My Holly & Whyte picks

The good life is right here!

1. Neule, 100 % puuvillaa, 29,95 €. 2. 3/4 hihainen paita, 90%puuvillaa ja 10% elastaania, 14,95 €. 3. Paita, 100% puuvillaa, 32,95 €. 4. Toppi, 65% polyesteria ja 35% viscosia, 19,95 €. 5. Palmikkoneule, 100% puuvillaa, 19,85 €. 6. Mekko, 100% polyesteria, 44,95€.

Ainakin FB-ystäväni tietävät, että innostuin aikalailla viime viikolla julkaistusta Lindexin Holly & Whyte-mallistosta. Kipitin heti aamusta kauppaan, sillä arvelin malliston viehättävän aika monia muitakin joten halusin taata, että saan mallistosta juuri ne kappaleet joita olin aiemmin jo ihaillut. Sain blogin kautta aika kivan lahjakortin ja sain valita lahjakortilla kaksi valitsemaani tuotetta. Ihan niihin kahteen en kumminkaan tyytynyt, vaan kaupasta ostoskassiini eksyi aika monta malliston juttua…

No jos innostuin tekemään ostoksia, niin taisin myös innostua hetkiseksi hieman muotibloggaamisestakin. Tämäntyyppiset postaukset eivät kuulu blogini normaalin sisältöön, mutta halusin näyttää teille, että mitä kaikkea sitä oikein tuli ostettua. Tein postauksen Barcelonan matkaani ajatellen, joten sen takia kuvissa vilahtaa myös passi ja muutama muu juttu. Uskon, että varsinkin kuvissa nähty mekko nähdään ensimmäisen kerran päälläni juurikin Barcelonassa. Muuten kuvissani näkyy Mangon ja Zaran bleiserit, joitakin yksittäisiä asusteita ja HAY:n henkari. Kaikki vaatteet mitkä ostin Holly & Whyte-mallistosta on listattu kuvien alle. Tuotteisiin on myös laitettu linkki, niin pääsette tuotenimeä painamalla suoraan Lindexin kotisivulle.

Mitäs te tykkäätte mallistosta? Tämä taisi olla itse asiassa ensimmäinen kerta kun ostin jotakin näistä yhteistyömallistoista. Itse pidän tosi paljon aika selkeistä ja klassisista vaatteista, niin sen takia tämä mallisto oli enemmän kuin mieleeni. Taas tuli kaappiin sinisiä raitapaitoja, valkoisia neuleita ja vähän myös sitä säihkettä ;)

_______________________________________________

Last week Lindex released their co-creation collection that they made together with Gwyneth Paltrow. I got a bit excited with this Holly & Whyte collection and I managed to buy quite many pieces from this modern preppy line. Blue suits me better than black for instance and that’s why I was quite pleased with this collection. Holly & Whyte collection was full with items that I could see myself wearing, everyday clothes with a little twist.

Gwyneth Paltrow is also one of my favorite celebrities. It feels that she has that inner glow  and wisdom. Besides all of her natural beauty, she likes to cook ;)

You may also like

90 Comments

 1. Mulle oli kanssa ensimmäinen kerta ikinä, kun ostin jostain yhteistyömallistosta jotain. Tästä tykkäsin todella, todella paljon! Gwyneth Paltrowstakin tykkään, olen seuraillut hänen tyyliään jo, apua, vuodesta 1997, vai koska se Sliding Doors tulikaan…

  Mä ostin punaiset chinot ja tuon saman raitapaidan kuin sinullakin. Kummittelemaan jäivät vihreät chinot ja juurikin tuo mekko. Mutta eikös tässä mallistossa ollut niin, että tuotteita tulee lisääkin, eikä se ole ihan niin lyhytaikainen juttu kuin esimerkiksi HM:n yhteistyöt? Vai olenko ihan väärässä?

