Muutathan mukanani?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään on viimeinen päiväni Indiedaysillä ja huomisesta lähtien blogini löytyy Me Naisten sivuilta! Ihanaa! Blogimuutot ovat siinä mielessä helpompia kun ei tarvitse kovinkaan paljon pakkailla ja kovinkaan montaa ihmistä ei tarvitse pyytää muuttoavuksi. Yhden asian tosin haluaisin teidän tekevän, seuraattehan Sohvia Sanomien sivuille?

Minua ja blogiani voi toki seurailla muuallakin kuin bogissa. Jos et jo tykkää minusta, niin teethän sen nyt? FB:n kautta kuulet kuulumiseni helpoiten. Facebookissa jaan myös muutakin kuin blogini feedin, joten näette sieltä vähän muutakin. Blogini feedin voi tilata niin Bloglovinin kuin Blogilistan kautta. Päivitän linkit heti huomenna. Pinterestissäni voitte taas inspiroitua kuvin ja Instagramista näette vähän enemmän sellaista behind the scenes-materiaalia mitä ei blogissa juurikaan nähdä. Twitterissä taas olen hivenen hiljaisempi, mutta yritän parhaani mukaan korjata asian. Nyt kun te tiedätte oikean nimeni, niin te voitte seurailla myös sitä ninetofive-minää Twitterissä.

Toivon, että antaisitte minulle myös palautetta uudesta kodistani, sillä niin kun ei omakaan koti rakennu täydelliseksi ihan hetkessä, ei se mene niin myöskään sivujen rakentamisten kanssa. Eli jos huomaatte jonkun oleellisen asian puuttuvat niin kerrottehan siitä minulle. Myös mailiosoitteeni muuttuu joten pullopostia voi lähettää tästä lähtien avecsofie@outlook.com -osoitteeseen.

Indiedays on ollut hieno paikka olla, mutta iloisin mielin lähden rakentamaan blogiuraani lehtitalon alle ja oppimaan uutta. Siellä minua odottelee iloiset superammattilaiset, joten uskon että sekin tuo kivaa lisää blogiini kun on mahdollista oppia uutta media-alan supertähdiltä.

Olen tästä muutostani ihan äärimmäisen onnellinen. Tuntuu siltä että olen oikeasti löytänyt kotiin <3 On sellaista ihanaa perhosten kutitusta vatsassa, kardemumman tuoksua ja pehmoisuutta. Tervetuloa uuteen kotiini, pidetään jotkut kivat tuparit pian ;)

P.S. Ihan pian pääsette tutustumaan minuun myös printissä ;)

You may also like

6 Comments

    1. Kiitos paljon :´)

      Tämä on ollut unelmani ja nyt pääsen tekemään siitä totta. Olen ollut blogini kanssa hivenen eksyksissä, mutta onneksi uusi koti tuntuu enemmän kuin kodilta <3

  1. Kyllä se uusi kotisi näyttää niin kivalta! Lehdenkin nappaan ensi viikolla mukaani ja tietty jotain herkku makeaa jota voin mutustella nenä kiinni lehdessä, Sohvin kunniaksi! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*