My favorite Bag

 

Muistatteko kun ostin kesällä tuon kuvassa näkyvän ruskean laukun? Harmittelin koko syksyn, että miksi en ostanut silloin laukkua myös mustana, sillä luulin että laukkua ei enää valmisteta. Laukku on vastannut tarpeitani ihan äärettömän hyvin, sinne mahtuu läppärit, kamerat ja koulukirjat. Sydänkäpyseni ei laukusta ihan liikaa pidä ja hän kutsuukin sitä roskikseksi. Kuulemma se vetää kaiken itseensä eikä sieltä loppujen lopuksi löydä mitään…

Kävin viime viikolla Helsingin Zarassa ja näin mustan laukun heidän Aleksanterinkadun myymälässä. Melkein juoksin hyllylle ettei kukaan muu nappaa laukkauni ennen minua. Nyt minulla on kaksi samanlaista lempilaukkua eri väreissä ja enkä voisi olla onnellisempi. Roskis tai ei, mutta ainakin voin kulkea paikasta toiseen yhden laukun taktiikalla ;)

Olen ollut viime päivät vähän turhankin kiireinen koulujuttujen takia, mutta helpotusta on tulossa ihan pian. Eilenkin tein koulujuttuja yömyöhään ja tälläkin hetkellä odottelen  tiimiläisiäni luokseni jotta voisimme viimeistellä meidän ryhmätyön. Hassua, että nämä ovat viimeisiä kouluun liittyviä ryhmätöitä. Aika on tosiaankin vierähtänyt. Lupasin keittää  koulukavereilleni aamuteet ja – kahvit, joten suuntaan nyt keittiön puolelle. Mukavaa keskiviikkoa!

_______________________________________________

Do you remember when I bought that brown bag that is in the first picture? After when I had purchased my bag I thought continually that why didn’t I buy the same bag also in black? Well, last week when I was in Helsinki I saw my favorite bag hanging on the wall in Zara.  I was so happy that after so many months they still make my bag. My brown bag has served me certainly well; I can carry all the things that I need in one bag, and therefore I didn’t have to think that do I really need it also in black.

In the last few days I’ve been quite busy because of my school assignments. These are my very last courses and it feels quite weird actually. I’ve been studying almost 20 years now and soon it’s my time to start my career. Where did my careless years go?

Last night I made my assignments till 12 in the evening and actually at this very moment I’m waiting my group to arrive to my home to do the last finalizing touches to our group work. I promised to make morning coffee for my school mates so I probably should go to the kitchen at this second.  Have a nice Wednesday!

You may also like

70 Comments

 1. Voi apua, miten nauroin tuolle roskisjutulle! Laukku on kyllä minustakin ihana, tykkään tosi paljon sen yksinkertaisuudesta. Ja just siitä, että sinne mahtuu niin paljon. Ihana oli myös edellisen postauksen ostos. Sulla on selvästi hyvä maku muutakin kuin ruokaa ja sisustusta koskien, mukavaa siis lukea välillä tämmöisiäkin postauksia.

 2. Voi apua, miten nauroin tuolle roskisjutulle! Laukku on kyllä minustakin ihana, tykkään tosi paljon sen yksinkertaisuudesta. Ja just siitä, että sinne mahtuu niin paljon. Ihana oli myös edellisen postauksen ostos. Sulla on selvästi hyvä maku muutakin kuin ruokaa ja sisustusta koskien, mukavaa siis lukea välillä tämmöisiäkin postauksia.

 3. Haha, roskis on joskus tuottanut pientä hämmennystä jos lähettyville on osunut muita; “missä sun läppäri on”, “no varmaan roskiksessa” tai “ootko nähnyt mun avaimia” “joo, taisin laittaa ne roskikseen” :D

  Juurikin yksinkertaisuuden takia tykkään laukusta tosi paljon. Tiedän, että sitä voi käyttää vielä monta monta vuotta :)

  Tosi kiva kuulla, että tykkäätte välillä tällaisistakin postauksista :)

 4. Haha, roskis on joskus tuottanut pientä hämmennystä jos lähettyville on osunut muita; “missä sun läppäri on”, “no varmaan roskiksessa” tai “ootko nähnyt mun avaimia” “joo, taisin laittaa ne roskikseen” :DJuurikin yksinkertaisuuden takia tykkään laukusta tosi paljon. Tiedän, että sitä voi käyttää vielä monta monta vuotta :)Tosi kiva kuulla, että tykkäätte välillä tällaisistakin postauksista :)