  1. Niin minäkin! Olisin voinut ostaa kaikkia monessa kappaleessa, sillä tiedän, että tulen käyttämään näitä vaatteitani usein.

   Joo, hän on kerrassaan upea! Rakastuin häne Oscareissa nähtyyn iltapukuun. Hänestä hehkuu ulos ystävällisyys ja maanläheisyys :)

   Hmm. Mä kokeilin chinoja ja ne.. No ei nyt jotenkin istununeet :D

   Niin mäkin olen ymmärtänyt.. Ehkä käyn sitten ostamassa toisen tuollaisen raitapaidan :)

 2. Mulle oli kanssa ensimmäinen kerta ikinä, kun ostin jostain yhteistyömallistosta jotain. Tästä tykkäsin todella, todella paljon! Gwyneth Paltrowstakin tykkään, olen seuraillut hänen tyyliään jo, apua, vuodesta 1997, vai koska se Sliding Doors tulikaan… Mä ostin punaiset chinot ja tuon saman raitapaidan kuin sinullakin. Kummittelemaan jäivät vihreät chinot ja juurikin tuo mekko. Mutta eikös tässä mallistossa ollut niin, että tuotteita tulee lisääkin, eikä se ole ihan niin lyhytaikainen juttu kuin esimerkiksi HM:n yhteistyöt? Vai olenko ihan väärässä?

 3. Mullekin löytyi tosiaan tuosta mallistosta ne punaiset housut ja sitten se valkoinen neule. Innostuin viikonloppuna lähtemään Barkabyhyn (Tukholman outlet alue) ja sieltä löytyikin etsimäni tummansiniset chinosit whyredilta ja villakangastakki ensi talveksi Hopelta ja Boomerangista farkkutunika minkä voi laittaa bikinien päälle. Nyt joutuu kyllä opiskelijana hillitsemään itseään vähän aikaa.
  Innostuin muuten eilen leipomaan karjalanpiirakoita, ruotsalainen poikaystävä ei ollut koskaan syönyt ja oli hänen mieleensä. Aurinkoisissa merkeissä aloitellaan viikkoa. Toivottavasti siellä myös!! :)

  1. Hei!

   On muuten tosi kiva kun kirjoitat ruotsiksi :) Huomasin karjalanpiirakkapostauksesi eilen ja mietin, että en ole varmaan kymmeneen vuoteen tehnyt karjalanpiirakoita. Ne on kovaa huutoa myös meillä, niin ehkä pitäisi vähän petrata..

   Hmm. Ne punaiset housut oli kyllä tosi kivat. Viisi kiloa sitten olisin voinut laittaa ne päälleni :D. Kokeilin niitä, mutta ne ei istuneet ei sitten ollenkaan :/

   No kuulostaapa kivoilta löydöiltä. Teillä on siellä Ruotsissa vaikka mitä.. Oh. Olen innostunut Whyredistä itse ihan tosi paljon :)

   No kyllä se aurinko hivenen kurkkailee tuolta pilvien lomasta! Kivaa viikon alkua myös sinne :)

 4. Mullekin löytyi tosiaan tuosta mallistosta ne punaiset housut ja sitten se valkoinen neule. Innostuin viikonloppuna lähtemään Barkabyhyn (Tukholman outlet alue) ja sieltä löytyikin etsimäni tummansiniset chinosit whyredilta ja villakangastakki ensi talveksi Hopelta ja Boomerangista farkkutunika minkä voi laittaa bikinien päälle. Nyt joutuu kyllä opiskelijana hillitsemään itseään vähän aikaa. Innostuin muuten eilen leipomaan karjalanpiirakoita, ruotsalainen poikaystävä ei ollut koskaan syönyt ja oli hänen mieleensä. Aurinkoisissa merkeissä aloitellaan viikkoa. Toivottavasti siellä myös!! :)

