Mustaa sen olla pitää

Pariisissa kun ollaan, niin mustaa päästä varpaisiin.

Kuvat ovat sunnuntailta kun tapasin Maijan ja Charin Marais-kävelykierroksen merkeissä. Rakas Charimus vietti täällä Pariisissa kotonani lomansa kun me olimme muualla. Suosittelen Charia erittäin mielelläni kotitontuksi, sillä oli ihana palata kotiin rättiväsyneenä lauantai-iltana, kun koti oli siisti ja jääkaappi täytetty – kiitos <3

Väsymyksen takia, myös aurinkolasit pysyivät hyvin tiiviisti silmillä koko eilisen päivän. Vaikka ilma oli kolea, aurinko siltti näyttäytyi pilvien takaa ja sain uudet aurinkolasini silmiä suojaamaan. Minulla kun on herkät silmät ja niitä vaivaa iriitti/itriitti kerran kuussa niin aurinkolasit ovat minulle pakolliset jopa talvella.

En tiedä mitä oikein ajattelin kun lähdin Seattleen ilman talvitakkia. No kylmähän siellä tuli kun tuuli puhalsi suoraan mereltä, niin ei siellä paljon trenssillä pärjännyt. Kutsuinkin Seattlea Chicagon kaltaiseksi ”Seaberiaksi”, sillä jos jossain on kylmä niin nimenomaan Chicagossa.

Onneksi takki löytyi lämmittämään ja itseasiassa juuri sellainen mitä olin kaivannut. Selkeä klassinen takki, joka on hivenen pidempi. Mustaa villakangastakkia minulla ei enää ollutkaan kaapissa, sillä annoin edelliset pois Ranskaan muuttaessa.

 

Näette postauksessa myös jotain vanhaa, mutta uutta, sillä kotiutin vuoden harkinnan jälkeen Rebecca Minkoffin laukun, joka minulla oli jo entuudestaan pienemmässä koossa. En vain yksinkertaisesti ole löytänyt järkevän hintaista mustaa hivenen isompaa laukkua ja kun omasta pikkuisesta Mini Quilted Affair-laukustani pidän niin paljon, niin ostin sen myös isompana. Kultaisilla ketjuilla tosin, sillä hopeista versiota en vain löytänyt. Vähän on totuttelemista kultaisiin yksityiskohtiin…

 

Hat: KN Collection Hanna Hat (gift*)

Jacket: Top Shop

Scarf: Zara

Sunnies: Kate Spade

Shoes: Massimo Dutti

Bag: Rebecca Minkoff

 

When in Paris – black is the color these Parisians wear from head to toes. I did also so on Sunday when I had a stroll with my friends Char and Maija. We enjoyed a small brunch and an afternoon tea in my favorite neighborhood. I was totally jet lagged and had to cover my eyes with sunnies.

I bought that new jacket from Seattle, because somehow I didn’t realize that you actually need a winter coat with you in West Coast.  Silly me, for the first two days I was freezing in “Seaberia” with my trench coat before I bought a new one.  I like my new black winter coat a lot. It’s simple, classic and a bit longer that I’m used to.

The jacket wasn’t the only thing I bought… I have been thinking over a year that should I buy the Quilted Affair bag from Rebecca Minkoff. I have the mini one which I love so much, but because I haven’t found a bigger bag that fits to my bag budget and pleases my eyes, I decided to buy the same bag, but in a bigger size. It has a golden chain, which was a bit strange at first, but after wearing my bag couple of days now it finally starts to be “me”. 

You may also like

2 Comments

  1. hei osaisitko suositella vastaavia merkkejä kun tuo laukku tyylikkäitä hyvälaatuisia mutta joiden kuosi ei huuda merkkiä :) haluaisin laadukkaan laukun jossa merkki ei ole pääroolissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*