D

 20. Noilla kaunokaisilla kelpaa tepastella Barcelonan kaduilla ja toivottavasti ballerinat saa ensi kuussa käyttöön täälläkin. Itse vähän hullaannuin ja tilasin kahdet ihanat nahkaiset nudet ballerinat Brandokselta, innolla odottelen niiden saapumista :)

  Mukavaa viikonloppua! Toivottavasti olosi on viime viikonlopusta parempi!

  1. Niin minunkin mielestäni. Niiden kanssa kelpaa kipittää tosin ihan missä vain :)

   Olen vähän huono netti- kenkäshoppailija. Tai kun oma jalka jää aina kokojen väliin, niin en jaksa sitä vaihto- ja palautusrumbaa :D

   Kiitos samoin. Täällä sataa vähän räntää ja on muutenkin ihan harmaata, mutta toivotaan että ensi viikolla päästäisiin nauttimaan paremmista ilmoista :)

 21. Noilla kaunokaisilla kelpaa tepastella Barcelonan kaduilla ja toivottavasti ballerinat saa ensi kuussa käyttöön täälläkin. Itse vähän hullaannuin ja tilasin kahdet ihanat nahkaiset nudet ballerinat Brandokselta, innolla odottelen niiden saapumista :)Mukavaa viikonloppua! Toivottavasti olosi on viime viikonlopusta parempi!

 22. Niin minunkin mielestäni. Niiden kanssa kelpaa kipittää tosin ihan missä vain :)Olen vähän huono netti- kenkäshoppailija. Tai kun oma jalka jää aina kokojen väliin, niin en jaksa sitä vaihto- ja palautusrumbaa :DKiitos samoin. Täällä sataa vähän räntää ja on muutenkin ihan harmaata, mutta toivotaan että ensi viikolla päästäisiin nauttimaan paremmista ilmoista :)

 23. Onpa kauniit ballerinat, yksinkertaisen tyylikkäät mutta sopivasti jotain jujua! :) Samaa mieltä, mielummin yhdet laadukkaat hyvät kuin viisi paria epämukavia halvempia kenkiä.

  Ja samanlaisissa opintojen viimeistelyrutiineissa mennään täälläkin, joten I feel you! Eilen oli toivottavasti viimeinen tentti (ainakin tähän tutkintoon…) ja sitten onkin enää vain gradun palautus. Voimia sinne loppurutistukseen! :)

 24. Onpa kauniit ballerinat, yksinkertaisen tyylikkäät mutta sopivasti jotain jujua! :) Samaa mieltä, mielummin yhdet laadukkaat hyvät kuin viisi paria epämukavia halvempia kenkiä.Ja samanlaisissa opintojen viimeistelyrutiineissa mennään täälläkin, joten I feel you! Eilen oli toivottavasti viimeinen tentti (ainakin tähän tutkintoon…) ja sitten onkin enää vain gradun palautus. Voimia sinne loppurutistukseen! :)

 25. Sì, hai ragione! Siamo pieni di marche di abbigliamento!! It’s very easy to find something you really like, but sometimes we are attracted to the things we don’t have ahah btw I’m a big fan of ballerinas, they’re so comfortable and chic at the same time!

 26. Sinun onnesi tosiaan :) Oma onneni olivat nudet stylesnobit samaisesta kaupasta (: Kuivaa asfalttia odotellessa!

 27. Heippa,

  Ihana uusi tuttavuus tämä sinun blogisi :) Ihan mahtava postaus ja kysyisinkin että miten/minkälaiset pohjat olet vaihtanut nahkapohjaisiin ballerinoihisi? Ostin keväällä Pariisista Repetton ballerinat ja niissä on kuminen kanta, mutta nahkainen pohja ja olen juurikin miettinyt miten saisin kengät säilymään mahdollisimman pitkään hyvänä. Tuo pohjallinen on erinomainen idea ja käynpä sellaiset hankkimassa välittömästi. Mutta sitten tuo varsinainen kengänpohja.. Apua! :)

  1. Hei, no kiva kuulla :))

   Siis käyn aina suutarilla ja laitan niihin kumiset pohjat. Nahkapohja on todella ihana, mutta ei vain sovellu tänne Suomen soraan ja sateisiin. Eli jos haluat kenkäsi säilyvän parempina niin teetäppä suutarilla kenkiisi uudet pohjat.

   Yep, täten kengät pysyvät hyvinä pitkään :)

 28. Heippa,Ihana uusi tuttavuus tämä sinun blogisi :) Ihan mahtava postaus ja kysyisinkin että miten/minkälaiset pohjat olet vaihtanut nahkapohjaisiin ballerinoihisi? Ostin keväällä Pariisista Repetton ballerinat ja niissä on kuminen kanta, mutta nahkainen pohja ja olen juurikin miettinyt miten saisin kengät säilymään mahdollisimman pitkään hyvänä. Tuo pohjallinen on erinomainen idea ja käynpä sellaiset hankkimassa välittömästi. Mutta sitten tuo varsinainen kengänpohja.. Apua! :)

 29. Hei, no kiva kuulla :))Siis käyn aina suutarilla ja laitan niihin kumiset pohjat. Nahkapohja on todella ihana, mutta ei vain sovellu tänne Suomen soraan ja sateisiin. Eli jos haluat kenkäsi säilyvän parempina niin teetäppä suutarilla kenkiisi uudet pohjat.Yep, täten kengät pysyvät hyvinä pitkään :)

 30. Tiedätkö tehdäänkö uusi pohja vanhan päälle vai tämä tapahtuu? Tai satutko tietämään Helsingistä suutarin joka osaisi homman takuuvarmasti hoitaa?

  1. Siis pohjaa minun mielestä hiotaan sen verran että kengän pohja on edelleen balansissa koron kanssa. Ennen kuin muutin Vaasaan niin käytin viiskulman suutaria ja hän on kaiketi edelleen se kaikista suosituin ammattitaitonsa takia :)

 31. Tiedätkö tehdäänkö uusi pohja vanhan päälle vai tämä tapahtuu? Tai satutko tietämään Helsingistä suutarin joka osaisi homman takuuvarmasti hoitaa?

 32. Siis pohjaa minun mielestä hiotaan sen verran että kengän pohja on edelleen balansissa koron kanssa. Ennen kuin muutin Vaasaan niin käytin viiskulman suutaria ja hän on kaiketi edelleen se kaikista suosituin ammattitaitonsa takia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*