 5. Niin minäkin! Olisin voinut ostaa kaikkia monessa kappaleessa, sillä tiedän, että tulen käyttämään näitä vaatteitani usein.Joo, hän on kerrassaan upea! Rakastuin häne Oscareissa nähtyyn iltapukuun. Hänestä hehkuu ulos ystävällisyys ja maanläheisyys :)Hmm. Mä kokeilin chinoja ja ne.. No ei nyt jotenkin istununeet :DNiin mäkin olen ymmärtänyt.. Ehkä käyn sitten ostamassa toisen tuollaisen raitapaidan :)

 6. Hei!On muuten tosi kiva kun kirjoitat ruotsiksi :) Huomasin karjalanpiirakkapostauksesi eilen ja mietin, että en ole varmaan kymmeneen vuoteen tehnyt karjalanpiirakoita. Ne on kovaa huutoa myös meillä, niin ehkä pitäisi vähän petrata.. Hmm. Ne punaiset housut oli kyllä tosi kivat. Viisi kiloa sitten olisin voinut laittaa ne päälleni :D. Kokeilin niitä, mutta ne ei istuneet ei sitten ollenkaan :/No kuulostaapa kivoilta löydöiltä. Teillä on siellä Ruotsissa vaikka mitä.. Oh. Olen innostunut Whyredistä itse ihan tosi paljon :)No kyllä se aurinko hivenen kurkkailee tuolta pilvien lomasta! Kivaa viikon alkua myös sinne :)

 7. Ooo, arvaa kuka oli NIIN oottanut tätä postausta! Ja hitsit ne näyttää niin ihanilta sun päälläs, oi oi! Pitää kyllä tervehtyä pikavauhtia, että minäkin pääsen kaupoille ;)

   1. Kiitos <3 Kyllä se tästä kun alkoi antibioottikuuri ja kaikkea, plaah. Ja joo, mä himoitsen beigejä chinoja, jomtain kauluspaitaa ja sinistä bleiseriä, niin ja puuvilla-neuletta joka näköjään on kaikkialta loppu. Saapi nähdä miten käy! Raitamekotkin olis kiva kesäks, pitääpi kokeilla ;)

    1. Ne chinot ei sitten ollu mulle. Oli ihana miten myyjäkin meni hiljaiseksi ja sanoi varovasti, että ei ehkä ole ihan se paras malli :D

     Tuo mekko on vähän samantyyppinen kuin se valkoinen pinterest-ihastuksemme ;)

 8. Ooo, arvaa kuka oli NIIN oottanut tätä postausta! Ja hitsit ne näyttää niin ihanilta sun päälläs, oi oi! Pitää kyllä tervehtyä pikavauhtia, että minäkin pääsen kaupoille ;)

 9. Lindex on viime aikoina osannut yllättää monesti positiivisesti. Huomaan jos ostaan vaatteita että ne on melkein kaikki Lindexistä. Laatu on noussut mutta myös hinnat. Tästä kyseisestä mallistosta en löytänyt vielä ainakaan mitään mutta viime syksyn Reese Witherspoonin mallistosta ostin vähäs mitäkin!
  Malliston vaatteet näyttää kyllä sulla tosi raikkailta! Ja kiva ylläri tällainen muotipostauskin :)

  1. Olen kanssasi aivan samaa mieltä! Ennen se on ollut mulle ns. sukkakauppa mutta nykyään löydän sieltä aina silloin tällöin tosi kivoja juttuja :)
   Mua harmittaa se Reesen malliston farkkupaita. En vain löytänyt paitaa omassa koossani :(

   1. Mulla on just se! Oon ottanu ihan pari viikkoa sitten sen vasta käyttöön kun se “unohtui” kaappiin syksyllä kun sen Norjasta ostin. Tykkään siitä tosi paljon! Harmi kun et löytäny koossasi. Täällä on ollu alerekissä niitä kokoja niin kannattaa plarata läpi kun Lindexillä käy.