 5. Oi, ihana laukku! :) Paljonko sillä oli hintaa? Tuollainen tyylikäs, kaikki roinat sisäänsä mahduttava laukku ois kyllä passeli omiinkin tarpeisiin :)

  1. Oho, olinpas urpo. Tuoltahan se Zaran sivuilta löyty hinta toisella katsomalla, mitäköhän sekoilin ekalla kerralla ku en sitä löytäny :)

 6. Oi, ihana laukku! :) Paljonko sillä oli hintaa? Tuollainen tyylikäs, kaikki roinat sisäänsä mahduttava laukku ois kyllä passeli omiinkin tarpeisiin :)

 7. Oho, olinpas urpo. Tuoltahan se Zaran sivuilta löyty hinta toisella katsomalla, mitäköhän sekoilin ekalla kerralla ku en sitä löytäny :)

 8. Taas täytyy kehua tätä sinun blogia kun tämä on niin kiva ja inspiroiva :-) Ostin viime vuoden puolella tuon samaisen laukun mustana ja olen tykännyt laukusta kovasti. Nyt kuitenkin pahan tilanpuutteen ja muutaman muun laukkuhankinnan vuoksi, olen harkinnut omani myyntiä eli harmi kun en tajunnut aiemmin, että kaipasit mustaa versiota, sillä olisin voinut myydä omani :-) Jos tiedät, että jollain muulla olisi halua tuolle mustalle versiolle, niin minulta löytyy… Lumiset talviviikon toivotukset Helsingistä!! Terkuin, Annika

  1. Voi kiitos:)))

   No voi nenä! Olisi pitänyt avata suukki vähän aiemmin, sillä Lintukin on myymässä ehkä omaansa :/
   Laitan sinulle sähköpostilla mahdollisen ostajan tiedot :)

   Kiitos samoin sinne :)

   Rintaneula:

   Laitan Annikalle sähköpostiosoitteesi, niin voitte sopia tarkemmin hinnasta ja muista :)

 9. Taas täytyy kehua tätä sinun blogia kun tämä on niin kiva ja inspiroiva :-) Ostin viime vuoden puolella tuon samaisen laukun mustana ja olen tykännyt laukusta kovasti. Nyt kuitenkin pahan tilanpuutteen ja muutaman muun laukkuhankinnan vuoksi, olen harkinnut omani myyntiä eli harmi kun en tajunnut aiemmin, että kaipasit mustaa versiota, sillä olisin voinut myydä omani :-) Jos tiedät, että jollain muulla olisi halua tuolle mustalle versiolle, niin minulta löytyy… Lumiset talviviikon toivotukset Helsingistä!! Terkuin, Annika

 10. Ihana laukku, taisin nähdä salilla jollakin samanlaisen tässä yksi päivä.
  Tuo roskis kommentti on aika hyvä ja täysin samaistun (en tarkoita sinun laukkuasi). Kiroan laukkuni (Marimekon Olkalaukku Zip) joka kerta kaupankassalla, se on roskis. Sieltä ei löydä koskaan mitään ja tottakai kaikki tarvittava täytyy olla mukana! Pienemmällä laukulla en pärjäisi mutta joka kerta vihaan tuota roskistani ja samalla rakastan. Canvaasilaukuissa on kuitenkin omat puolensa ja mie olen Marimekko-tyttö.

  Mukavaa keskiviikkoa myös sinulle :)

  1. Heippa Marimekko-tyttö!

   Noita “mun” laukkuja näkee vähän toisella, mutta se nyt taitaa olla aina ongelma noissa suosituimmissa malleissa. En välitä siitä, sillä mun laukku on juuri sellainen mikä palvelee minun tarpeita.

   Siis eihän se roskikselta näytä, mutta omaa vähän samoja ominaisuuksia. Laukussa on yksi miinuus ja toivoisin siellä olevan taskuja. Olen ratkaissut ongleman erilaisten pussukoiden avulla; Rahapussi, penaali, huulikiiltopussi, just in case pussi, mikä sisältää kaiken laastareista käsidesiin :D.

