Missoni for Lindex

Missoni for Lindex Chunky Scarf 44,95 €

Missoni for Lindex leather glowes 44,95 €

Missoni for Lindex Chunky Scarf 44,95 € &  Blouse 44,95 €

White shirt : H&M & Missoni for Lindex tunic 59,95 €

Missoni for Lindex tunic 49,95 € & necklace 22,95 €/Blazer: Mango/ White Blouse: H&M/

Missoni for Lindex necklace 27,95 €

Missoni for Lindex tunic 49,95 €

Missoni for Lindex leather clutch 32,95 €

Missoni for Lindex pink leather bracelet 10 €

Blouse: Missoni for Lindex  39,95 €/ Bottoms: H&M/Shoes: Zara/ Clutch:Lindex /Trench: Zara/Necklace: Gina Tricot

Hei, olen tänään mainos! Tämä yhteistyöehdotus lähti tosin allekirjoittaneen toimesta eikä yrityksen. Kävin tässä vähän aikaa sitten muiden bloggaajien tapaan tutustumassa Lindexin ja italialaisen Missonin yhteistyömallistoon ja hullaannuin totaalisesti.

Viime keväänä innostuin Lindexin ja Gwyneth Paltrown Holly & Whyte -mallistosta ihan totaalisesti ja esittelin teille mallistoni suosikit My Holly & Whyte picks -postauksessani.  Muuten en ole juurikaan ihastellut näitä muotitalojen ja vaateketjujen yhteistyömallistoja. Paitsi sitten… Kun näin nämä violetin sävyt ja sahalaita kuviot niin tiesin, että ne ovat jotain mitä haluan vaatekaappiini hankkia.

Pienen pähkäilyn jälkeen ykkössuosikikseni nousi ehdottomasti tuo perhosin kuvioitu paita. Se tulee ainakin koristamaan vaatekaappiani sekä myös minua aina silloin tällöin. Pidin myös ihan todella paljon kuvissa näkyvistä neulosmekoista. Koon puolesta malliston vaatteet olivat ehkä himpun verran reiluhkoja, joten villamekot laskeutuvat kauniisti, eikä niistä tule mitään kuorimaista efektiä ;)

Mallisto ei siis ole kokonaisuudessaan yllä olevissa kuvissani, sillä kuvissa näkyvät vain minun suosikkini. Koko malliston ja tuotetiedot näet täältä ja mallisto on saatavilla H-U-O-M-I-S-E-S-T-A alkaen. Käy myös kurkkaamassa upean ystäväni Mrs. V:n Missoni for Lindex suosikkeja :)

Kivaa viikkoa ihanuudet ja toivottavasti piditte postauksestani :)

___________________________________________________________

Hi there, I’m an ad! Few weeks ago I got an invitation to get a sneak peek from the upcoming Missoni for Lindex collection. And yes, I went crazy with the collection. I truly loved the lilacs shades and the patterns.

Usually I haven’t been that keen on these kinds of collaboration collections, but Lindex did it again. Last spring I totally lost it with the Holly and Whyte collection and I think that I did it again this time too.

You can’t see the whole collection in my pictures.  In the pictures you can only see my favorites, and I think that my ultimate favorite is that butterfly-patterned shirt. I can’t wait to wear it :)

The entire collection and product details can be seen here in more detail and the collection will be in stores tomorrow.  And please, check my dear friends Missoni for Lindex picks from here :)

Have a nice week!

You may also like

62 Comments

 1. Huomenta kaunokainen! Missoni ei ole ehkä ihan mun makuun (Holly&Whyte sen sijaan oli ihan mun juttu), mutta nämä kuvat ovat todella kauniita ja upeita. Ihailin niitä pitkään. Vaikka tarkoitus on tietty esitellä vaatteita, niin kuvissa on muutakin tunnelmaa. :)

  1. Hei <3

   Niin, näen todellakin että Holly & Whyte -mallisto oli ihan sun juttu. Tämä mallisto tosin kyllä kolahti minuun aika laillla ja vaikka muuten pukeudun aika neutraalisti, mutta noi sahalaidat ja värisävyt kyllä maistui minulle tosi hyvin :)

   Kiitos Norppa <3 En tiedä oliko kuvaajallani tosin yhtään kivaa sillä osaan kuulemma olla aika määräilevä tapaus mitä kuvaukseen tulee :D

 2. Huomenta kaunokainen! Missoni ei ole ehkä ihan mun makuun (Holly&Whyte sen sijaan oli ihan mun juttu), mutta nämä kuvat ovat todella kauniita ja upeita. Ihailin niitä pitkään. Vaikka tarkoitus on tietty esitellä vaatteita, niin kuvissa on muutakin tunnelmaa. :)

 3. Niin ihania ja sopii sulle täydellisesti kaunotar :). Tykkään kans tuosta perhospaidasta. Huomenna täytyy käydä kokeileen :).

