Mint Chocolate Cake Pops

Nyt kannattaa kaikkien karppaajien siirtyä jollekin ihan muulle sivustolle, sillä nämä herkut kuuluvat Natan keksimään hiilarius-ruokavalioon. Dominot ovat aina olleet mun lemppareita, varsinkin ne mintun makuiset. En ole pitkään aikaan tehnyt mitään makeita juttuja, niin ajattelin kokeilla suosikkikeksejäni hieman uudessa muodossa. Reseptiä voi tietenkin muokata ihan oman maun mukaan ja käyttää muita kekseja dominoiden sijasta.

Tikkuina käytin grillitikkuja, mutta ainakin ulkomaisista nettikaupoista on mahdollista tilata cake pops-tarkoitukseen soveltuvia tikkuja. Cake popsit ovat tosi kivaa tarjottavaa erilaisiin juhliin sillä niitä voi koristella aina eri teemojen mukaisesti. Tein 9 palloa kyseisestä annoksesta, mutta suosittelisin tekemään niitä hivenen enemmän, sillä joistain palloista tuli todella raskaita joten tikut tulivat pallojen läpi.

Tarvitset:

200g dominoita (n.15 kpl), 3 rkl philadelphiaa ( 70 g), 130 tummaa suklaata, 50 g valkosuklaata.

Murskaa keksit tasaiseksi murskaksi. Lisää tuorejuusto keksimurskan joukkoon ja sekoita seos tasaiseksi. Seoksen tulisi olla kiinteä, jotta siitä on helppo muovailla palloja. Muovaile massasta palloja. Laita tikut varovasti pallojen läpi. Laita cake popsit jääkaappiin jähmettymään noin 15 minuutiksi. Sulata suklaat vesihauteessa ja anna suklaiden viiletä hetkisen ennen koristelua. Dippaile viilenneitä palloja tummassa suklaassa ja laita ne hetkeksi takaisin jääkaappiin. Koristele pallot valkosuklaalla kun tummasuklaa on ensiksi jähmettynyt.

__________________________________________

You’ll need:

200g of Oreos  (about 15 pieces) or some other cookies, 3 tablespoons (70 g) of cream cheese, 130g dark chocolate, 50 g of white chocolate.

Crush the cookies. Add cream cheese and mix the mixture until smooth.The mixture should be firm, so that it is easy to make little balls from it. Form little balls from the mixture. Gently put the stick through the balls. Put the cake pops into fridge and let those set for about 15 minutes. Melt the chocolates and let the chocolates cool down a little before garnishing. Dip cake pops in cooled dark chocolate and put them back in the fridge for a while. Garnish with white chocolate when the dark chocolate is set.

You may also like

58 Comments

 1. Hiilarius<3 namnam, näitä on ihan pakko päästä kokeilemaan joku päivä, vaikka oonkin ihan toivoton keittiössä :D aina se kyökkikään EI oo se ihan oikea paikka naiselle, heheh

 2. Hiilarius<3 namnam, näitä on ihan pakko päästä kokeilemaan joku päivä, vaikka oonkin ihan toivoton keittiössä :D aina se kyökkikään EI oo se ihan oikea paikka naiselle, heheh

 3. Ooooooh….! Eihän tällainen herkkusuu tuollaisia voi vastustaa, kauniita ja varmasti hyvän makuisia! Ja Dominot ovat muuten parhaimpia keksejä, jotka muuntautuvat moneen. Käytän niitä usein juustokakkujen pohjina kun kaurakeksipohjat ovat minusta niin tylsiä…

 4. Ooooooh….! Eihän tällainen herkkusuu tuollaisia voi vastustaa, kauniita ja varmasti hyvän makuisia! Ja Dominot ovat muuten parhaimpia keksejä, jotka muuntautuvat moneen. Käytän niitä usein juustokakkujen pohjina kun kaurakeksipohjat ovat minusta niin tylsiä…

 5. Voi näitä ihan samoja olen syönyt Oreo balls nimellä:) Ja aivan mahdottoman hyviä ovat. Meilläpäin ”sydänkohtauskeksit” :D

 6. Voi näitä ihan samoja olen syönyt Oreo balls nimellä:) Ja aivan mahdottoman hyviä ovat. Meilläpäin ”sydänkohtauskeksit” :D

 7. Mmmm ihanan herkullisen näköisiä!
  Tällaisesta ohjeesta varmaan vois tehä vaikka ihan vaan suklaamakeisiakin? Mie haluaisin tehä jouluksi joitain ihania herkkusuklaapalleroita mutta semmosia mitkä on helppo tehä ja mistä tulee paljon (ei jää tarjottavaa jos on vaan vähän…).