   Lumista keskiviikkoa sinne pohjoiseen :)

 11. Ihana laukku, taisin nähdä salilla jollakin samanlaisen tässä yksi päivä.Tuo roskis kommentti on aika hyvä ja täysin samaistun (en tarkoita sinun laukkuasi). Kiroan laukkuni (Marimekon Olkalaukku Zip) joka kerta kaupankassalla, se on roskis. Sieltä ei löydä koskaan mitään ja tottakai kaikki tarvittava täytyy olla mukana! Pienemmällä laukulla en pärjäisi mutta joka kerta vihaan tuota roskistani ja samalla rakastan. Canvaasilaukuissa on kuitenkin omat puolensa ja mie olen Marimekko-tyttö.Mukavaa keskiviikkoa myös sinulle :)

 12. Voi kiitos:)))No voi nenä! Olisi pitänyt avata suukki vähän aiemmin, sillä Lintukin on myymässä ehkä omaansa :/Laitan sinulle sähköpostilla mahdollisen ostajan tiedot :)Kiitos samoin sinne :)Rintaneula:Laitan Annikalle sähköpostiosoitteesi, niin voitte sopia tarkemmin hinnasta ja muista :)

 13. Heippa Marimekko-tyttö!Noita “mun” laukkuja näkee vähän toisella, mutta se nyt taitaa olla aina ongelma noissa suosituimmissa malleissa. En välitä siitä, sillä mun laukku on juuri sellainen mikä palvelee minun tarpeita. Siis eihän se roskikselta näytä, mutta omaa vähän samoja ominaisuuksia. Laukussa on yksi miinuus ja toivoisin siellä olevan taskuja. Olen ratkaissut ongleman erilaisten pussukoiden avulla; Rahapussi, penaali, huulikiiltopussi, just in case pussi, mikä sisältää kaiken laastareista käsidesiin :D. Lumista keskiviikkoa sinne pohjoiseen :)

 14. Moikka! Aivan ihana laukku! Itsellänikin on lempilaukkuni sekä mustana että ruskeana :) Minkä merkkiset nuo tyynynpäälliset ovat? Olen törmännyt niihin muutamassa sisustuskaupassa, mutta aina unohtanut painaa merkin mieleeni.. :/

  1. Hei!

   On hyvä olla lempparijuttuja monessa värissä ;)

   Nuo tyynyt on kieltämätä ihanat! Ne ovat ystäväni, sillä otin kuvat hänen luonaan. Tyynyt on Day Homen :)

 15. Moikka! Aivan ihana laukku! Itsellänikin on lempilaukkuni sekä mustana että ruskeana :) Minkä merkkiset nuo tyynynpäälliset ovat? Olen törmännyt niihin muutamassa sisustuskaupassa, mutta aina unohtanut painaa merkin mieleeni.. :/

  1. Niin, se on vähän arvokkaampi, koska se on nahkaa. Olen vain itse miettinyt asian niin että tuollaisiin ajattomiin laukkuihin kannattaa sijoittaa hivenen enemmän kuin esimerkiksi iltalaukkuihin.

 16. Ei hitsit nyt niitä on taas siellä..haluisin omani just mustana ja toi konjakki kävis kans hyvin mut zaran ulottuville pääsen vasta ensi viikon perjantaina jolloin ne taitaa olla sieltä jo mennyttä! Äh. Miksi juuri nyt :(

  1. Kokeile soittaaa heille ja pyydä varausta! Luulisi, että he voisivat laittaa yhden varaukseen :)
   Tai olisiko sinulla kaveria, joka voisi hakea sinulle laukun :)?

   1. Minulla on tuo musta laukku myytävänä ja jos kiinnostusta löytyy, täysin uudenveroinen löytyy minulta kauppaa huomattavasti halvemmalla :) Rintaneula ennättikin tarttua toiseen tarjoukseen eli laukku on edelleen vailla rakastavaa kotia ;-) Mikäli kiinnostusta löytyy, ilmoittele. /Annika

    1. Todellakin olen kiinnostunut! Jos viitit laittaa mailia ewekin(at)hotmail.com niin voidaan sopia lisää? Kiva jos saisin tätä kautta :)

 17. Ei hitsit nyt niitä on taas siellä..haluisin omani just mustana ja toi konjakki kävis kans hyvin mut zaran ulottuville pääsen vasta ensi viikon perjantaina jolloin ne taitaa olla sieltä jo mennyttä! Äh. Miksi juuri nyt :(

 18. Niin, se on vähän arvokkaampi, koska se on nahkaa. Olen vain itse miettinyt asian niin että tuollaisiin ajattomiin laukkuihin kannattaa sijoittaa hivenen enemmän kuin esimerkiksi iltalaukkuihin.

