Midsummer blossoms and Maje cottons

Olen täällä blogissani hehkuttanut ranskalaista lempimerkkiäni, Majea. Olen kuluneen kahden vuoden aikana ostanut aika montakin ihanaa naisellista Maje -mekkoa ja ylläni näissä kuvissa on heidän tämän kesän malliston yksi suosikeistani. Ylläni on heidän ihanan viileä puuvillamekkonsa, joka on aivan ihana näillä kuumilla kesäkeleillä.

Avec Sofié blog / Midsummer blossoms and Maje cottons

Avec Sofié blog / Midsummer blossoms and Maje cottons

Ranskassa on ollut historiallisen viileää tänä keväänä, mutta viime viikolla säässä tapahtui muutos, sillä iltaisinkaan ei tarvitsisi pitkähihaisia. Näitä linnunmaitomaisia ilmoja onkin odoteltu.  Puuvillamekko hengittää ihanasti kun on kuuma ja valkoinen väri on kesällä kaunis päivettynyttä ihoa ja kukkakatuja vasten.

Avec Sofié blog / Midsummer blossoms and Maje cottons

Avec Sofié blog / Midsummer blossoms and Maje cottons

Minulla on paljon erilaisia huiveja, mutta Hermèsin klassikot, silkkiset neliöhuivit, ovat ehdottomia suosikkejani. Kerran vuodessa annan itselleni luvan ostaa uuden neliön, jolla tuon väriä muuten niin värittömään pukeutumiseeni. Kuvissa näkyy tämän kevään värikartan omaava neliö, minkä ostin itselleni synttärilahjaksi. Silkkihuivi ei ole tällä kertaa kiedottu kaulan ympärille, sillä se aseteltiin hiuksia koristamaan.

Avec Sofié blog / Midsummer blossoms and Maje cottons

Jos olette nyt tällä hetkellä Ranskassa tai tulossa tänne ihan lähiaikoina, niin suosittelen piipahtamaan Majen liikkeissä. Heillä on yleensä hyvät alennusmyynnit, joissa suosittelen teidän piipahtamaan. Näin suomalaisesta kokonäkökulmasta katsottuna, mekkoja löytyy alesta varmasti meidän kokoisille, sillä pikkuruiset ranskattaret ostavat pienimmät koot. Tämän kuvan mekon ostin kaksi viikkoa sitten esimerkiksi -40% alesta.

Avec Sofié blog / Midsummer blossoms and Maje cottons

Jos Maje kiinnostaa, niin suosittelen katsomaan nämä aiemmat kirjoitukseni. Viime kesän lempihameeni oli ehdottomasti tämä. Tyylini kolmella sanalla -postauksessa näkyy myös kaksi tämän kevään ostostani. Viime kesänä lempimekkoni  jäi kauppaan, mutta tänä kesänä sitä oli otettu pieni erä taas mallistoon. Viime kesänä häissä minulla oli yllä taasen tämä malli.

Scarf / Hermés
Dress / Maje
Bag / Rebecca Minkoff
Bracelets Efva Attling & Céline
Watch / Cluse
Ballerinas / from Italy

You may also like

5 Comments

  1. Heippa,

   voi kiitos! Huomasin myös muuten että Maje on kalliimpi UK:ssa mitä esimerkiksi Rasnkassa. Nyt tosin punta heittelee vähän miten sattuu, mutta kumminkin.

 1. Oi, onpas kaunis ja naisellinen mekko. Minä olen joutunut nyt raskauden jälkeen opettelemalla opettelemaan jälleen hameiden ja mekkojen käyttöä, mutta vieläkään en osaa käyttää niitä kuten ennen vauvavatsaa. Kai se liittyy johonkin alitajuiseen oman vartalon tiedostamiseen tai jotain… En tiedä.
  Nyt on kuitenkin vaateostokset toistaiseksi kielletty. Aloitan heinäkuun alussa puhdistus ja vartalonmuokkauskuurit. En tiedä, kuinka paljon kiloja lähtee lopulta, mutta senttejä ainakin tulee lähtemään. Katsotaan millaisen remontin vaatekaappiin saa sitten tehdä syksyä varten. :)

  1. Kiitos ja viileäkin vielä :)

   Eikö mekot ole juuri sitä varten ettei ne purista? Heh, Itse ainakin laitan mekon päälle kun olen menossa ulos syömään ( jää tilaa jälkkärillekin).

   No oman vartalon tiedostaminen on tuttua. Tsemppiä remonttiin, vähän päivässä, paljon viikossa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*