Morning Cocktail!

Salute!
Ilmeisesti olette saaneet minusta hieman väärän kuvan, sillä sain sähköpostia, jossa ihmeteltiin miten näytän vaatekuvassa ihmeen hoikalta syödäkseni näinkin paljon herkkuja. No siis ihan rehellisesti voin todellakin myöntää, että olen perso makealle, mutta myönnän myös senkin että jos syön makeaa yritän myös liikkua paljon. Esimerkiksi ne Minttusuklaakeksitkin vein koulukavereiden syötäväksi koululle. Ennen minulla on ollut hyvinkin tarkka ruokavalio allergioiden ja omien mieltymysteni takia. Ylä-asteella en esimerkiksi syönyt makeaa juurikaan vaan tanssin hullun lailla ja muutenkin urheilin koko ajan. 10 kilometrin kävelylenkki tanssitreenien jälkeen ei tuntunut missään. Tällä hetkellä minulla on jokaisella elämänsaralla kohtuus lähtökohtana. En syö hulluja määriä ruokaa, en tee kolmea jumppaa putkeen tai polta itseäni loppuun koulun penkillä.  Ja eihän se ulkokuori kerro yhtään mitään terveydestämme, ylipainoinen voi kärsiä osteoporoosista ja langanlaiha kolesteroolista, tärkeintä on vain että syö ja liikkuu kohtuudella.
Tässä  terveellinen aamucocktail:

2dl Luonnonjogurttia
pala avocadoa
1pieni luumu
pähkinöitä, siemeniä ja kuivattuja marjoja
pellavansiemenrouhetta
vehnälesettä

Tämä aamukoktail on hyvä shokki aineenvaihdunnalle, sillä  kaikki ainekset sisältävät paljon kuitua :)

***
Apparently I have give a bit wrong impression about me. I got mail and one of you was a bit surprised about my figure after my baking posts. It´s so funny because these kind of thoughts haven´t occur to my mind. But now after browsing my posts I can understand your thoughts. 
Well to be honest I have to confess that I am greedy for candies and cakes, but I don´t eat them everyday. For example those cookies I made last week I brought those to school and gave them to my friends. Before  I had quite strict diet because of my allergies and my penchants. When I was in junior high I didn´t eat any cookies or candies, I didn´t even like chocolate at all, weird.I just danced and did a lot of   sports. 
But after those years I have understood that the outer shell does not tell you anything, obese person can suffer from osteoporosis and a skinny person can suffer from cholesterol, the most important thing is to eat properly and also do some sport  everyday.
Here is my morning cocktail;
2 dl natural yoghurt
Little piece of avocado
1 Little plump
Different kind of seeds, nuts, raisins and dried berries
Linseed crush
Wheat bran
This cocktail is excellent for digestion because these ingredients contains a lot of fibre :)
Btw. I love how that nuts shuck looks in the first picture :)

You may also like

8 Comments

  1. Oho, ihmeellisiä sähköposteja olet saanut..Aamucocktaili näyttää todella herkulliselta! Itse en olisi keksinyt yhdistää avokadoa, luumuja ja jugurttia! Pähkinät sopivat cocktailiin varmasti todella hyvin.

  2. Oho, ihmeellisiä sähköposteja olet saanut..Aamucocktaili näyttää todella herkulliselta! Itse en olisi keksinyt yhdistää avokadoa, luumuja ja jugurttia! Pähkinät sopivat cocktailiin varmasti todella hyvin.

  3. B:Joo se on tosi hyvää:)Ilmapallomatka:Siis viesti oli tosi ystävälliseen sävyyn kirjoitettu ja se sisälsi kysymyksiä ruokavaliosta yleensäkin:)Kandee ehdottomasti kokeilla jogu ja avocado comboa:))

  4. B:Joo se on tosi hyvää:)Ilmapallomatka:Siis viesti oli tosi ystävälliseen sävyyn kirjoitettu ja se sisälsi kysymyksiä ruokavaliosta yleensäkin:)Kandee ehdottomasti kokeilla jogu ja avocado comboa:))

  5. B:Joo se on tosi hyvää:)Ilmapallomatka:Siis viesti oli tosi ystävälliseen sävyyn kirjoitettu ja se sisälsi kysymyksiä ruokavaliosta yleensäkin:)Kandee ehdottomasti kokeilla jogu ja avocado comboa:))

  6. B:Joo se on tosi hyvää:)Ilmapallomatka:Siis viesti oli tosi ystävälliseen sävyyn kirjoitettu ja se sisälsi kysymyksiä ruokavaliosta yleensäkin:)Kandee ehdottomasti kokeilla jogu ja avocado comboa:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*