    1. OOOOOH, oon superkade! Se on niin ihana!! Olen tämmöinen röyhelöinen farkkutyttö ja se paita on nimenomaan minua :) No mä en oo ainakaan täällä Vaasassa nähnyt niitä ja olen kyllä kysynyt myyjilta ja he ovat sanoneet, että kaik meni mitä tuli :(

 10. Lindex on viime aikoina osannut yllättää monesti positiivisesti. Huomaan jos ostaan vaatteita että ne on melkein kaikki Lindexistä. Laatu on noussut mutta myös hinnat. Tästä kyseisestä mallistosta en löytänyt vielä ainakaan mitään mutta viime syksyn Reese Witherspoonin mallistosta ostin vähäs mitäkin!Malliston vaatteet näyttää kyllä sulla tosi raikkailta! Ja kiva ylläri tällainen muotipostauskin :)

 11. Ovatko rusettihiusdonitsitkin Lindexiltä? Täytyy käydäkin katsomassa tuo uusi mallisto Lindexillä. :)

 12. OIH OIH ihania kuvia nämä ! :) piti täälläkin kommentoida vaikka facebookissakin jo tykkäilin ! Ja tosiaan, kiva kun välillä näitä vaatepostauksiakin :)

  1. Kiitos, innostuin vähän kuvailemaan ja asettelemaan. Kiva kun tykkäät :)

   Pidän edelleen siellä kameran takana olosta, mutta aina välillä voin jotakin tämäntapaista postailla :)

 13. OIH OIH ihania kuvia nämä ! :) piti täälläkin kommentoida vaikka facebookissakin jo tykkäilin ! Ja tosiaan, kiva kun välillä näitä vaatepostauksiakin :)

 14. Hih, oli muuten hassua että sinä olit valinnut kollaasiisi aivan eri tuotteet :) Koita parantua, sillä ei oo kiva jos flunssa pitkittyy :/

 15. Olen kanssasi aivan samaa mieltä! Ennen se on ollut mulle ns. sukkakauppa mutta nykyään löydän sieltä aina silloin tällöin tosi kivoja juttuja :)Mua harmittaa se Reesen malliston farkkupaita. En vain löytänyt paitaa omassa koossani :(

 16. Kiitos, innostuin vähän kuvailemaan ja asettelemaan. Kiva kun tykkäät :)Pidän edelleen siellä kameran takana olosta, mutta aina välillä voin jotakin tämäntapaista postailla :)

 17. Lueskelin sun blogia kun se oli siinä vanhassa osotteessa, mutta lukeminen vaan jäi kun innostukseni blogimaailmaa kohtaan hiipui muutenkin lopetettuani oman blogin. Nyt kuitenkin olen alkanut taas selailemaan suosikkejani uudestaan ja päädyinpä sitten tänne enkä vähään aikaan lähdekään:D Tosi ihania, tyylikkäitä kuvia ja osaat kirjoittaa tavalla, jota on helppo ja miellyttävä lukea:-) Uusi suosikki!

  1. Hei paluulukijani :)

   Tervetuloa takaisin!

   Voi miten kiva kuulla, että pidät blogistani! Te lukijat olette kyllä muuten niin koulukeskeiskeisen elämäni valopilkkuja <3

   Kiva kun löysit takaisin :)

 18. Lueskelin sun blogia kun se oli siinä vanhassa osotteessa, mutta lukeminen vaan jäi kun innostukseni blogimaailmaa kohtaan hiipui muutenkin lopetettuani oman blogin. Nyt kuitenkin olen alkanut taas selailemaan suosikkejani uudestaan ja päädyinpä sitten tänne enkä vähään aikaan lähdekään:D Tosi ihania, tyylikkäitä kuvia ja osaat kirjoittaa tavalla, jota on helppo ja miellyttävä lukea:-) Uusi suosikki!