 4. Kauniita ovat. Minkälainen noiden neulevaatteiden mitoitus on? Olen itse kokoa 38 ja mietin tilaanko netin kautta S- vai M-kokoa (jos niitä nyt sattuu netistä saamaan).

  1. Heippa!

   Vaatteet ovat vähän reiluhkoja tai kaikki päälläni olevat vaatteet olivat kokoa 36 ja muutama mekko oli kyllä vähän löysähkö, joten niitä jouduttiin hieman fiksailemaan :)

   Eli luulen että koko 36 on sinulle sopiva :)

 5. Kauniita ovat. Minkälainen noiden neulevaatteiden mitoitus on? Olen itse kokoa 38 ja mietin tilaanko netin kautta S- vai M-kokoa (jos niitä nyt sattuu netistä saamaan).

 6. Oi ihania – nää näyttää tosi kivoilta, kivemmilta kuin mainoksissa. :)

  Mä sitä yhtä mekkoa haaveilen, toki moni muukin kiinnostaisi, mutta rahastahan se on kiinni. Olen yrittänyt pienestä palkastani pistää vähän sivuun jos malttaisi tuon mekon ostaa. Muutoin varmaan ostaisin muutakin, kuten tuon perhospaidan. On vain niin paljon oikeasti pakosti ostettavaa kuten lasten pitkiäkalsareita ja sukkia jne. ihanaa. ;)

  Osa noista kuteista näytti mainoksissa tosi kummalle, mutta sun päällä paljon kivemmalta. :)

  1. No en halua nyt kehuskella, mutta värit pääsevät kuvissani ehkä oikeuksiinsa kun tausta on vihreä :)

   Niin, ne pienoiset pallerot menevät varmasti teillä ‘lapsellisilla’ aina edelle :)

   Hih, no voi kiitos. Usein kyllä vaatteet eivät pääse oikeuksiinsa katalogien tai muiden kuvissa. Huomasin näidenkin osalta että osissa tuotteista oli vähän eri värisävyt pressikuvissa mitä luonnossa.

 7. Oi ihania – nää näyttää tosi kivoilta, kivemmilta kuin mainoksissa. :)Mä sitä yhtä mekkoa haaveilen, toki moni muukin kiinnostaisi, mutta rahastahan se on kiinni. Olen yrittänyt pienestä palkastani pistää vähän sivuun jos malttaisi tuon mekon ostaa. Muutoin varmaan ostaisin muutakin, kuten tuon perhospaidan. On vain niin paljon oikeasti pakosti ostettavaa kuten lasten pitkiäkalsareita ja sukkia jne. ihanaa. ;)Osa noista kuteista näytti mainoksissa tosi kummalle, mutta sun päällä paljon kivemmalta. :)

 8. Oot kyllä aivan upea näissä kuvissa! Eilen jo katsoin FBssä että vautsivau! Vaatteet näyttää mielenkiintoisilta, pitää varmaan huomenna käydä katsomassa tuleekohan niitä tännekin.

  P.S. Oreo-keksireseptiä tulee kyllä varmasti kokeiltua! Se sinun toinen keksiresepti on aika kovassa käytössä ja ystävätkin on halunneet että linkkaan osoitteen kun olen tarjonnu keksejä heille :)

 9. Oot kyllä aivan upea näissä kuvissa! Eilen jo katsoin FBssä että vautsivau! Vaatteet näyttää mielenkiintoisilta, pitää varmaan huomenna käydä katsomassa tuleekohan niitä tännekin.P.S. Oreo-keksireseptiä tulee kyllä varmasti kokeiltua! Se sinun toinen keksiresepti on aika kovassa käytössä ja ystävätkin on halunneet että linkkaan osoitteen kun olen tarjonnu keksejä heille :)

