Moderni kaaso

ja ne tulevat Barcelonan häät.

Niin kuin te tiedätte, minä olen tulevana kesänä kaaso parhaimmalle ystävälleni. Häät ovat Barcelonassa ja sen takia niiden järjestämisessä pitää olla hieman luovempi, sillä sinne Barcelonaan kun ei voi mennä ihan joka viikonloppu. Uskon että moni siellä ruudun takana uneksii myös häistä ulkomailla, niin kuin myös  allekirjoittanut – sulhanen on vain hakusessa, heh. Sen takia halusin kertoa miten häiden järjestäminen on toiminut/toimii. 

Olette useasti kysyneet, että onko hääpari ihan suomalainen ja siis kyllä on. Parhaan ystäväni vanhemmat ovat vain Barcelonassa töissä ja sen takia häät järjestetään siellä. Eli ketään tuttua paikallista ei ole Barcelonassa auttamassa. 

Vaikka tuttua paikallista ei ole auttamassa, mutta meillä on siis paikallinen hääsuunnittelija. Hän oli aika pakollinen apu, sillä Suomesta käsin ja jo kielimuurinkin takia pelkkien kukkien hankkiminen juhlapaikalle olisi ollut työn ja tuskan takana. 

Näin suhteellisen moderneina ihmisinä, suunnitellaan näitä häitäkin pilvessä ja sosiaalisessa mediassa. Mietin, että miten hääsuunnittelija saisi kokonaiskuvan häistä ja mieleeni tuli Pinterest. Nyt minulla on Pinterestissä yhteinen kansio morsiamen kanssa, josta hääsuunnistelija nappaa toivotun kokonaiskuvan. Itse asiassa Pinterest on ollut paljon parempi vaihtoehto häälehdille, sillä tuntuu että niiden sivut laahaavat yhtä pitkällä kuin morsiamen laahus. Ne eivät ole ajan tasalla, mitä taas Pinterest todellakin on. 

Miten muuten sitten järjestämme kaukohäitä pilvessä? Meillä on jaettu kansio, missä on tiedostoja, Exceleitä, valokuvia ja muita jota muokkailemme yhdessä. Budjetin kun pitää olla hallinnassa, ajan tasalla ja kaikkien nähtävillä koko ajan. Morsiuspari myös Skypeilee hääsuunnittelijan kanssa ja tarkkailee että hommat toimivat, ettei tule sellaisia mañana-momentteja. 

Uutena vuotena tosin pääsen näkemään hääpaikan ensimmäisen kerran ja maistamaan häämenun ihan paikan päällä. Minulta puuttuu edelleen se avec, mutta onneksi minulla on näitä miespuolisia ystäviä ja ne Italian veljet, eli siis plan b,c,d, ja e ovat jo hoidossa, jos a ei ole kesäkuuhun mennessä kunnossa. Scrabble peliä (?!?) ei kuulemma paikkakortin tilalle saa laittaa – ”mitään scrabblea me ei aleta sitten pelaamaan hää-aamuna.”Vaan se avec pitää olla hoidettu jo viimeistään viikkoa ennen, vaikka miten ihana “tatska” sillä hotellin turvamiehellä olisikin. Jep jep, sulhanen ja bestman olivat suhteellisen rempseitä näitä ohjeita kaasolle antaessaan :D

P.S.Täältä voitte käydä kurkkaamassa hääpärin upeat “save the date” -kuvat. 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*