Mummoilua Mökillä

Hyvää pääsiäistä muruset. Käväisin itse mökillä mummoilemassa pääsiäisenä, mutta nyt olen taas takaisin kotona. Yksi ehto tälle mökkireissulle oli että minä pääsin mukaan – en saanut ottaa tietokonetta mukaan. Sen takia täällä on ollut vähän hiljaista nämä viime päivät. Tällainen todellinen mummoilu villasukissa kaukana kaikesta normaalista teki todella hyvää.

Recently Updated586

Kukaan ei ikinä usko, että miten paljon rakastan mökkeilyä. Se on ehkä parhainta mitä tiedän. Tällä hetkellä haaveilenkin enemmänkin pitkästä viikonlopusta mökillä kuin kaupunkilomista. En osaa jollain lailla rentoutua missään niin hyvin kuin mökillä. Normaalisti nukun noin 6 tuntia yössä, mutta mökillä nukun helposti 10 tunnin yöunet. Sen takia täällä kirjoitteleekin nyt vähän rentoutuneempi ja hyvin nukkunut Sofié :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olin mökillä rakkaiden brunssipartiolaisteni kanssa ja tämänhän piti olla urheiluloma meille kaikille. Jotenkin siinä kumminkin kävin niin, että me panostettiin tähän syömäpuoleen enemmän kuin siihen itse urheiluun. Savustimme lohta yömyöhällä, nautimme auringosta ja kävimme saunassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Recently Updated581 Recently Updated582 Recently Updated583

Ensimmäisen aamuna kumminkin yritimme lähteä kävelemään jäälle. Kävelyretki loppui tosin 10 metrin päähän kun pääsimme rantaan. Minä: ”pitäisikö sittenkin hakea tuolit, avata se skumppa ja ottaa aurinkoa?”  Ystäväni:”todella hyvä idea. After ski-meininkiä ilman sitä ikävää urheiluosuutta.” Siinä auringossa me sitten nökötettiin koko päivä kalastelemassa auringon suukkoja kasvoihin. Toisena aamuna me ei edes yritetty lähteä urheilemaan, vaan mentiin suosiolla rantaan suoraan brunssipöydästä. Nyt nassuni on saanut hieman väriä ja jopa muutaman pisaman <3

Recently Updated584 Recently Updated585

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Recently Updated580 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään tosin ajattelin ihan oikeasti vähän jopa urheillakin ja keräillä samalla lisää niitä auringon hyväilyjä kasvoilleni. En ole päässyt nauttimaan näistä upeista aurinkoisista ilmoista vielä tänä keväänä ollenkaan, joten aion ottaa tästä ja huomisesta päivästä jokaisen sekunnin ja säteen irti. Ottakaa tekin <3

You may also like

16 Comments

 1. Hyvää pääsiäistä täältä mummolasta! Täällä ollaan vaan syöty ja maattu. Ja nyt yhdistän makoilun iPadilla surffailuun. Olen käyttänyt ajan hyödyksi ja tilannu nettikaupoista uudet lenkkarit ja treenikengät ja muutamat treenivaatteet :D Mitäs laittavat alennuksia pääsiäisen ajaksi :D Eilen käytiin Pajalasta asti hakemassa punaviiniä ruuan seuraksi kun ei tajuttu että Alkot on kiinni! Täysin rentona siis vain oltu.

  Teän reissu näyttää ja kuulostaa aivan ihanalta, juuri semmonen relax-meininki niin kuin kuuluukiin. Tuosta juuri kuului että on se ko on pääsiäinen eikä ole käyny kertaakaan hiihtämässä. Miksi pitäisi vastasin :D

  1. Heippa :)

   Mikä onkaan parempi tapa kuin kerätä treenimotivaatiota kotisohvalta ;)

   Suosittelen katsomaan Victoria’s Secretin näytöksiä. Parempaa motivaatiota ei ole!