 10. O’la laa! Kauniisti sopivat sinulle nuo sävyt, cool!
  …ja näyttävät kivemmilta, kuin noissa Lindexin omissa kuvissa :)

  Täytyy myös käydä kurkkimassa, jos Vaasan Lindeksille olisi näitä saapunut…ei ehkä ole ihan oma juttu, mutta jos jotain musta/valkoista löytyisi niin jätte bra :)

  1. Violetti on aina ollut mun juttu :))

   No höpsistä. Mutta siis itsekin pidän lukea muotiblogeja juuri sen takia, että vaatteet ovat normaalien ihmisten päällä eikä mallien. Sekin on myös kiva, ettei kuvia ole photoshopattu, vaan kaikki on sitä miltä näyttää :)

 11. O’la laa! Kauniisti sopivat sinulle nuo sävyt, cool!…ja näyttävät kivemmilta, kuin noissa Lindexin omissa kuvissa :)Täytyy myös käydä kurkkimassa, jos Vaasan Lindeksille olisi näitä saapunut…ei ehkä ole ihan oma juttu, mutta jos jotain musta/valkoista löytyisi niin jätte bra :)

 12. Aivan ihania kuvia! Miksi et useammin postaile asukuvia?!?
  Kiitos kivasta blogista ja erityisesti siitä että kerrot aina avoimesti näistä yhteistyökuvioistasi. Monista blogeista jää vähän huono maku suuhun kun tuntuu että sponsoroitua sisältöä vähän piilotellaan.

  Kiitos siis Sofie :)

  1. No en oikein tiedä. Olen luontevammin siellä kameran toisella puolella :)

   No Suomessa piilomainonta on lailla kielletty ja vaikka kuinka siitä olen monta kertaa täällä blogissakin teille kirjoitellut, mutta siltikään kaikki eivät sitä ota kuuleviin korviinsa. Se on tosi harmillista ja lyhytnäköistä. Arvostan sitä paitsi teitä lukijoitani niin paljon, että en ikinä haluaisi ‘huijata’ teitä tai tehdä mitään sellaista yhteistyötä mitä en koe itseni tai blogini kaltaisena :)

 13. Aivan ihania kuvia! Miksi et useammin postaile asukuvia?!?Kiitos kivasta blogista ja erityisesti siitä että kerrot aina avoimesti näistä yhteistyökuvioistasi. Monista blogeista jää vähän huono maku suuhun kun tuntuu että sponsoroitua sisältöä vähän piilotellaan.Kiitos siis Sofie :)

 14. Mä tykkäsin noista värisävyistä ihan äärettömän paljon :)Huomenna ne on jo kaupoissa ja kaupat aukeaa jo 07:30 ;)

 15. Hei <3Niin, näen todellakin että Holly & Whyte -mallisto oli ihan sun juttu. Tämä mallisto tosin kyllä kolahti minuun aika laillla ja vaikka muuten pukeudun aika neutraalisti, mutta noi sahalaidat ja värisävyt kyllä maistui minulle tosi hyvin :)Kiitos Norppa <3 En tiedä oliko kuvaajallani tosin yhtään kivaa sillä osaan kuulemma olla aika määräilevä tapaus mitä kuvaukseen tulee :D

 16. Hei!Se perhospaita on ihana. Kun näin sen ensimmäisen kerran siellä showroomilla, niin tiesin että se jos joku tulee vaatekaappiini :))

 17. Heippa!Vaatteet ovat vähän reiluhkoja tai kaikki päälläni olevat vaatteet olivat kokoa 36 ja muutama mekko oli kyllä vähän löysähkö, joten niitä jouduttiin hieman fiksailemaan :)Eli luulen että koko 36 on sinulle sopiva :)

 18. No en halua nyt kehuskella, mutta värit pääsevät kuvissani ehkä oikeuksiinsa kun tausta on vihreä :)Niin, ne pienoiset pallerot menevät varmasti teillä ‘lapsellisilla’ aina edelle :)Hih, no voi kiitos. Usein kyllä vaatteet eivät pääse oikeuksiinsa katalogien tai muiden kuvissa. Huomasin näidenkin osalta että osissa tuotteista oli vähän eri värisävyt pressikuvissa mitä luonnossa.