 19. Kokeile soittaaa heille ja pyydä varausta! Luulisi, että he voisivat laittaa yhden varaukseen :)Tai olisiko sinulla kaveria, joka voisi hakea sinulle laukun :)?

 20. Hei!On hyvä olla lempparijuttuja monessa värissä ;)Nuo tyynyt on kieltämätä ihanat! Ne ovat ystäväni, sillä otin kuvat hänen luonaan. Tyynyt on Day Homen :)

 21. Hei, olen metsästänyt itsekin kyseistä laukkua. Voisin ostaa joltain (mielummin ruskean) jos joku on myymässä! Tai jos niitä on taas liikkeessä niin ehkä löydän itsekin:)

  1. Heippa Malla!

   Laitoin sinut myös samaan mailiin ja kerroinkin siinä jo etten nähnyt laukkua ruskeana :(
   Mailissa on tosin linkki yhteen Zaran vastaavanlaiseen laukkuun, minkä spottasin Aleksasnterinkadun liikkeessä :)

 22. Hei, olen metsästänyt itsekin kyseistä laukkua. Voisin ostaa joltain (mielummin ruskean) jos joku on myymässä! Tai jos niitä on taas liikkeessä niin ehkä löydän itsekin:)

 23. Minulla on tuo musta laukku myytävänä ja jos kiinnostusta löytyy, täysin uudenveroinen löytyy minulta kauppaa huomattavasti halvemmalla :) Rintaneula ennättikin tarttua toiseen tarjoukseen eli laukku on edelleen vailla rakastavaa kotia ;-) Mikäli kiinnostusta löytyy, ilmoittele. /Annika

 24. Todellakin olen kiinnostunut! Jos viitit laittaa mailia ewekin(at)hotmail.com niin voidaan sopia lisää? Kiva jos saisin tätä kautta :)

 25. Hei!Laitoin teidät kaikki samaan “laukkukauppa”-mailiin niin voitte sopia tarkemmista yksityiskohdista enemmän :)

 26. Heippa Malla!Laitoin sinut myös samaan mailiin ja kerroinkin siinä jo etten nähnyt laukkua ruskeana :(Mailissa on tosin linkki yhteen Zaran vastaavanlaiseen laukkuun, minkä spottasin Aleksasnterinkadun liikkeessä :)

 27. Täällä myös yksi samaisesta laukusta haaveileva, joten täällä olisi myös yksi ostaja jos jollain olisi vielä myynnissä:) Käsittääkseni Stockalla on myyty lähes samaa laukku toisen merkin alla, mutta taitaa sekin olla jo loppuunmyyty.

  1. Hei! Lukijani tekivät jo laukkukaupat, joten en valtettavasti voi enää auttaa :(

   Muistan nähneeni samantyyppisen laukun Globalin mallistossa, mutta siitäkin on jo aika kauan aikaa :/

   Harmillista kun en voi olla avuksi.

 28. Täällä myös yksi samaisesta laukusta haaveileva, joten täällä olisi myös yksi ostaja jos jollain olisi vielä myynnissä:) Käsittääkseni Stockalla on myyty lähes samaa laukku toisen merkin alla, mutta taitaa sekin olla jo loppuunmyyty.

 29. Hei! Lukijani tekivät jo laukkukaupat, joten en valtettavasti voi enää auttaa :(Muistan nähneeni samantyyppisen laukun Globalin mallistossa, mutta siitäkin on jo aika kauan aikaa :/Harmillista kun en voi olla avuksi.