  1. Tottakai:)
   Viime vuonna tein tänne blogiinkin tryffeleitä, mutta nämä ovat myös yhtä hyviä herkkukarkkeja.
   Minä varsinkin olen sellainen sokerihiiri, niin mulla ei saa olla mitään ylimääräistä kaapin pohjalla :D

 8. Mmmm ihanan herkullisen näköisiä!Tällaisesta ohjeesta varmaan vois tehä vaikka ihan vaan suklaamakeisiakin? Mie haluaisin tehä jouluksi joitain ihania herkkusuklaapalleroita mutta semmosia mitkä on helppo tehä ja mistä tulee paljon (ei jää tarjottavaa jos on vaan vähän…).

 9. Ja näitä sinäkin voit siellä Belgiassa tehdä, koska uunia ei tarvita. Mä olen myös käyttänyt dominoja juustokakuissa ja cupcakeissa :)

 10. Nää on tosi kauniita tarjottavia.Jos ei halua mennä kylään kukkakimpun kera,niin aina voi tehdä muutaman cake popsin:)

 11. Tottakai:)Viime vuonna tein tänne blogiinkin tryffeleitä, mutta nämä ovat myös yhtä hyviä herkkukarkkeja.Minä varsinkin olen sellainen sokerihiiri, niin mulla ei saa olla mitään ylimääräistä kaapin pohjalla :D

 12. Minttudominot on lemppareitani Doris-keksien ohella! Näitä molempia on tullut roudattua ihan ulkomaillekin asti…

 13. Mahtava juttu! Dominojen sijaan voi tietysti käyttää esimerkiksi joulupipareita ja laittaa sekaan vähän mantelirouhetta ja kanelia :))

 14. Ooo, kiitos tästä reseptistä.

  Söin kakkupallerotikkusia ekan kerran taannoin tässä yksissä kekkereissä ja olen siitä asti kaivannut ohjetta. No niin, huomenna on karpin vapaapäivä ja teen taatusti näitä.

 15. Ooo, kiitos tästä reseptistä.Söin kakkupallerotikkusia ekan kerran taannoin tässä yksissä kekkereissä ja olen siitä asti kaivannut ohjetta. No niin, huomenna on karpin vapaapäivä ja teen taatusti näitä.

 16. Miten laitoit tikut jääkaappiin eli tökkäsitkö ne pystyyn johonkin vai laitoitko pallon esim. lautasta vasten? Jääkö silloin siihen sellainen painaumakohta? Tosi vaikea selittää, mutta ymmärrätkö, mitä tarkoitan?

  Ihana ohje, pakko kokeilla, mutta perfektionistinä en tahdo painaumaa :)

  1. Hihi, perfektionistina minäkään en halunnut painaumaa, vaan tökkäsin pallot tikkuihin ja tikut lasiin ja jääkääppiin. Moni laittaa pallot lautasta vasten, mutta sitten niihin tulee valitettavasti ne painaumat. Muutama pallo oli tosin mennyt tikun läpi. Tein tuosta annoksesta 9 kpl, mutta suosittelisin tekemään niitä enemmän, jotta palloista ei tulisi niin painavia :)

 17. Miten laitoit tikut jääkaappiin eli tökkäsitkö ne pystyyn johonkin vai laitoitko pallon esim. lautasta vasten? Jääkö silloin siihen sellainen painaumakohta? Tosi vaikea selittää, mutta ymmärrätkö, mitä tarkoitan?Ihana ohje, pakko kokeilla, mutta perfektionistinä en tahdo painaumaa :)

 18. Hihi, perfektionistina minäkään en halunnut painaumaa, vaan tökkäsin pallot tikkuihin ja tikut lasiin ja jääkääppiin. Moni laittaa pallot lautasta vasten, mutta sitten niihin tulee valitettavasti ne painaumat. Muutama pallo oli tosin mennyt tikun läpi. Tein tuosta annoksesta 9 kpl, mutta suosittelisin tekemään niitä enemmän, jotta palloista ei tulisi niin painavia :)

 19. Moi Sofie! Kiitos tosi hyvästä reseptistä, kokeilin niitä viikonloppuna! Tein hieman pienempiä palluroita, tuli n. 15 kpl.

  Ihana blogi sulla!

  T: Kira

 20. Moi Sofie! Kiitos tosi hyvästä reseptistä, kokeilin niitä viikonloppuna! Tein hieman pienempiä palluroita, tuli n. 15 kpl. Ihana blogi sulla!T: Kira

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*