   Hei mikä ruotsalainen elokuva sijoituu Pajalaan? Sinulla onkin kätevä kotikaupunki kun voit aina tarvittaessa lähteä ruotsiin :)

   Joo, sellaista relaxi-taxi -meininkiä meillä olisin. Vedin virttyneimmät ja löysimmät housut jalkaan. Joskus sitä tarvitsee juuri tuollaista meininkiä.

   On hassua lukea sun kommentteja, kun niistä paistaa niin murre läpi. Se on ihanaa :)

   Nimenomaan, jos ei huvita, niin miksi pitää :)

   Kivaa rentoumista <3

   1. Huh sitä on palattu arkeen. Maha kurnii koko ajan, mistähän se johtuu :D

    Hassu juttu kun en sinänsä ees kirjoita niin ku mie oikeasti puhun. Minusta se on niin teennäistä kirjoittaa hoon päältä. Sitä on vissiin koulun opeissa kiinni että kirjoittaa niinku on oppinut.

    Mutta ruukaaksie muuten koskaan sanoa vieraille että toppaa sieki :)

    Pajalasta on elokuva Populaarimusiikkia Vittulanjänkältä. Torniostahan on kans elokuva, Kahlekuningas, kannattaa katsoa se joskus :)

 2. Hyvää pääsiäistä täältä mummolasta! Täällä ollaan vaan syöty ja maattu. Ja nyt yhdistän makoilun iPadilla surffailuun. Olen käyttänyt ajan hyödyksi ja tilannu nettikaupoista uudet lenkkarit ja treenikengät ja muutamat treenivaatteet :D Mitäs laittavat alennuksia pääsiäisen ajaksi :D Eilen käytiin Pajalasta asti hakemassa punaviiniä ruuan seuraksi kun ei tajuttu että Alkot on kiinni! Täysin rentona siis vain oltu.Teän reissu näyttää ja kuulostaa aivan ihanalta, juuri semmonen relax-meininki niin kuin kuuluukiin. Tuosta juuri kuului että on se ko on pääsiäinen eikä ole käyny kertaakaan hiihtämässä. Miksi pitäisi vastasin :D

 3. Heippa :)Mikä onkaan parempi tapa kuin kerätä treenimotivaatiota kotisohvalta ;)Suosittelen katsomaan Victoria’s Secretin näytöksiä. Parempaa motivaatiota ei ole!Hei mikä ruotsalainen elokuva sijoituu Pajalaan? Sinulla onkin kätevä kotikaupunki kun voit aina tarvittaessa lähteä ruotsiin :)Joo, sellaista relaxi-taxi -meininkiä meillä olisin. Vedin virttyneimmät ja löysimmät housut jalkaan. Joskus sitä tarvitsee juuri tuollaista meininkiä. On hassua lukea sun kommentteja, kun niistä paistaa niin murre läpi. Se on ihanaa :)Nimenomaan, jos ei huvita, niin miksi pitää :)Kivaa rentoumista <3

 4. Heips!
  Hauskaa että sinäkin tykkäät mökkeilystä! Se on kyllä aivan parasta. Ja siellä hiljaisuudessa ja puhtaassa ilmassa kyllä nukkuukin tosiaan paremmin. Me mietittiin että voitais lähteä tänään pikku huoltokäynnille möksälle ja sitten kun lämpenee vois mennä ajan kanssa. <3

  1. Heippa!

   Kukaan ei ikinä usko sitä vaan se vastaaontto on yleensä “täh, sinä pidät muka mökkeilystä?” :).