  1. Hei!

   Oletko varma ettei niitä ole enää siellä? Sillä ostin tuon mustan viime viikolla. Ruskean laukkuni ostin tosin heinäkuussa. Kannattaa käydä kurkkaamassa josko Aleksanterinkadun liikkeestä olisi laukkua vielä:)

 30. Onnittelut löydöstä! :) Olen itsekin niin rakastunut tuohon laukkuun, harmittaa niin ettei niitä Zarassa enää ole..

 31. Hei!Oletko varma ettei niitä ole enää siellä? Sillä ostin tuon mustan viime viikolla. Ruskean laukkuni ostin tosin heinäkuussa. Kannattaa käydä kurkkaamassa josko Aleksanterinkadun liikkeestä olisi laukkua vielä:)

 32. Heips!
  Onko ruskeasta laukustasi lähtenyt väriä? Ostin omani pari kk sitten Lontoosta ja pian käyttöönoton jälkeen huomasin lumisateesta johtuen laukun pinnassa muutaman haaleamman läikän. Harmittaa! Koitin myös suojata laukkua nahansuoja-aineella mutta se ei oikein imeytynyt vaan jäi laukun pinnalle öljyisenä! En haluaisi mennä reklamoimaan koska niitä laukkuja totisesti on vähän vaikea saada ainakin Suomesta, sen verran suosittuja ovat! Ehkäpä pitää pitää laukku vaan pois sateesta/lumisateesta!

  Onko laukkusi M-kokoinen muuten? :)

  1. Hei!

   Laukut ovat tosi suosittuja ja olen huomannut, että joidenkin käsipuolessa keinuvat laukut ovat menneet todella nopeasti huonoiksi. Koulukaverini osti joulun aikoihin Portugalista itselleen saman laukun ja se näyttää tällä hetkellä siltä, että sitä olisi käytetty 5 vuotta. Olen valehtelematta käyttänyt omaani viimeisen puolen vuoden aikana monen monta kertaa viikossa eikä se ole mennyt miksikään. Sprayaan laukkuani pehmeälle nahalle tarkoitetulla spraylla, mikä on hivenen ölyisempi.

   Olen myös huomannut, että jos on satanut niin laukkuun tulee hetkellisesti raitoja, mutta ne menevät pois kun laukkuni on kuivunut. Luulen että laukusta on markkinoilla myös maanantaikappaleita, sillä en ymmärrä miten omani on kovasta kulutuksesta huolimatta pysynyt niin hyvänä.

   Tässä vielä ruskea laukkuni:

   http://avecsofie.indiedays.com/2011/08/08/cognac-carrier/

   Suojaa laukkua öljyisemmällä sprayllä, niin eiköhän se pysy hyvänä :)

   Hmm. Onko niitä muita kokoja? Minun laukkuni on sen kokoinen, että sinne menee 15 tuumainen läppäri ihan kevyesti sisään :)

 33. Heips!Onko ruskeasta laukustasi lähtenyt väriä? Ostin omani pari kk sitten Lontoosta ja pian käyttöönoton jälkeen huomasin lumisateesta johtuen laukun pinnassa muutaman haaleamman läikän. Harmittaa! Koitin myös suojata laukkua nahansuoja-aineella mutta se ei oikein imeytynyt vaan jäi laukun pinnalle öljyisenä! En haluaisi mennä reklamoimaan koska niitä laukkuja totisesti on vähän vaikea saada ainakin Suomesta, sen verran suosittuja ovat! Ehkäpä pitää pitää laukku vaan pois sateesta/lumisateesta!Onko laukkusi M-kokoinen muuten? :)

 34. Hei!Laukut ovat tosi suosittuja ja olen huomannut, että joidenkin käsipuolessa keinuvat laukut ovat menneet todella nopeasti huonoiksi. Koulukaverini osti joulun aikoihin Portugalista itselleen saman laukun ja se näyttää tällä hetkellä siltä, että sitä olisi käytetty 5 vuotta. Olen valehtelematta käyttänyt omaani viimeisen puolen vuoden aikana monen monta kertaa viikossa eikä se ole mennyt miksikään. Sprayaan laukkuani pehmeälle nahalle tarkoitetulla spraylla, mikä on hivenen ölyisempi. Olen myös huomannut, että jos on satanut niin laukkuun tulee hetkellisesti raitoja, mutta ne menevät pois kun laukkuni on kuivunut. Luulen että laukusta on markkinoilla myös maanantaikappaleita, sillä en ymmärrä miten omani on kovasta kulutuksesta huolimatta pysynyt niin hyvänä. Tässä vielä ruskea laukkuni:http://avecsofie.indiedays.com/2011/08/08/cognac-carrier/Suojaa laukkua öljyisemmällä sprayllä, niin eiköhän se pysy hyvänä :)Hmm. Onko niitä muita kokoja? Minun laukkuni on sen kokoinen, että sinne menee 15 tuumainen läppäri ihan kevyesti sisään :)