 19. Kiitos Fiipi :)Hih, mahtavaa! Yksi lukija olikin sitä jo kokeillut ja oli tykännyt siitä :)Ihanaa, että jaat keksireseptejäni ystävillesi <3

 20. Violetti on aina ollut mun juttu :))No höpsistä. Mutta siis itsekin pidän lukea muotiblogeja juuri sen takia, että vaatteet ovat normaalien ihmisten päällä eikä mallien. Sekin on myös kiva, ettei kuvia ole photoshopattu, vaan kaikki on sitä miltä näyttää :)

 21. No en oikein tiedä. Olen luontevammin siellä kameran toisella puolella :)No Suomessa piilomainonta on lailla kielletty ja vaikka kuinka siitä olen monta kertaa täällä blogissakin teille kirjoitellut, mutta siltikään kaikki eivät sitä ota kuuleviin korviinsa. Se on tosi harmillista ja lyhytnäköistä. Arvostan sitä paitsi teitä lukijoitani niin paljon, että en ikinä haluaisi ‘huijata’ teitä tai tehdä mitään sellaista yhteistyötä mitä en koe itseni tai blogini kaltaisena :)

 22. Olen lukenut blogiasi jo pitkään päivittäin, pidän kovasti :)
  Nyt jätän kommenttia ensimmäistä kertaa. Mahtavia kuvia, vaatteet sopivat sinulle todella hyvin. Omat suosikkini taitavat olla malliston neulepaidat. Hieman ohi aiheen, mutta meikkisi mukailee paljolti omaa makuani. Oletko käyttänyt jotakin luomiväriä juuri tässä meikissä?

  1. Hei,

   anteeksi etten ole vastannut aiemmin :(

   Kiitos kun kommentoit <3

   Siis minulla on ihan sellaista helmiäisen beigeä ja valkoista meikissäni, ei sen kummempia sävyjä :)

 23. Olen lukenut blogiasi jo pitkään päivittäin, pidän kovasti :)Nyt jätän kommenttia ensimmäistä kertaa. Mahtavia kuvia, vaatteet sopivat sinulle todella hyvin. Omat suosikkini taitavat olla malliston neulepaidat. Hieman ohi aiheen, mutta meikkisi mukailee paljolti omaa makuani. Oletko käyttänyt jotakin luomiväriä juuri tässä meikissä?

 24. Hm…siis piilomainontakieltoa ei ota bloggaja vai lukija tosissaan? Hieman hämmentyneenä jäin postaustasi silmäilemään, vaikka se olisikin kuinka sinusta lähtöinen idea. Ja mitä sekin itse asiassa tarkoittaa…? Kävit tutustumassa vaatteisiin, saitte lahjoja ym, ja Missonin ja Lindexin yhteistyöstä on rummutettu huolella jo kuukausia – olisitko siis voinut olla postaamatta? Kaiken kukkuraksi sivuillasi on tämän yhteistyön iso mainos, mikä on aika paksua jo. Tiedän, että jankkaan asiasta, joka tulee blogeissa koko ajan esiin, mutta silti: oliko postauksesi pakko olla noin laaja ja vieläpä hintoineen?

  1. Hei Liisa,

   Siis bloggaajat. Liian usein näen postauksissa piilomainontaa (affiliate linkkien ja tuotteiden yhteydessä). Itse ainakin selkeästi osoitan, että mikä on saatu blogin kautta ja mikä ei tai miten itse hyödyn tehdystä postauksesta. Siis kävin tutustumassa vaatteisiin kyllä ja kysyin sen jälkeen yhteityömahdollisuutta. Minun blogini ja Strictly Style -blogi valittiin tähän yhteistyöhön. Useimmiten nämä yhteistyökuviot eivät ole niin yksinkertaisia miltä ne ehkä vaikuttavat.

   “Missonin ja Lindexin yhteistyöstä on rummutettu huolella jo kuukausia – olisitko siis voinut olla postaamatta?”

   – Siis en ota juurikaan ikinä kantaa näihin yhteistyöjuttuihin elleivät ne miellytä minua. Esimerkiksi H&M:n viimeistä ADR-kampanjaa en ole maininnut mitenkään tai nyt tuota sivuilla vilkkuvaa Lana del Rey -kampanjaa. Eli siis kirjoitan ihan niistä asioista mistä haluan ja mitkä koen näköisikseni.

