My Daily Accessories

1. Silmälasini. Olen ehkä maailman laiskin meikkaaja, niin silmälasini ovat päiväni pelastus. Silmälasini kirkastavat katsettani ja peittävät tummat silmänaluseni. Olen pienestä pitäen halunnut silmälaseja. Kadehdin ala-asteella luokkakavereitani jos heillä oli silmälasit tai hammasraudat(?!?). Yksi ehkä pinnallisin asia minkä olen tehnyt on se, että olen hankkinut lasit ilman vahvuuksia. Puolustuksekseni voin sanoa, että vasemmassa linssissäni on nykyään jopa vahvuus. 2. Hiukseni ovat luonnonkiharat, joten en tee niille arkisin pesun jälkeen juuri mitään. Hiustyyppini takia en ole voinut värjätä niitä, niin saan pientä muutosta hiusmalliini pannoilla ja muilla hiuskoristeilla. 3. En poistu kotoani ilman korviksia. Yleensä korvissani ovat joko helmet tai kuvissa näkyvät Tiffanyn mini heart tag korvikset. 4. Kihlasormuksen lisäksi vasemmassa nimetömässäni  on ystäväni tekemä sormus. 5. Vasemmassa ranteessani on AINA jokin koru. Yleensä ranteessani on joko Tiffanyn Bead bracelet tai Tiffanyn Heart tag charm bracelet, mutta joskus ranteeseeni eksyy myös itsetehtyjä helmikoruja. 6. Kynteni ovat lähes aina lakatut. Tällä hetkellä kynsissäni on vaaleiden sävyjen lisäksi myös viininpunaisia ja harmaita sävyjä.

Kiitos kaikista kommenteista ja sähköposteista lentopelkooni liittyen. Kaikkiin sähköposteihin en ole vielä kerennut vastata, mutta olen enemmän kuin kiitollinen kaikista niistä. Oli kiva saada sähköpostia ihan teiltä ammattilaisilta ja Finnairilta asti! Teidän tietonne ja kokemuksenne rohkaisivat minua monessakin asiassa. Tulenkin tarvitsemaan pian  teidän vinkkejänne ja ohjeitanne, sillä minulla on ensi kuussa tiedossa blogiini liittyvä matka. Vastaan maileihinne vielä tämän päivän aikana :)


1. My eyeglasses. I’m quite lazy to put makeup on so my eyeglasses covers my black circles and other flaws. 2. I like to wear different kind of headbands and hair accessories. I have naturally curly hair and for that reason I can’t dye my hair so hair accessories are my way to add that little something. 3. You don’t see met without earrings. Usually I wear little pearl earrings or those Tiffany mini heart tag earrings. 4. Besides my engagement ring I wear other ring as well in my ring finger. The ring is made by my friend and  that’s why the ring is very important to me. 5. I have some kind of bracelet all the time in my left wrist. Usually I wear my  Tiffany Bead bracelet or Tiffany Heart tag charm bracelet. 6. I’m addicted to nail polishes. In summer I like to wear quite bright colors but in fall and winter I like to wear natural, muddy, and burgundy shades.


You may also like

14 Comments

 1. Ihania asusteita ja todella tyylikäs kihlasormus! : ) Itseänikin kutkuttaisi hankkia silmälasit, vaikka näköni ei todellakaan tarvitse niitä :D on ne vain niin tyylikkäät!

 2. Ihania asusteita ja todella tyylikäs kihlasormus! : ) Itseänikin kutkuttaisi hankkia silmälasit, vaikka näköni ei todellakaan tarvitse niitä :D on ne vain niin tyylikkäät!

 3. Olin jo kauan ennen poikaystävääni päättänyt, että millaisen sormuksen sitten joskus itselleni oikein haluan :D
  Kun on kiire tai ei vain yksinkertaisesti jaksa muuta kuin harjata hampaat, niin silmälasit ovat pelastajani. Vaasassa sitä paitsi sataa aina, niin meikit olisi joka tapauksessa pitkin poskia :)

 4. Olin jo kauan ennen poikaystävääni päättänyt, että millaisen sormuksen sitten joskus itselleni oikein haluan :DKun on kiire tai ei vain yksinkertaisesti jaksa muuta kuin harjata hampaat, niin silmälasit ovat pelastajani. Vaasassa sitä paitsi sataa aina, niin meikit olisi joka tapauksessa pitkin poskia :)

 5. Kauniita koruja ja suloinen hiuspanta!

  Täällä toinen hiuspantafani – pantoja ei voi koskaan olla liikaa! Sitäpaitsi ruotsin sana diadem on ehkä maailman ihanin sana, tuntee itsensä melkein prinsessaksi kuin voi sanoa, että on diadeemi päässä! :D