 35. Ihme juttu kun laukut ovat keskenään niin vaihtelevan laatuisia, harmittaa kun ihan mistään varsinaisesta halpislaukusta ei ole kyse vaan tarkoitus olisi juuri käyttää laukkua vuosia! Varmaankin on samankokoiset laukut meillä, mielestäni meidänkin yliopistolla (Vaasassa siis ;) joillakin on pikkuisempia versioita tästä laukusta (ainakin mustana olen mielestäni nähnyt) ja kun ostin laukkuni, hintalapussa luki tosiaan koko-kohdassa M! :) eli ajattelin että niitä on sitten valmistettu varmaan eri kokoisinakin…. Olen nyt suojannut laukun mutta lumisateen sattuessa en ollut suojannut pintaa millään eli johtuikohan siitä että jäljet jäivät. Niitä ei huomaa muuten kuin ihan läheltä mutta ärsyttää että kun kerran bongaa kauan haluaman laukun, on siinä heti jotain huomautettavaa! En ole täällä vaasassa paljoa käyttänyt laukkua koska pyöräilen kouluun ja tämä veska ei varsinaisesti sovellu pyöräilyyn ;) Kiitos vastauksestasi, love your blog! :)

  1. Niin, se on tosi sääli :(

   Jaahas, kävinkin vähän stalkkailemssa ja tiedän kuka olet ;)

   Mulla jää jäljet aina hetkeksi, mutta ne lähtevät suhteellisen nopeasti pois. Suojaan laukkua kerran kuukaudessa. Ymmärrän mitä tarkoitat, on ärsyttävää kun kerrankin löytää jotakin kivaa ja sitten siinä onkin jonkin vialla.

   Kiitos, että tykkäät <3

 36. Ihme juttu kun laukut ovat keskenään niin vaihtelevan laatuisia, harmittaa kun ihan mistään varsinaisesta halpislaukusta ei ole kyse vaan tarkoitus olisi juuri käyttää laukkua vuosia! Varmaankin on samankokoiset laukut meillä, mielestäni meidänkin yliopistolla (Vaasassa siis ;) joillakin on pikkuisempia versioita tästä laukusta (ainakin mustana olen mielestäni nähnyt) ja kun ostin laukkuni, hintalapussa luki tosiaan koko-kohdassa M! :) eli ajattelin että niitä on sitten valmistettu varmaan eri kokoisinakin…. Olen nyt suojannut laukun mutta lumisateen sattuessa en ollut suojannut pintaa millään eli johtuikohan siitä että jäljet jäivät. Niitä ei huomaa muuten kuin ihan läheltä mutta ärsyttää että kun kerran bongaa kauan haluaman laukun, on siinä heti jotain huomautettavaa! En ole täällä vaasassa paljoa käyttänyt laukkua koska pyöräilen kouluun ja tämä veska ei varsinaisesti sovellu pyöräilyyn ;) Kiitos vastauksestasi, love your blog! :)

 37. Niin, se on tosi sääli :(Jaahas, kävinkin vähän stalkkailemssa ja tiedän kuka olet ;)Mulla jää jäljet aina hetkeksi, mutta ne lähtevät suhteellisen nopeasti pois. Suojaan laukkua kerran kuukaudessa. Ymmärrän mitä tarkoitat, on ärsyttävää kun kerrankin löytää jotakin kivaa ja sitten siinä onkin jonkin vialla. Kiitos, että tykkäät <3

 38. Moikka :) Ihana laukku, jos tiiät ketään joka ois myymässä tota ruskeena niin iloisesti ottaisin vinkkiä vastaan! :)

 39. Hei Sofie! Hankin itse ko. laukun viime viikolla ja sellaista haluisin tiedustella, että pysyykö sinulla se sisäpussukka sieltä reunoista kiinni vai lähteekö se niistä “niiteistä” aina pois? Itselläni nimittäin näyttäisi nyt siltä, että aina jommastakummasta reunasta se napsahtaa aina irti. Olenko ainut?

 40. Hei Sofie! Hankin itse ko. laukun viime viikolla ja sellaista haluisin tiedustella, että pysyykö sinulla se sisäpussukka sieltä reunoista kiinni vai lähteekö se niistä “niiteistä” aina pois? Itselläni nimittäin näyttäisi nyt siltä, että aina jommastakummasta reunasta se napsahtaa aina irti. Olenko ainut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*