Minnie Mousing in Stockholm

Nämä kuvat ovat itse asiassa otettu reilu kuukausi sitten kun olin ranskikseni kanssa Tukholmassa. Oletteko te kuulleet jo & Other Stories-ketjusta ja online storesta? Ennen Tukholmaan menoa olin  lukenut hivenen H&M:n uudesta aluevaltauksesta, mutta en jollain lailla ollut kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Menimme ranskikseni kanssa sattumoisin liikeeseen sisään ja luulin olevani jossakin multibrand storessa. Meni hetkinen ennen kuin sisäistin että missä oikein olin. & the Other Stories on todella kaukana  siitä mitä H&M, COS tai Weekday on. En ole ikinä löytänyt itselleni yhtään mitään kahdesta jälkimmäisestä, mutta H&M:stä yllättäen kylläkin.  & Other Stories sen sijaan oli ihan minun kauppani. Oli nahkaisia kenkiä, puuvillaisia paitoja ja kauniita korvakoruja. Juuri Sohvin näköisiä juttuja :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tukholman matkaltani ostin tuon päässäni näkyvän pannan. Olen heikkoina tyttömäisiin rusetteihin, jonka tosin taidatte jo tietää? Kun kokeilin liikkeessä rusettipantaa, niin se ei enää halunnut lähteä pois. Yllättävää. Olettekin nähneet sen ehkä jo Instagramissa?

Oletteko te muuten tilanneet mitään &OS:lta? Jos olette, niin kuulisin mielelläni miten tilaukset ovat menneet. Voi kun me saisimme liikkeen tänne meillekin piakkoin :)

You may also like

16 Comments

 1. Hei!

  Tuossa aikaisemmassa Lydmar-postauksessa sinulla on todella kaunis hopeinen kaulakoru, eli se jossa ketjussa pyöreä ripaus jossa tekstiä. Mitä mallistoa/mitäköhän se on? Näyttää juuri sellaiselta, jota olen etsinyt! Ja mikä teksti siinä on?

 2. Hei!Tuossa aikaisemmassa Lydmar-postauksessa sinulla on todella kaunis hopeinen kaulakoru, eli se jossa ketjussa pyöreä ripaus jossa tekstiä. Mitä mallistoa/mitäköhän se on? Näyttää juuri sellaiselta, jota olen etsinyt! Ja mikä teksti siinä on?

  1. Hih,

   kuulen tuon hyvin usein :)))

   Kiitos Maria ja anteeksi etten ole vielä vastannut sähköpostiisi. Olin kesän vähän niinkuin blogimailivapaalla, mutta palaan senkin kimppuun aina normaalin tapaan aina sunnuntaisin :)

 3. Testasin &OthesStoriesin nettikaupan. Tilaus oli helppo tehdä, noin viikon kesti toimitus, itselläni paketti tuli lähiSiwaan. Laadukkaan tuntuisia vaatteita, tosin mitoitus tuntui aika reilulta, normaalia kokoani tilasin ja kolmesta vaatteesta kaksi oli aivan liian isoja. Varmastikin tulen toistekin tilaamaan, jos emme pian saa liikettä tänne!

  Supersöpö panta sinulla! :)

 4. Testasin &OthesStoriesin nettikaupan. Tilaus oli helppo tehdä, noin viikon kesti toimitus, itselläni paketti tuli lähiSiwaan. Laadukkaan tuntuisia vaatteita, tosin mitoitus tuntui aika reilulta, normaalia kokoani tilasin ja kolmesta vaatteesta kaksi oli aivan liian isoja. Varmastikin tulen toistekin tilaamaan, jos emme pian saa liikettä tänne! Supersöpö panta sinulla! :)

 5. Hei! Olen tilannut &OS:lta kaksi kertaa, ja voin todella suositella. Postarit on Suomeen 6€ ja paketti tulee nopsasti, muutamassa päivässä perille (Siwaan). Paketin mukana tulee jokaisen tilauksen yhteydessä näyte kaupan kauneuspuolelta (suihkugeeliä tms). Aivan ihana kauppa.
  Pantasi on valloittava! Ei ole verkkokaupassa näkynyt ;)

  1. Voi, pitää itsekin ehdottomasti tilata siis!
   Niin hienoja nahkaisia asusteita ja muita ihania juttuja!

   Hmm. Omituista, ehkä se on jo mennyt pois valikoimasta?

 6. Hei! Olen tilannut &OS:lta kaksi kertaa, ja voin todella suositella. Postarit on Suomeen 6? ja paketti tulee nopsasti, muutamassa päivässä perille (Siwaan). Paketin mukana tulee jokaisen tilauksen yhteydessä näyte kaupan kauneuspuolelta (suihkugeeliä tms). Aivan ihana kauppa.Pantasi on valloittava! Ei ole verkkokaupassa näkynyt ;)

 7. Hih, kuulen tuon hyvin usein :)))Kiitos Maria ja anteeksi etten ole vielä vastannut sähköpostiisi. Olin kesän vähän niinkuin blogimailivapaalla, mutta palaan senkin kimppuun aina normaalin tapaan aina sunnuntaisin :)

 8. Voi, pitää itsekin ehdottomasti tilata siis!Niin hienoja nahkaisia asusteita ja muita ihania juttuja!Hmm. Omituista, ehkä se on jo mennyt pois valikoimasta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*