 19. Mulla on just se! Oon ottanu ihan pari viikkoa sitten sen vasta käyttöön kun se “unohtui” kaappiin syksyllä kun sen Norjasta ostin. Tykkään siitä tosi paljon! Harmi kun et löytäny koossasi. Täällä on ollu alerekissä niitä kokoja niin kannattaa plarata läpi kun Lindexillä käy.

 20. OOOOOH, oon superkade! Se on niin ihana!! Olen tämmöinen röyhelöinen farkkutyttö ja se paita on nimenomaan minua :) No mä en oo ainakaan täällä Vaasassa nähnyt niitä ja olen kyllä kysynyt myyjilta ja he ovat sanoneet, että kaik meni mitä tuli :(

 21. Hei paluulukijani :)Tervetuloa takaisin!Voi miten kiva kuulla, että pidät blogistani! Te lukijat olette kyllä muuten niin koulukeskeiskeisen elämäni valopilkkuja <3Kiva kun löysit takaisin :)

 22. Hei Sofié!

  Todella hienoja ja tyylikkäitä löytöjä olet tehnyt! Itsekin ostin tuon raidallisen paljettineuleen, josta tuli heti suosikkipaitani. Ongelmana on ainoastaan, ettei sitä raskisi pitää tai ainakaan laittaa pesukoneeseen, ettei vaan kulu. Miten ajattelit itse pestä oman neuleesi?

  Mitä mieltä muuten olit niistä saman malliston hihattomista paitapuseroista, joissa oli napit ja röyhelö edessä? Niitä oli ainakin pilkullisena ja vaaleansinisenä :)

  1. Heippa!

   Paidanhan voi pestä 40 asteessa, mutta itse laittaisin paidan kyllä pesupussiin ja nurinpäin. Paljettien värien on tapana haalistua, niin ihan vain sitä silmällä pitäen. Paidan voi tottakai pestä myös käsin, mutta siinä tapauksessa älä ainakaan puristele paitaa kovinkaan paljoa etteivät paljetit taitu :)

   Pidin niistä todella paljon, mutta sen malliset paidat eivät sovi vartalolleni ollenkaan. Minulla on hivenen raskaampi ylävartalo, mutta luisevat kädet niin sellaiset paidat eivät ikäväkseni sovi minulle ollenkaan.

 23. Hei Sofié!Todella hienoja ja tyylikkäitä löytöjä olet tehnyt! Itsekin ostin tuon raidallisen paljettineuleen, josta tuli heti suosikkipaitani. Ongelmana on ainoastaan, ettei sitä raskisi pitää tai ainakaan laittaa pesukoneeseen, ettei vaan kulu. Miten ajattelit itse pestä oman neuleesi?Mitä mieltä muuten olit niistä saman malliston hihattomista paitapuseroista, joissa oli napit ja röyhelö edessä? Niitä oli ainakin pilkullisena ja vaaleansinisenä :)

 24. Toi on niin ihanan oloinen mallisto! Täytyy ehdottomasti käydä tsekkaamassa. Sä näytät niin “ready for Barcelona” tuossa ylimmäisessä kuvassa, reissuun lähdön fiilis välittyy :)

  1. Niin on! Juuri sellaisia arkivaatteita pienellä mausteella :)

   Hih, mä veikkaan että siinä vaiheessa kun matka koittaa niin minulla on kyllä aikamoinen reissufiilis. Takana on muutto jota pelkään jo valmiiksi, koulujutut ja edessä on matka ja kesä :)))

 25. Toi on niin ihanan oloinen mallisto! Täytyy ehdottomasti käydä tsekkaamassa. Sä näytät niin “ready for Barcelona” tuossa ylimmäisessä kuvassa, reissuun lähdön fiilis välittyy :)

 26. Kiitos <3 Kyllä se tästä kun alkoi antibioottikuuri ja kaikkea, plaah. Ja joo, mä himoitsen beigejä chinoja, jomtain kauluspaitaa ja sinistä bleiseriä, niin ja puuvilla-neuletta joka näköjään on kaikkialta loppu. Saapi nähdä miten käy! Raitamekotkin olis kiva kesäks, pitääpi kokeilla ;)