  Mutta silmälaseista olen eri mieltä, vaikka koko lukioajan paksusankaiset lasit keikkuivatkin nenällä. Kun löysin piilarit, tuntuvat lasit nyt olevan koko ajan tiellä eikä näin likinäköisenä kehyksien yli näe kuin suttua. Sitä paitsi kotonani asuu selkeästi joku lasienlikaajapeikko, joka käy tasaisin väliajoin painamassa sormenjälkiä ja puhaltamassa kasan pölyä linsseille… olen siis piilarityttö… ;)

 6. Kauniita koruja ja suloinen hiuspanta!Täällä toinen hiuspantafani – pantoja ei voi koskaan olla liikaa! Sitäpaitsi ruotsin sana diadem on ehkä maailman ihanin sana, tuntee itsensä melkein prinsessaksi kuin voi sanoa, että on diadeemi päässä! :DMutta silmälaseista olen eri mieltä, vaikka koko lukioajan paksusankaiset lasit keikkuivatkin nenällä. Kun löysin piilarit, tuntuvat lasit nyt olevan koko ajan tiellä eikä näin likinäköisenä kehyksien yli näe kuin suttua. Sitä paitsi kotonani asuu selkeästi joku lasienlikaajapeikko, joka käy tasaisin väliajoin painamassa sormenjälkiä ja puhaltamassa kasan pölyä linsseille… olen siis piilarityttö… ;)

 7. Hihi, totta! Diadeemi on kyllä kaunis sana :)

  Tää on taas niitä juttuja, että kenellä on silmälasit, niin eivät niistä tykkää mutta ne joilla ei ole niitä, niin haluavat ne. Enää en kyllä haluaisi hammasrautoja :D.
  Se sama tyyppi asuu kyllä meilläkin, inhottava kaveri!

 8. Hihi, totta! Diadeemi on kyllä kaunis sana :)Tää on taas niitä juttuja, että kenellä on silmälasit, niin eivät niistä tykkää mutta ne joilla ei ole niitä, niin haluavat ne. Enää en kyllä haluaisi hammasrautoja :D. Se sama tyyppi asuu kyllä meilläkin, inhottava kaveri!

 9. “Hiustyyppini takia en ole voinut värjätä niitä”

  Whaat? Miksi et? :O Mutta ei sun kyllä tarvitsekaan, näkyy olevan luonnostaankin aivan upeat väriset hiukset! Olisi muuten kiva kuulla mitä hiustuotteita käytät, shampoo/hoitoaine/jätettävät/muotoilu? :) Itselläni on myöskin luonnonkihara hiustyyppi ja vielä on ne luottotuotteet hakusessa.

 10. “Hiustyyppini takia en ole voinut värjätä niitä”Whaat? Miksi et? :O Mutta ei sun kyllä tarvitsekaan, näkyy olevan luonnostaankin aivan upeat väriset hiukset! Olisi muuten kiva kuulla mitä hiustuotteita käytät, shampoo/hoitoaine/jätettävät/muotoilu? :) Itselläni on myöskin luonnonkihara hiustyyppi ja vielä on ne luottotuotteet hakusessa.

 11. Hei!

  Pelkään, että hiukseni kärsivät värjäyksestä. Olen kysynyt monen kampaajan mielipidettä ja he ovat olleet sitä mieltä että hiukseni saattaisivat “palaa” ja muuttua elottoman näköisiksi :( Olen nähnyt muutamat luonnonkiharat hiukset joita on käsitelty paljon ja itse en kyllä sellaisia halua.

  No jaa, haluaisin välillä jotain vaihtelua. Minulla on ollut lähes aina samalaiset hiukset, niin joku muutos olisi joskus ihan kiva :)

  Käytän aika paljon Redkenin ja Sebastianin tuotteita, mutta kesällä löysin Aussien tuotteet ja ne ovat olleet hiustyypilleni myös hyviä. Muun muassa Tigin tuotteet eivät soivi minulle ollenkaan.

 12. Hei!Pelkään, että hiukseni kärsivät värjäyksestä. Olen kysynyt monen kampaajan mielipidettä ja he ovat olleet sitä mieltä että hiukseni saattaisivat “palaa” ja muuttua elottoman näköisiksi :( Olen nähnyt muutamat luonnonkiharat hiukset joita on käsitelty paljon ja itse en kyllä sellaisia halua. No jaa, haluaisin välillä jotain vaihtelua. Minulla on ollut lähes aina samalaiset hiukset, niin joku muutos olisi joskus ihan kiva :)Käytän aika paljon Redkenin ja Sebastianin tuotteita, mutta kesällä löysin Aussien tuotteet ja ne ovat olleet hiustyypilleni myös hyviä. Muun muassa Tigin tuotteet eivät soivi minulle ollenkaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*