   En sitä paitsi voi itse millään tavalla vaikuttaa sivuni mainoksiin, sillä ne hoitaa puolestani ID:n mediamyynti. Eli sivustoni sisältö ei ole millään lailla yhteydessä sivuilla näkyviin mainoksiin.

   Tiedän, että hinnat ärsyttävät toisia lukijoita kun taas toisilta tulee palautetta siitä ettei miksi hintaa ole merkitty suoraan esille , jotta niistä tarvitsee erikseen kysyä. Enkä ainakaan itse koe, että vaatteiden hinnat provosoivat ketään yhtään minnekään suuntaan. Bloggaamisessa pitää ottaa niin monta asiaa huomioon ja silti useimmiten sitä loukkaa jotakin:(

   Olen todella pahoillani, jos postaukseni pahoitti mielesi :(

 25. Hm…siis piilomainontakieltoa ei ota bloggaja vai lukija tosissaan? Hieman hämmentyneenä jäin postaustasi silmäilemään, vaikka se olisikin kuinka sinusta lähtöinen idea. Ja mitä sekin itse asiassa tarkoittaa…? Kävit tutustumassa vaatteisiin, saitte lahjoja ym, ja Missonin ja Lindexin yhteistyöstä on rummutettu huolella jo kuukausia – olisitko siis voinut olla postaamatta? Kaiken kukkuraksi sivuillasi on tämän yhteistyön iso mainos, mikä on aika paksua jo. Tiedän, että jankkaan asiasta, joka tulee blogeissa koko ajan esiin, mutta silti: oliko postauksesi pakko olla noin laaja ja vieläpä hintoineen?

 26. Hei Liisa,Siis bloggaajat. Liian usein näen postauksissa piilomainontaa (affiliate linkkien ja tuotteiden yhteydessä). Itse ainakin selkeästi osoitan, että mikä on saatu blogin kautta ja mikä ei tai miten itse hyödyn tehdystä postauksesta. Siis kävin tutustumassa vaatteisiin kyllä ja kysyin sen jälkeen yhteityömahdollisuutta. Minun blogini ja Strictly Style -blogi valittiin tähän yhteistyöhön. Useimmiten nämä yhteistyökuviot eivät ole niin yksinkertaisia miltä ne ehkä vaikuttavat. “Missonin ja Lindexin yhteistyöstä on rummutettu huolella jo kuukausia ? olisitko siis voinut olla postaamatta?”- Siis en ota juurikaan ikinä kantaa näihin yhteistyöjuttuihin elleivät ne miellytä minua. Esimerkiksi H&M:n viimeistä ADR-kampanjaa en ole maininnut mitenkään tai nyt tuota sivuilla vilkkuvaa Lana del Rey -kampanjaa. Eli siis kirjoitan ihan niistä asioista mistä haluan ja mitkä koen näköisikseni.En sitä paitsi voi itse millään tavalla vaikuttaa sivuni mainoksiin, sillä ne hoitaa puolestani ID:n mediamyynti. Eli sivustoni sisältö ei ole millään lailla yhteydessä sivuilla näkyviin mainoksiin. Tiedän, että hinnat ärsyttävät toisia lukijoita kun taas toisilta tulee palautetta siitä ettei miksi hintaa ole merkitty suoraan esille , jotta niistä tarvitsee erikseen kysyä. Enkä ainakaan itse koe, että vaatteiden hinnat provosoivat ketään yhtään minnekään suuntaan. Bloggaamisessa pitää ottaa niin monta asiaa huomioon ja silti useimmiten sitä loukkaa jotakin:(Olen todella pahoillani, jos postaukseni pahoitti mielesi :(

  1. Oh, thank you! It is very particular but I like it a lot!
   Oh no, but u have so many other brands and stores that we can’t find in Finland. Can’t wait to be in Milan!
   I see some shoes already in my eyes ;) You have so brilliant leather goods in Italy so I can’t wait to buy some new shoes :)

 27. I love them all! The MIssoni style is very particular. Unfortunately we can’t find this collaboration in Italy :(Your pics are wonderful and you are really well with everything!!!