 27. Heippa!Paidanhan voi pestä 40 asteessa, mutta itse laittaisin paidan kyllä pesupussiin ja nurinpäin. Paljettien värien on tapana haalistua, niin ihan vain sitä silmällä pitäen. Paidan voi tottakai pestä myös käsin, mutta siinä tapauksessa älä ainakaan puristele paitaa kovinkaan paljoa etteivät paljetit taitu :)Pidin niistä todella paljon, mutta sen malliset paidat eivät sovi vartalolleni ollenkaan. Minulla on hivenen raskaampi ylävartalo, mutta luisevat kädet niin sellaiset paidat eivät ikäväkseni sovi minulle ollenkaan.

 28. Niin on! Juuri sellaisia arkivaatteita pienellä mausteella :)Hih, mä veikkaan että siinä vaiheessa kun matka koittaa niin minulla on kyllä aikamoinen reissufiilis. Takana on muutto jota pelkään jo valmiiksi, koulujutut ja edessä on matka ja kesä :)))

 29. Ihania kuvia ja ihania vaatteita!
  Itse en pääse vaatteita kauppaan hipelöimään, mutta ajattelin pistää nettitilausta menemään – siksi kysyisinkin, mitä mieltä olet raitamekon materiaalista? Mulle tulee polyesteristä semmonen mielikuva, että olis kesäkuumalla hiostava? Mutta kun se on niin kaunis, niin hirveästi tekisi mieli tilata itsellekin :)

  1. Heippa :)

   No täytyy sanoa, että tekokuitu on aina tekokuitu. Siis materiaali tuntuu tosi hyvältä, mutta kyllä se varmasti aika hiostavalta saattaa tuntua. Materiaali on todella kevyt ja sen takia tykästyin mekkoon :)

   En yleensä itsekään pidä tekokuiduista, mutta en vain voinut olla ostamatta mekkoa :)

 30. Ihania kuvia ja ihania vaatteita!Itse en pääse vaatteita kauppaan hipelöimään, mutta ajattelin pistää nettitilausta menemään – siksi kysyisinkin, mitä mieltä olet raitamekon materiaalista? Mulle tulee polyesteristä semmonen mielikuva, että olis kesäkuumalla hiostava? Mutta kun se on niin kaunis, niin hirveästi tekisi mieli tilata itsellekin :)

 31. Heippa :)No täytyy sanoa, että tekokuitu on aina tekokuitu. Siis materiaali tuntuu tosi hyvältä, mutta kyllä se varmasti aika hiostavalta saattaa tuntua. Materiaali on todella kevyt ja sen takia tykästyin mekkoon :)En yleensä itsekään pidä tekokuiduista, mutta en vain voinut olla ostamatta mekkoa :)

 32. Ihania ostoksia!!!!:) Ja voi että miten kaunis Sofié <3 Kuvat jälleen kerran upeita.. moneskohan kerta tääkin on jo kun sanon ton, mut kun sun kuvat vaan on niin upeutta <3 :) Voisin tulla Sofién valokuvaus kurssille <3:)

  1. Voi Mona! Olet aina niin iloinen ja ystävällinen. Vaikutat kyllä superherttaiselta :)

   Hih, no olen vähän opettanut poikaystävälleni uusia kuvakulmia ;) Ihan kaikki ei olleet julkaisukelposia sitten ollenkaan :D

   Hih, voisin mielelläni pitää sellaisia :)

 33. Ihania ostoksia!!!!:) Ja voi että miten kaunis Sofié <3 Kuvat jälleen kerran upeita.. moneskohan kerta tääkin on jo kun sanon ton, mut kun sun kuvat vaan on niin upeutta <3 :) Voisin tulla Sofién valokuvaus kurssille <3:)