   Toivoisin niin paljon, että saisin pidennetyn viikonlopun mökillä, sillä ihan pelkäksi viikonlopuksi en haluaisi niin kauas ajella. Kesällä ajattelin tehdä töitä mökiltä käsin, niin saa olla vähän niin kuin lomalla samalla :)

   Niin, huoltokäynnit ovat “pakollisia” näin keväällä. Poikaystäväni haki veneen talvisäilöstä viime sunnuntaina ja nyt hän odottelee jo kuumeisesti, että hän saa sen vesille ennen vappua :)

   Yksi parhain rentoutumiskeino näin kaupungissa on merellä oleminen työpäivän jälkeen. Toivotaan vain, että saisimme nauttia kunnon kesäkeleistä ensi kesänä, joko siellä mökillä tai veneellä :)

   1. Totta! :) Meillä on mökki, joka on tosi “back to basics”-meiningillä. Sinne ei tule juoksevaa vettä, vaan juomavesi tuodaan mukanamme ja pesuvesi nostetaan kaivosta. Sauna, pesuvesi ja takat lämpiävät puilla, vaikka toki siellä sähkötkin on. Monikaan ei mustakaan usko että OIKEASTI viihdyn siellä :D On oikeasti tosi kiva kun kaikki tapahtuu itse tekemällä, on hiljaista ja rauhallista ja luonto on ympärillä. Voi marjastaa ja sienestääkin omassa pihassa, ja kasvattaa kukkia ja puita. Voi ei, näitä ajatellessa tulee kooova kesäkaipuu.
    Lämmintä ja aurinkoista kesää odotellessa siis… :)

 5. Heips! Hauskaa että sinäkin tykkäät mökkeilystä! Se on kyllä aivan parasta. Ja siellä hiljaisuudessa ja puhtaassa ilmassa kyllä nukkuukin tosiaan paremmin. Me mietittiin että voitais lähteä tänään pikku huoltokäynnille möksälle ja sitten kun lämpenee vois mennä ajan kanssa. <3

 6. Heippa!Kukaan ei ikinä usko sitä vaan se vastaaontto on yleensä “täh, sinä pidät muka mökkeilystä?” :). Toivoisin niin paljon, että saisin pidennetyn viikonlopun mökillä, sillä ihan pelkäksi viikonlopuksi en haluaisi niin kauas ajella. Kesällä ajattelin tehdä töitä mökiltä käsin, niin saa olla vähän niin kuin lomalla samalla :)Niin, huoltokäynnit ovat “pakollisia” näin keväällä. Poikaystäväni haki veneen talvisäilöstä viime sunnuntaina ja nyt hän odottelee jo kuumeisesti, että hän saa sen vesille ennen vappua :)Yksi parhain rentoutumiskeino näin kaupungissa on merellä oleminen työpäivän jälkeen. Toivotaan vain, että saisimme nauttia kunnon kesäkeleistä ensi kesänä, joko siellä mökillä tai veneellä :)

 7. Totta! :) Meillä on mökki, joka on tosi “back to basics”-meiningillä. Sinne ei tule juoksevaa vettä, vaan juomavesi tuodaan mukanamme ja pesuvesi nostetaan kaivosta. Sauna, pesuvesi ja takat lämpiävät puilla, vaikka toki siellä sähkötkin on. Monikaan ei mustakaan usko että OIKEASTI viihdyn siellä :D On oikeasti tosi kiva kun kaikki tapahtuu itse tekemällä, on hiljaista ja rauhallista ja luonto on ympärillä. Voi marjastaa ja sienestääkin omassa pihassa, ja kasvattaa kukkia ja puita. Voi ei, näitä ajatellessa tulee kooova kesäkaipuu. Lämmintä ja aurinkoista kesää odotellessa siis… :)

 8. Huh sitä on palattu arkeen. Maha kurnii koko ajan, mistähän se johtuu :DHassu juttu kun en sinänsä ees kirjoita niin ku mie oikeasti puhun. Minusta se on niin teennäistä kirjoittaa hoon päältä. Sitä on vissiin koulun opeissa kiinni että kirjoittaa niinku on oppinut.Mutta ruukaaksie muuten koskaan sanoa vieraille että toppaa sieki :)Pajalasta on elokuva Populaarimusiikkia Vittulanjänkältä. Torniostahan on kans elokuva, Kahlekuningas, kannattaa katsoa se joskus :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*