 28. Hei, anteeksi etten ole vastannut aiemmin :(Kiitos kun kommentoit <3Siis minulla on ihan sellaista helmiäisen beigeä ja valkoista meikissäni, ei sen kummempia sävyjä :)

 29. Oh, thank you! It is very particular but I like it a lot!Oh no, but u have so many other brands and stores that we can’t find in Finland. Can’t wait to be in Milan!I see some shoes already in my eyes ;) You have so brilliant leather goods in Italy so I can’t wait to buy some new shoes :)

 30. Nuo luomukset sopivat kyllä oikein hyvin sinulle, mutta en oikein usko niiden toimivan oman kalmankalpean hipiäni kanssa. Harmi! Saanko udella siviilisäätyäsi? :)

 31. Nuo luomukset sopivat kyllä oikein hyvin sinulle, mutta en oikein usko niiden toimivan oman kalmankalpean hipiäni kanssa. Harmi! Saanko udella siviilisäätyäsi? :)

 32. Voi että, sinulle nuo käy kyllä tosi hyvin! Itsekin olen enemmän Holly&Whyte-tyylinen, mutta kävin kyllä eilen kurkkaamassa nettikaupassa tuotteita. Tosin olin auttamattomasti myöhässä – melkein joka kohdassa luki “loppuunmyyty”… Tuo kaulahuivi olisi voinut olla aika kiva!

  Olet näissä kuvissa muuten ihan älyttömän kaunis, ihana syysleidi! :))

  1. Niin, olen minäkin, mutta ihastuin varsinkin niihin malliston perhospaitoihin ja ne ovatkin koristamassa kaappiani ja toinen on itseasiassa päälläni tällä hetkelläkin :)

   Siis se mallisto on ollut megasuosittu ja kaikkialla on tuotteet loppu!?! Aivan uskomatonta! Mietin itsekin vielä sitä kaulahuivia, sillä se on kyllä kaunis. Hmmm..

   Voi kiitos Petra <3

 33. Voi että, sinulle nuo käy kyllä tosi hyvin! Itsekin olen enemmän Holly&Whyte-tyylinen, mutta kävin kyllä eilen kurkkaamassa nettikaupassa tuotteita. Tosin olin auttamattomasti myöhässä – melkein joka kohdassa luki “loppuunmyyty”… Tuo kaulahuivi olisi voinut olla aika kiva!Olet näissä kuvissa muuten ihan älyttömän kaunis, ihana syysleidi! :))

 34. Niin, olen minäkin, mutta ihastuin varsinkin niihin malliston perhospaitoihin ja ne ovatkin koristamassa kaappiani ja toinen on itseasiassa päälläni tällä hetkelläkin :)Siis se mallisto on ollut megasuosittu ja kaikkialla on tuotteet loppu!?! Aivan uskomatonta! Mietin itsekin vielä sitä kaulahuivia, sillä se on kyllä kaunis. Hmmm..Voi kiitos Petra <3

 35. Olet yksi kauneimmista ihmisistä joita olen nähnyt, mykistävän ja aidon kaunis. Ei mulla muuta:) Paitsi että blogi on ihana, minkä olen jo tainnut aiemmissa kommenteissani sanoa. Jos muistat, olen se, jonka rakkaustarina alkoi Malesiasta: pyysin aikanaan Malesia-postauksia, se kun on lähellä sydäntäni. Elämässä tärkeintä on rakkaus, kaikenlainen. Mutta kyllä myös hyvä ruoka, juoma ja kaikki kauniit asiat saavat sydämen sykkimään. Oho, olihan mulla muutakin… ;)Hyvää syksyn jatkoa sinulle!

 36. Olet yksi kauneimmista ihmisistä joita olen nähnyt, mykistävän ja aidon kaunis. Ei mulla muuta:) Paitsi että blogi on ihana, minkä olen jo tainnut aiemmissa kommenteissani sanoa. Jos muistat, olen se, jonka rakkaustarina alkoi Malesiasta: pyysin aikanaan Malesia-postauksia, se kun on lähellä sydäntäni. Elämässä tärkeintä on rakkaus, kaikenlainen. Mutta kyllä myös hyvä ruoka, juoma ja kaikki kauniit asiat saavat sydämen sykkimään. Oho, olihan mulla muutakin… ;)Hyvää syksyn jatkoa sinulle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*