 34. Niiiiiin älyttömän kivoja juttuja näissä kuvissa! Ja mitä näenkään, valkoisia rusettiponnareita, pakko saada! :D Ostin aiemmin keväällä niitä roosanvärisiä ja onhan ne vain niin suloisia… :)

  Mä odottelen täällä vielä omaa Lindex-tilaustani, toivottavasti toimittavat sen vielä tällä viikolla! Tämä mallisto oli todellakin positiivinen yllätys Lindexiltä :)

  1. No niin minustakin :)

   No toivottavasti löytyy vielä kaupoista, sillä ostin nuo silloin samalla kun ostin mustat ja kultaiset yksilöt. Ne on kyllä ihan näin vaasalaisittain “yli-suloisia”. Täällä kaikki on aina yli-hellusta, yli-tuulista tai yli-ihanaa ;D

   No toivotaan, että sinä saat oman pakettisi pian hypisteltäväksi :))

 35. Niiiiiin älyttömän kivoja juttuja näissä kuvissa! Ja mitä näenkään, valkoisia rusettiponnareita, pakko saada! :D Ostin aiemmin keväällä niitä roosanvärisiä ja onhan ne vain niin suloisia… :)Mä odottelen täällä vielä omaa Lindex-tilaustani, toivottavasti toimittavat sen vielä tällä viikolla! Tämä mallisto oli todellakin positiivinen yllätys Lindexiltä :)

 36. Voi Mona! Olet aina niin iloinen ja ystävällinen. Vaikutat kyllä superherttaiselta :)Hih, no olen vähän opettanut poikaystävälleni uusia kuvakulmia ;) Ihan kaikki ei olleet julkaisukelposia sitten ollenkaan :DHih, voisin mielelläni pitää sellaisia :)

 37. No niin minustakin :)No toivottavasti löytyy vielä kaupoista, sillä ostin nuo silloin samalla kun ostin mustat ja kultaiset yksilöt. Ne on kyllä ihan näin vaasalaisittain “yli-suloisia”. Täällä kaikki on aina yli-hellusta, yli-tuulista tai yli-ihanaa ;DNo toivotaan, että sinä saat oman pakettisi pian hypisteltäväksi :))

 38. Ne chinot ei sitten ollu mulle. Oli ihana miten myyjäkin meni hiljaiseksi ja sanoi varovasti, että ei ehkä ole ihan se paras malli :DTuo mekko on vähän samantyyppinen kuin se valkoinen pinterest-ihastuksemme ;)

 39. Niin upeita kuvia ja kaunis malli :). En oo osannut ostaa mitään Lindexilt, mutta nyt ehkä pitää poiketa. Tuo raitamekko näyttää kyllä ihanalta :)

 40. Niin upeita kuvia ja kaunis malli :). En oo osannut ostaa mitään Lindexilt, mutta nyt ehkä pitää poiketa. Tuo raitamekko näyttää kyllä ihanalta :)

  1. Hi,

   I just browsed through your blog and I’ve to say that you are so talented! I liked a lot your own creations and that ombre hair-DIY was so great :)

 41. What a lovely outfit, i really like the combination of white and blue.And your jewelry is awesome.Lovely greetings fromhttp://jestil.blogspot.de/

 42. Hi,I just browsed through your blog and I’ve to say that you are so talented! I liked a lot your own creations and that ombre hair-DIY was so great :)

 43. Ihania kuvia! Tämä yhteistyömallisto oli myös minun mieleen. Kävin jo lauantaina hankkimassa tuon ihanan sinisen bleiserin, mutta luulen, että minun on myös saatava luonnonvalkoinen neule. :)

  1. Olin todella yllättynyt siitä valkisesta neuleesta, sillä se oli niin edullinen? Olin ihan varma, että sen hinta olisi ollut ainakin tuplat sillä se on kumminkin puuvillaa :)

   Se on niin kaunis neule, taidan laittaa sen tänään päälleni ;)

 44. Ihania kuvia! Tämä yhteistyömallisto oli myös minun mieleen. Kävin jo lauantaina hankkimassa tuon ihanan sinisen bleiserin, mutta luulen, että minun on myös saatava luonnonvalkoinen neule. :)

 45. Olin todella yllättynyt siitä valkisesta neuleesta, sillä se oli niin edullinen? Olin ihan varma, että sen hinta olisi ollut ainakin tuplat sillä se on kumminkin puuvillaa :)Se on niin kaunis neule, taidan laittaa sen tänään päälleni ;)

 46. Aivan IHANA tuo paljeteilla kirjailtu raitapaita, kaunis on kyllä kirjoittajakin. Olisipa noita jäljellä vielä ensi viikolla kun pääsen käymään Ruotsin puolella.

 47. Aivan IHANA tuo paljeteilla kirjailtu raitapaita, kaunis on kyllä kirjoittajakin. Olisipa noita jäljellä vielä ensi viikolla kun pääsen käymään Ruotsin puolella.

 48. Niin on! Olin itseasiassa yllättynyt, että se oli 100 % puuvillaa :))Hih, kiitos <3No toivotaan parasta :)

 49. Hei! Onko tummansininen Zaran jakku vanhakin ostos (tai tiedätkö löytyykö vielä kaupoista)? Jakun hartialinja näyttää tosi hyvältä…

  Muutenkin todella kauniita kuvia! Mukavaa loppuviikkoa! :)

  1. Ostin sen vuosi sitten keväällä, mutta heillä on ollut se jo mallistossa muutaman vuoden. Muistaakseni samaa jakkua on tälläkin hetkellä Zarassa. Tietenkin malli on hivenen saattanut muuttua, mutta aika samanlaisia olen kyllä nähnyt :)

   Kiitos samoin :)

   1. Kiitos paljon avustasi! Löysin tänään kyseisen jakun ja mukaan lähti vielä sinisen lisäksi samaa mallia oleva musta yksilö… ;)

 50. Hei! Onko tummansininen Zaran jakku vanhakin ostos (tai tiedätkö löytyykö vielä kaupoista)? Jakun hartialinja näyttää tosi hyvältä… Muutenkin todella kauniita kuvia! Mukavaa loppuviikkoa! :)

 51. Ostin sen vuosi sitten keväällä, mutta heillä on ollut se jo mallistossa muutaman vuoden. Muistaakseni samaa jakkua on tälläkin hetkellä Zarassa. Tietenkin malli on hivenen saattanut muuttua, mutta aika samanlaisia olen kyllä nähnyt :)Kiitos samoin :)

 52. Kiitos paljon avustasi! Löysin tänään kyseisen jakun ja mukaan lähti vielä sinisen lisäksi samaa mallia oleva musta yksilö… ;)

 53. Kiva kun täällä blogimaailmassa puhuttiin tästä mallistosta, olisi muuten mennyt multa ihan sivusuun. Ja hyvältä näyttää tuo valkoinen neule, mäkin ihastuin siihen. Lähetin äidin saman tien sen ostamaan, kun näin kuvat netissä ja hän oli ilmeisesti just napannut mulle toiseksi viimeisen! Nyt odottelen innolla koska saisin sen käsiini, täytyy kai odotella vähän pidemmän aikaa harmikseni…

 54. Kiva kun täällä blogimaailmassa puhuttiin tästä mallistosta, olisi muuten mennyt multa ihan sivusuun. Ja hyvältä näyttää tuo valkoinen neule, mäkin ihastuin siihen. Lähetin äidin saman tien sen ostamaan, kun näin kuvat netissä ja hän oli ilmeisesti just napannut mulle toiseksi viimeisen! Nyt odottelen innolla koska saisin sen käsiini, täytyy kai odotella vähän pidemmän aikaa harmikseni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*